Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jsem hrozně nasranej!! Debilní předpovědi! Hlásili jak má bejt hnusně a tenhle týden je prostě skvěle! Tu sklizeň jsem posral! ALE, mám ještě v lese 3 kytí...tak uvidim.
Nechapu jak nekdo muze hodnotit model ktery nikdy v zivote nevidel na vlastni oci!Ale tak jasne proc ne??... ja bych taky rek kolem 50g je to dobra predstava ale sfijak je to taky dobrej....maras jsem zvedavej jak budete hodnotit muj prvni in nebo out.podle gramu kdo se trefi poslu vsechen Matros borcovi co se fakt trefi.-.- a uz jsem zvedavej a ciham jen na to kdy sklidim a uvidime!Takze borci kacka bych vam dal vsem za snahu ale nemam...ale to vse prijde z pozdravem Hack!