Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co by jste všechno v životě chtěli ?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
tovarisc
Stálý Člen

Karma uživatele tovarisc - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Chtěl bych aby v celým světě byla Ganja zlegalizována a vlastnit v HOlladsku firmu, která by vlastnila síť coffeshopů po celým světě abych moh prodávat ganju po celým světě za rozumný ceny

to bych fakt chtěl
a pak ještě aby byl mír

in ganja veritas

Old Post 13-09-2002 v 11:06 AM
tovarisc je offline   Profil uživatele tovarisc   Find more posts by tovarisc   Foto galerie člena tovarisc   Click here to Send tovarisc a Private Message   Add tovarisc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondrash
Stálý Člen

Karma uživatele Ondrash - 75% PěstitelskáKarma uživatele Ondrash - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

2 beebob

nic ve zlém, čéče
ale zdá se mi že to s tím hulením už trochu přeháníš..

Ondrashova pěstírna ke spatření zde !

až to na vás přijde začněte, až to na vás přijde skončete - aneb hledejme jinak

Old Post 13-09-2002 v 11:30 AM
Ondrash je offline   Profil uživatele Ondrash   Find more posts by Ondrash   Foto galerie člena Ondrash   Click here to Send Ondrash a Private Message   Add Ondrash to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PORSCHAK
Stálý Člen

Karma uživatele PORSCHAK - 56% PěstitelskáKarma uživatele PORSCHAK - 56% Pěstitelská

2Ondrash: tak tak... Příspěvek č. 35

2Beebob
Taky názor, i když poněkud radikální.

Porschakova paneláková 150W mini spižírna
Porschakův English outdoor 07

Více pravdy, více liberálnosti rovná se dekriminalizace konopí a jeho produktů.

Old Post 16-09-2002 v 16:46 PM
PORSCHAK je offline   Profil uživatele PORSCHAK   Find more posts by PORSCHAK   Foto galerie člena PORSCHAK   Click here to Send PORSCHAK a Private Message   Add PORSCHAK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hofa
Stálý Člen

Karma uživatele hofa - 0% Pěstitelská

CHCI Příspěvek č. 36

Asi nebudu skromnej, ale přál bych si aby lidi na světě neměli hlad a nezabíjeli se kvůli nenávisti, náboženství a jinejm pičovinám. A pro sebe bych chtěl nekonečnou filmovku, plnou bílé vdovy...

free smoke for everyone!!!

Old Post 16-09-2002 v 18:08 PM
hofa je offline   Profil uživatele hofa   Find more posts by hofa   Foto galerie člena hofa   Click here to Send hofa a Private Message   Add hofa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sandpit
Nový Člen

Karma uživatele Sandpit - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

Moje přání jsou víceméně stejný jako mají všichni ostatní, ale ikdyby se mi všechna ta přání splnila, nejsem si úplně jist zda bych byl šťastnější než jsem. Třeba teď, jsem po škole, na civilce a samozřejmě má práce, kterou tam dělám, mě moc nenaplňuje. Vstávám každý den v šest, do práce jezdim 7 km na rozvrzaným kole, po práci chodim vorvanej, dvakrát v tejdnu mám trénink, občas s kámošema zajdeme odpo na pivo a brko. Den mi proteče mezi prsty ani nevim jak a človek usíná unavený s pocitem že jsem opět měl za ten den udělat víc. Dny strašně rychle letí a jediný na co se můžu těšit je víkend, který je zasraně krátký a to už vůbec nepočítám neděli, která pod tíhou začátku týdne utíká 10x rychleji a ani brko jí nezpomalý. Proto když jsem se včera nastydnul, bez dlouhého premýšlení s vidinou supr týdne plného odpočinku, jsem se nechal od doktora zneschopnit. Dnes je pondělí večer a já bych nejradši šel do práce, klidně bych vstal už v pět. To je přesně ono. Člověk si něco přeje a když to má, zase tak šťastnej neni, aspoň né tak jak si představoval. To mi připomělo citát co mně napsala učitelka do památníku (bylo mi 10 -let a tenkrát kdo měl něco v památníku od úči, byl king ) " Není umění dělat co tě baví, ale najít zalíbení v tom, co tě nebaví. T. A. Edison". No možná jsem to spletl, možná to ani neřekl, ale každopádně mně to přijde dobrý. Ahoj

Old Post 16-09-2002 v 22:09 PM
Sandpit je offline   Profil uživatele Sandpit   Find more posts by Sandpit   Foto galerie člena Sandpit   Click here to Send Sandpit a Private Message   Add Sandpit to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
webinda
Nový Člen

Karma uživatele webinda - 0% PěstitelskáKarma uživatele webinda - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

