Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak a je to tady, včerejším dnem jsem setnul první část rostlin.
Rozhodl jsem se pro postupnou sklizeň, protože bych to měl nerad všecko přezrálý... Chronik je podstatně rychlejší, než mých šedesát dnů, ale vzhledem k podmínkách v jakých jsem je trýznil a že zažili teplotu i pod nulu , si dává celkem na čas...
Nedočkavost mi radila "už to sundej, už to stejně lepší nebude" a rozum mi radil, "ještě to není, koukej na ty blizny, počkej si ještě chvíli, ještě to nabyde a bude to lépe pročištěný" tak jsem to udělal šalamounsky a sestřelil jsem toho pouze menší část.
A taky mě zajímalo, jestli ještě trochu dojedou ty spodní paldy na kytkách, kde jsem sundal vršky a spodky se celkem prosvětlily. Potřebuju si udělat vlastní názor na to, jestli spodní větvičky a šíšky striktně holit, nebo nechávat a dojet postupnou sklizní ...
PS: očesání vršků se dotklo nějakejch kytek v qvětníkách a části kytek z té menší bedny. Větší bedna (9 ks) a zbytek v qvětnících i malé bedně zůstaly netknuty.
Dost keců, teď něco fotek:
1. Malá bedna už bez části vršků
2. jedna z nejhezčích palic tohoto kola (tu sem nechal žít)
3.Velká netknutá bedna (mňam, mňam)
4.
5. no a zbytek přeživších z5 v boxe
Tak co je dámičky, chlastámeee
Naposledy upravil Rasta_pasta 18-01-2010 v 22:47 PM
PS: lepí to jak prase, zatím mohu jen potvrdit, že chronik je velice nenáročná a vděčná rostlina, která se odvděčí velice slušným výnosem a víc než přijatelnou kvalitou i v mizerných podmínkách.
Co byste podle maker řekli, byli už připraveny na skon?
Edit : ten lísteček a poslední fotku doporučuju zvětšit na plnou velikost
Naposledy upravil Rasta_pasta 18-01-2010 v 22:47 PM
No a ještě pár foteček jednho z těch povedenějších klacků...
Jinak včera jsem je naposledy prolil čistou vodou a do konce týdne půjdou dolů
Asi tam nechám pouze spodky na dojetí...
Jinak když jsem šel s těma pár vrškama od kámoše dom a stavil jsem se na pivo, tak půlka hospody najednou divně začla krčit nos a odér se tam prý ještě chvíli držel po mém odchodu
ty krasobrutalni šišky.....jen na to koukam a mam plnou hubu slin....hodne dlouho jsem nemel chronika...musim co nejdriv rozjet dalsi kolo s ním.......opravdu nadherky paldy kamo jak jsem na to koukal tak si myslim ze 300g by s toho mohlo bejt hravě..(ale preju jeste víc).....napis pak sumasumarum...peace
Práce není čůrák ,aby se musela honit,a ani kurva ,aby se s ni muselo vymrdávat,ZLATÁ STŘEDNÍ CESTA peace
dík za pochvalu. Neboj celkovej výnos a smokereport samozřejmě budou...
Vzhledem k celkově zovloidnímu pojetí tohoto roundu, jsem výnosem zatím mile překvapen a myslím že těch 300g by tam být mohlo, což je na ty podmínky fakt super. Jinak je to pekelný lepidlo, kam se hrabe herkules
dík za pochvalu. Neboj celkovej výnos a smokereport samozřejmě budou...
Vzhledem k celkově zovloidnímu pojetí tohoto roundu, jsem výnosem zatím mile překvapen a myslím že těch 300g by tam být mohlo, což je na ty podmínky fakt super. Jinak je to pekelný lepidlo, kam se hrabe herkules
Ja se nedivim ze to je lepsi nez jsi cekal:-D Podle me na tom ma zasluhu i nasazeni 400W na konci kvetu:-D Vic lumenu nafukuje palice dooost dobre:-D
Při growingu musíme pamatovat na jediné základní pravidlo ------JE TO PLEVEL
Ola všem Amigos,
takže včera se dočkala naprostá většina zeleně (té co už nebyla zkatrovaná) svého konce na cca 65 dni Qvětu...
Nechal jsem tam opravdu už jen ty spodní "bordely" který pravděpodobně nebudu ani zahrnovat do celkové gramáže...
Obrázečků mám jen málo, ale nahradím to posklizňovími makry.
Jinak včera jsem stříhal cca 3 hodiny listí a nedostalo se ani na polovinu qvětin, takže dneska mám co dělat
No a těch pár fotek...
PS : vyhlašuju tipovačku kolik že to dohromady bude ? Jinak klasika první tři dostanou kostku a když nebudou líný a dojedou si, tak i košta
Naposledy upravil Rasta_pasta 26-01-2010 v 10:29 AM