Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Akumulátor průběžně zvětšuju,ale nebyl čas(matura ) takže sem nijak zvlášť nepokročil...ale po jednodenním testu CB sem optimistický,chtěl sem sem dát postupný fotky,ale muj úžasnej počítač neni schopnej print screenovat pauznutý video takže máte zatim smůlu,chvíly potrvá než to sestříham( 5GB videa ani ne za den )
a tady je "cosi" co se mi povedlo náhodou zachititi,nejdřív sem si myslel že to je UFO,ale v některejch videjkách to lítá po 5 minutách asi dvacetkrát za sebou...takže nebudu dělat ukvapený závěry,ale na videjkách bez CB sem to neodchytil ani jednou?!?
jestli chcete tak sem dam těch storyboardů víc,ale takhle mi to příde nejednoznačný než když si pustíte videjko 3x zrychlený,to je pak vidět jak se ten mrak nejdřív roztáhne a pak se začne krásně rozpadat,navíc by to chtělo širokoúhlej oběktiv protože některý mraky se rozplynuly předtim než přišly do záběru,takže mam třeba 2 hodiny modrý oblohy
...ale chce to eště dost testů než budu schopnej říct děje se tam to a to...
muj provizorní CB se skládá z:
1. kovová pixla od křupek obalená papírem,alobalem,papírem...asi 8 vrstev
2.nerez trubka 0,5m potažená voskem,alobal,vosk...8vrstev
3.násada od koštěte,asi 180cm dlouhá kovová trubka
4.všechen orgonit co mam doma
do pixly orgonit+nerez trubku ,na nerez trubku vorezlou násadu,utěsnit alobalem
...takhle složitě to mam protože chci vyrobit nějakej "zářič" ,kterej by se dal použít na pokusy,CB můžete vyrobit "jen" zapíchnutím dostatečně dlouhý trubky do dostatečně velkýho množství orgonitu(běžně 20 kilo i víc ),ale mě de o získání přesyceného prostoru,ze kterého budu čerpat...teda tak nějak si to představuju
zatim to vyrábim jen na pokusy,a právě proto potřebuju jaksi "směrovej žářič",abych měl viditelnej rozdíl mezi místem kam to míří a kam ne...ale Orgonovej akumulátor asi nemusí nutně shromažďovat "pozitivní" Orgon ,o tu "harmonizaci" se v orgonitu zřejmě stará křišťál(nebo sloučeniny SiO2 ) viz výše...ale to nevim,jen opakuju co sem přečet...každopádně se tam něco děje,a já to prostě namířim zblízka na plato pokrytý semínkama s vrstvou hlíny,a budu čekat rozdíl mezi "ozářenym" a "neozářenym" prostorem
tohle se stane když dam do vody potravinářský barvivo a necham zmrznout,ale nevim jestli se to oddělí díky orgonitu,nebo díky tomu že barvivo mění teplotu mrznutí vody(jako např sůl ),orgonit byl cca 5m daleko...musim nějak změřit ten dosah
necápu jakym způsobem se tam udělá ta špička, když to neni uplně zmrzlý ,tak tam neni i přes to že led mrzne odshora
omlouvám se všem co to tu sledovaly,ale škola a má neschopnost si mě zotročily tak moc že sem zatim neudělal skoro nic ,nemam hotový ani to video s CB ... nehodlam přestat experimentovat ale teď prostě neni čas ...
Náhoda je příjemný polštář k odpočinku pro všechny,kteří by chtěli vše to božské,naplněné smyslem a ukazující cíl,z kosmu vyloučit,a to ve prospěch jalové myšlenky,že vesmír postrádá účelné uspořádání a že vznikl sám ze sebe. H.FRITSCHE
jj taky mě to zajíma jestli to chápu dobře je to jen o "silách" bo tam je něco fakt učinného co by mohlo mít vilv? upřimě o Orgonitu ted slyším prvně...
Měl by to být transformátor neviditelné energie-z "negativní" na "pozitivní"
Zajmá-chce to víc článků a knih od Reicha, Tesly atd. -to byli nadčasoví borci, kteří se nehodili systému, ale v češtině toho moc nenalezneme-bud samé New age sluníčkové manipulace nebo jen hodně strohé informace... ....dobrá stránka je IMHO třebas zde http://aetherforce.com/an-introduct...-for-beginners/
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
Zdar, já dělal převážně pokusy s počasím, a vážně si myslím že to funguje, chtěl sem testovat i klíčivost atd. ale vůbec sem se k tomu nedostal, pár pokusů proběhlo, ale relevantní výsledky nemám, vzhledem k experimentům Masaru Emota si ani nemůžu být tak docela jistý tím že tam ty výsledky skutečně byli...