Znám ten citát, sice mám dojem, že tam má bejt "najít zalíbení v tom co děláš", ale je to fuk. Už jsem o tomhle výroku strašně moc polemizovala a moc s ním nesouhlasím :-)))). Každopádně je pravda, že touhy, sny a přání se mění ve chvílích, kdy se uskuteční. Buď dojdeš zklamání, anebo budeš chtít stále víc. Pravdou je, že milovat a mít rád můžeš jen to, co úplně nevlastníš (čiliže nemáš), dokonce jsem i tuhle myšlenku někde tady na groweru zahlídla...
Já bych chtěla, aby lidi přestali hamižnit. Je hloupost, aby se všichni vzájemně měli rádi :-))), ale je důležité, aby se dokázali vzájemně respektovat a tolerovat. Úplně nejvíc by se mi líbilo, kdybych mohla zrušit závist, zavést školy magie a umožnit každýmu, aby mohl dělat co chce a má rád a byl v tom fakt sakra dobrej....

Žij a nech žít...

Old Post 17-09-2002 v 09:32 AM
webinda je offline   Profil uživatele webinda   Find more posts by webinda   Foto galerie člena webinda   Click here to Send webinda a Private Message   Add webinda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PORSCHAK
Stálý Člen

Karma uživatele PORSCHAK - 56% PěstitelskáKarma uživatele PORSCHAK - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

2Sandpit

Dokážu si ten pocit představit, kámo, můj kámoš měl vlastně totožný pocity ze života, z práce, která ho nenaplňovala.
Řeknu ti upřímně, nemohl bych dělat práci, která se počítá na hodiny, kde jsou píchačky a arogantní mistr.
Potřebuju volnost, abych se mohl realizovat, potřebuju kontakt s lidma, abych mohl komunikovat, a nëchci čekat až budou čtyři a já půjdu domů.
Vím, že v řadě případů, možná i Tvym to tak není, je to jen podobný, ale zkrátka já bych nedokázal dělat, co by mě nenaplňovalo a jestli, tak nezbytně krátkou dobu, kterou bych se snažil ještě zkrátit např. hledáním lepší práce. Stejně si připadám, že mě může řada lidí odpálkovat "Tobě se to mluví, ty jsi podnikáš, děláš si, co chceš, nikdo na Tebe neřve..." - ale už nevidí tu každodenní řeholi, občas i přemáhání, protože někdy bych byl taky radši s přítelkyní, než do noci v práci.
Nebo "A jak si mám hledat práci, když tady mi ji nikdo nedá.." - je to zase o obětování. Buď budu dojíždět, nebo dělat za málo peněz.Buď budu dojíždět, nebo dělat práci, která mě nebaví.
Stěžovat si můžeme všichni, jde o to, kdo pro to může a chce něco udělat.

Old Post 17-09-2002 v 14:26 PM
PORSCHAK je offline   Profil uživatele PORSCHAK   Find more posts by PORSCHAK   Foto galerie člena PORSCHAK   Click here to Send PORSCHAK a Private Message   Add PORSCHAK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PORSCHAK
Stálý Člen

Příspěvek č. 40

2 Sandpit
Soráč, já přehlíd, že kroutíš civilku, to snad jedině hodně štěstí a snesitelný lidi.....
Koukni do Kuřárny, na starší téma "Armáda versus modrá knížka", docela zajímavý pohledy.
Jinak K+, tu jsem Ti seknul hned, jak jsem to dočet, ani nevim proč, prostě se mi líbilo.

Old Post 17-09-2002 v 14:32 PM
wel-bloud
Stálý Člen

Karma uživatele wel-bloud - 100% PěstitelskáKarma uživatele wel-bloud - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

Chtěl bych aby lidi našli mezi sebou porozumění a už konečně si přestali závidět.zdar

Není vše jak na první pohled vypadá.

Old Post 04-02-2007 v 21:34 PM
wel-bloud je offline   Profil uživatele wel-bloud   Find more posts by wel-bloud   Foto galerie člena wel-bloud   Click here to Send wel-bloud a Private Message   Add wel-bloud to your buddy list     Navštiv homepage uživatele wel-bloud! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kafevar
Stálý Člen

Karma uživatele kafevar - 73% PěstitelskáKarma uživatele kafevar - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

Chtěl bych dosáhnout stoprocentní vyrovnanosti. A jako bonus by se mi třeba líbila schopnost dosahovat dočasně absolutního klidu v mysli kdykoliv a kdekoliv. Pak ještě možná nějaký rozumný dávkování krátkodobých prožitků štěstí po celý život. To ostatní jsou jenom více nebo méně úspěšné nástroje, jak toho dosáhnout.

