Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Přesně ,mluvíš mi z duše,každý se jenom podíval a vůbec nepřidal žádnou radu.A ty tady máš svůj DREAD?jestli jo tak hod link,taky bych se mrknul.a ohledně těch blueberryček,jsem je zastřihnul protože si chci udělat řízečky z každé alespon dva,a budu si je držet v matkarně.
A ažto bude na kvěru tak dám samce pryč a zbytek nechám a budu mít řízečky z maminky na příští rundu.A co ty valíš za modelky?
svůj dread mám tady : http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=46356 mám tam Belladonu, Ice, Mandalu a pár loweryderů před sklizní. Taky jsem si nadělal řízky a to dokonce i z jednoho samce natolik se mi líbil...
No a budu ještě teďka sázet nějaký semena (PG13, Euforie, Orange bud, Skunk1, Widow skunk, Malawi gold*Chronic nevím teda ještě jestli všechny...) na matky, i když to nebude selekce ze 100 semen, ale aspoň něco že
Takže další update,kytičky dnes dostaly další dávku AHaček,ph držím pořád okolo 5,6-6. No myslím si že se z kytek začíná stávat bush
Tak 2 dny po novém roce to budu přepínat.
no já jsem u všech kytek několik spodních pater úplně ustřihnul. To 4kilo neprosvítí pořádně takovou vejšku a co s těma řídkejma spodkama ?...
Zohybat je můžeš různě, třeba já používám takovej slaboučkej zahradnickej drát a přivazuju to ke květníku, nožem si nahoře vždycky vyreju ďurku a tam to upevnim.
Phytaminu dávám podle návodu, nebo když kombinuju s něčím jiným tak dám o něco míň... Myslím, že udávají 10ml na litr, ale nejsem si teďka jistej z hlavy...
jj koukal jsem na to a je tam napsáno 5ml na litr takže jsem se spletl o polovinu...
Dávám podle návodu, ale někde už jsem tady narazil na lidi, který dávají klidně dvojnásobek a ještě to míchají s jinejma postřikama...
No ja jsem zkusil jednou dvojnasobek,ale na outík a přišel jsem za týden a kytka(Asi 1,5 metru ,stonek jak sloni noha) měla komplet spálené listy akorát ty mladé nové byly v poho ,takže od té doby s phytaminem neexperimentuju
Potřebuju nějaké rady ohledně pěstování blueberry,takže by mi udělalo radost kdyby někdo napsal něco alespon co se týká délky růstu ,a jak je to s náročností na hnojení díky moc.
Tak s tím musím nesouhlasit,chodil jsem pravidelně za slunka stříkat čistou vodou a úplný luxus(bylo to ve foliovníku),takže to bylo určitě tím množstvím phytaminu.Odtah mám o pár fotek víš,tak se mrkni.A ohledně té vlhkosti,je to můj 4 grow(IN) a nikdy jsem s plísní problémy neměl,mám spíše menší vlhkost než vysokou.Zvlhčovačku chci pokutit příští grow,ale podle mě nevypadá že by kytkám něco zcházelo.Budu kupovat ještě jeden klipsnák na ofuk,protože větší větrák na stojanu se mi dovnitř nevejde.