Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ták dnes nahnojeno ještě stále alga growem a phytamínem Kytky docela poskočily, ale počítám, že ještě povylezou o nějaký cenťák. Ale mám jeden dotaz. Nedávno jsem si v jednom threadu všiml, že nějaký týpek zastříhaval konečky listů u kytek. Zaboha to nemůžu najít, abych se o tom něco dozvěděl, jinak bych tady s tím neotravoval, ale podle toho co si pamatuju to dělal, aby se světlo dostalo lépe i ke spodním větvím kytky. Vzhledem k tomu, kolik mám v boxu kytek na tak malou watáž lampy si myslím, že by to bylo docela na místě to časem udělat. A tak se ptám, jestli to kytkám nějak výrazně nemůže ublížit a jestli vůbec má cenu to dělat a nebo jestli je to blbost co tu píšu a měl jsem jenom nějaké halušky Předem děkuji za odpovědi. Zde slíbené foto a ať to roste. Zatím
Tak konečný počet všech holek je 12. Dnes poprvé nahnojeno alga bloomem+phytamin a taky jsem trošku ostříhal listky Jinak se nic nového neděje... Nějaké foto hodím v průběhu příštího týdne. Zatím se mějte a ať to roste
No, goordon, on to někdo dělá. Aby nějaký listy nechal a přesto pustil světlo. Je to takovej kompromis. Něco jak obutá - neobutá. Já to nedělám. Když mám pocit, že nějakej list opravdu stíní palici, tak ho prostě utrhnu. Kvůli jednomu se stejně nic nestane. Četl jsem ale, že pokud list utrhneš, má rostlina tendence ho nahradit novým, což jí brzdí. Ta kže takhle, pokud tam list je (i když třeba jen půlka) není důvod nic nahrazovat...
Tákže mám blbé zprávy... chytl jsem stonoženky. Domnívám se, že mi do hlíny nalezly z té kokosové kůry co mám dole v boxu, protože fakt jinak nevím... Na kytkách to zatím není nějak výrazně poznat...ani nevím jak dlouho tam jsou, protože jsem si toho všiml opravdu až teď. Pokusím se je z hlíny dostat nejspíš tabakovým výtažkem. Jsou tu na G nějaké návody, tak to zkusím podle toho spáchat a uvidím jak to dopadne. Kdyby jste měli někdo jiný nápad, jak na ty svině malé, tak sem s ním. Budu jen rád. Zde nějaké aktuální fota. Zatím se mějte a ať to roste.
pomalu finishuju kytky dostavají už jen dešťovku s final solutionem...holky krásně voní po ovoci a paličky jsou jak z cukru taky jsem si odstřihl pár menších paliček tak potom hodím nějaký ten smoke report zatím se mějte a pěstu zdar :P
Tak k tomu reportu... ubalil jsem z toho brčko. Dávali to 3 lidi. A jsem spokojen... Byli jsme jak papriky Dým byl jemný voňavý, skoro žádný náznak k zakašlání. Nájezd nastal přesně po zahození brka takže cca 2 minutky od zapálení . Stav ze začátku energický, později zasekávající a ráno fresh stávek :P ... Jsem zvědavý na úplně finální produkt