Old Post 04-02-2007 v 22:44 PM
kafevar je offline   Profil uživatele kafevar   Find more posts by kafevar   Foto galerie člena kafevar   Click here to Send kafevar a Private Message   Add kafevar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hena
Stálý Člen

Karma uživatele hena - 24% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

svůj klid

Old Post 05-02-2007 v 06:45 AM
hena je offline   Profil uživatele hena   Find more posts by hena   Foto galerie člena hena   Click here to Send hena a Private Message   Add hena to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 44

sem skromnej chtel bych bejt rentier. mit tak 10 bytu kery bych pronajimal. tim by byl vyrizen prijem. no a jako zabavu bych si rad poridil zasrane dobre vybavenou dilnu ve ktery bych si stavel hot rody. mit v dilne pekneou kozenou sedacku hodne slusnej zvuk, pocitac. a pekne v teploucku si rozrezavat predvalecny americky auta. za zvuku psychobilly si hrat s autogenem. jednou bych chtel postavit hot rod na bazi fordu 1932 s vice jak 1000ps motorem dvou rychlostni keramickou skrini snizenou strechou a bez laku. no a s tim nakopavat prdel kazdymu kdo se mnou pude na sprint. papa lambo, papa ferarri, papa porsche
na svetovej mir seru hlavne ze se furt da koupit benzin.

Old Post 05-02-2007 v 06:47 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MangoMan
Stálý Člen

Karma uživatele MangoMan - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

chtěl bych moc moc,abysme mohli vklídku pěstovat a pokuřovat to co máme rádi(tím myslím trávu),aby ze světa zmizeli všechny tvrdý drogy,taky bych se chtěl moc moc mrknout na Jamajku a do Tibetu(tak 1-2roky tam žít),a je toho ještě hafo,ale todle je to hlavní co bych chtěl

Celý svůj život poslouchám že konopí je špatná věc.Bohužel to slyším převážně od lidí co tuto zázračnou rostlinu ani v nejmenším neokusili,proto vím že nemá smysl tyto lidi poslouchat.To že konopí je ilegální ''droga'' neznamená že je špatná,mnoho lidí nechápe to,že ne všechno co je zakázané je nebezpečné,většinou je podle nich nebezpečné vše co je zakázané,pokud toto tvrdí,dělají nejen ze sebe hlupáky,ale i z těch co to po nich opakují...

Old Post 05-02-2007 v 06:53 AM
MangoMan je offline   Profil uživatele MangoMan   Find more posts by MangoMan   Foto galerie člena MangoMan   Click here to Send MangoMan a Private Message   Add MangoMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JAHmaican
rasta herbsman

Karma uživatele JAHmaican - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

Chtěl bych o něco menší penis, aby se mě holky pak tolik nebály

!!!CHLASTAFARI!!!

Old Post 05-02-2007 v 16:32 PM
JAHmaican je offline   Profil uživatele JAHmaican   Find more posts by JAHmaican   Foto galerie člena JAHmaican   Click here to Send JAHmaican a Private Message   Add JAHmaican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MangoMan
Stálý Člen

Karma uživatele MangoMan - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

to jo,máš pravdu,třeba se nebojej penisu,ale toho houští kolem něj,taky to prej je nepohodlný při běhání,to je prej poslední končetina za tebou pak
Pak smáznu

Celý svůj život poslouchám že konopí je špatná věc.Bohužel to slyším převážně od lidí co tuto zázračnou rostlinu ani v nejmenším neokusili,proto vím že nemá smysl tyto lidi poslouchat.To že konopí je ilegální ''droga'' neznamená že je špatná,mnoho lidí nechápe to,že ne všechno co je zakázané je nebezpečné,většinou je podle nich nebezpečné vše co je zakázané,pokud toto tvrdí,dělají nejen ze sebe hlupáky,ale i z těch co to po nich opakují...

Old Post 05-02-2007 v 16:50 PM
MangoMan je offline   Profil uživatele MangoMan   Find more posts by MangoMan   Foto galerie člena MangoMan   Click here to Send MangoMan a Private Message   Add MangoMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Soul Rebel
Gangster

Karma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

Ja bych chtel, aby vsechno, co v zivote budu delat me bavilo.

.... a samozrejme spoustu penez

Na Novém 2oo8
V Malinách 2oo7
RaggaKings
BIG BROTHER IS WATCHING YOU ...on minichat

Old Post 05-02-2007 v 16:59 PM
Soul Rebel je offline   Profil uživatele Soul Rebel   Find more posts by Soul Rebel   Foto galerie člena Soul Rebel   Click here to Send Soul Rebel a Private Message   Add Soul Rebel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:26 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás