Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » PrvnÍout-zahrada-o9
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
SLEALER
Stálý Člen

Karma uživatele SLEALER - 84% PěstitelskáKarma uživatele SLEALER - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

tak a tet du zjistovat poskozeni dalsich listu

housenky tam zadny nemam tak se musim podivat poradne na foru cim to nebo nekdo radte pokud chcete ale jinak to si to pokusim zjistit sam

list se mi nechtel vejit do skenru ale dostal sem ho tam

>>>S omezením-se neseru>>>

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=43704

prvnÍout-zahrada-09

Old Post 31-07-2009 v 10:57 AM
SLEALER je offline   Profil uživatele SLEALER   Find more posts by SLEALER   Foto galerie člena SLEALER   Click here to Send SLEALER a Private Message   Add SLEALER to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marie
Virgin

Karma uživatele marie - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Jo, nemoci, to je boj. Mám venku taky svůj první out, ale naznal jsem, že ve srovnání s indoorem je to prakticky bezúdržbová a bezproblémová věc.

Old Post 01-08-2009 v 09:28 AM
marie je offline   Profil uživatele marie   Find more posts by marie   Foto galerie člena marie   Click here to Send marie a Private Message   Add marie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SLEALER
Stálý Člen

Karma uživatele SLEALER - 84% PěstitelskáKarma uživatele SLEALER - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

hm aha to sem nevedel fakt dik hodne to souvisi

prvnÍout-zahrada-09

Old Post 01-08-2009 v 20:01 PM
SLEALER je offline   Profil uživatele SLEALER   Find more posts by SLEALER   Foto galerie člena SLEALER   Click here to Send SLEALER a Private Message   Add SLEALER to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marie
Virgin

Příspěvek č. 36

No jo, no.. Hele, nevíš, od čeho by mohly být na litech (venku) takový dirky, v průměru zhruba 1 mm? Ničemu to nevadí, jen mně to zajímá? A ještě jeden dotaz. Ve skříni mívám problém s takovejma malejma černejma tečkama, který jakoby vyžírají listy. Je to něco se sviluškama? Omite zabere. Doufám, že todle už souvisí, i když to není odpověď..

Old Post 03-08-2009 v 20:09 PM
marie je offline   Profil uživatele marie   Find more posts by marie   Foto galerie člena marie   Click here to Send marie a Private Message   Add marie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SLEALER
Stálý Člen

Příspěvek č. 37

no takze newphotos z dneska -3.8.09

prvnÍout-zahrada-09

Old Post 03-08-2009 v 20:10 PM
SLEALER
Stálý Člen

Příspěvek č. 38

to co tady pises-marie mam asi taky(dnes sem si toho vsiml)male dirky na listech ze spodu nic a na vrcholku jedny vetve sem videl malou cernou potvoru ale zdrhla mi :-/

dodavam sem ze jak pisu že ze spodu nic-myslim tim zadny potvory ale diry JSOU SKRZ

prvnÍout-zahrada-09

Naposledy upravil SLEALER 07-08-2009 v 22:00 PM

Old Post 04-08-2009 v 11:51 AM
SLEALER
Stálý Člen

Příspěvek č. 39

to co tady pises-marie mam asi taky(dnes sem si toho vsiml)male dirky na listech ze spodu nic a na vrcholku jedny vetve sem videl malou cernou potvoru ale zdrhla mi :-/

jinak ten list na foto je trochu zvadlej ale jinak sou normalni

prvnÍout-zahrada-09

Old Post 04-08-2009 v 11:59 AM
SLEALER
Stálý Člen

Příspěvek č. 40

no tak sem se podival a nasel-snat
mela by to byt pidalka podzimni

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=25483

prvnÍout-zahrada-09

Naposledy upravil SLEALER 04-08-2009 v 18:34 PM

Old Post 04-08-2009 v 12:11 PM
marie
Virgin

Příspěvek č. 41

Vidím, že kytí povyrostly.. Tvůj případ je asi něco jinýho. Já mám díry durch. Je to Northern light x Shiva. Vypadá to spíš, jak vada rostliny, asi tak 3% listů, takže absolutně nedůležitý. Škůdci se ale můžou množit... Ale myslím si, že snad ani to tvoje nebude mít na rostlinu fatální vliv. Ale postřik bych asi zkusil, pokud tě to trápí. Dřív, než přejde rostlina do květu. Ale brutální, ať máš jistotu. Pokud je teda napadení masivní. A klidně i dvakrát, třikrát - obden. Než dozraje, ani vo tom neví.. Ta chemie je takový svinstvo, že zahubí kdeco.

Old Post 04-08-2009 v 19:27 PM
Zlosin*
Stálý Člen

Karma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

pokud nemáte ty vady rozrostlí na většině rostliny, tak bych to nějak extrémně neřešil ...

ty malé dírky nevím já bych to typoval možná na popálení listů od slunce když jsou na těch listech kapky ? (spekulace :P) nebo nějakej parazit... říkám, dokuď to není extrémní tak je to v pohodě, ta kytka si umí taky sama poradit

Pozdní pole 2010 n.l

Zlosinův harémek 2009 n.l

1. ZlosinBox* 150 sodík..Superskunk - sklizeno....AK-47 a Durga Mata - SKLIZENO

Shiva Shanti II 2x26 w cfl ---> 150 w Hps -----> kytky šli do OUT 2011

Zlosinův* harémek 2011,ano,rok před koncem světa

Afghan Delight,Shaman,Bubblebeer,Doublegum

"Čím víc se o to staráš,tím dřív se ti to posere... [/COLOR]

Old Post 04-08-2009 v 19:32 PM
Zlosin* je offline   Profil uživatele Zlosin*   Find more posts by Zlosin*   Foto galerie člena Zlosin*   Click here to Send Zlosin* a Private Message   Add Zlosin* to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marie
Virgin

Příspěvek č. 43

Popálení by mohlo být, Zlosine, protože je to na vršcích. Víceméně to podporuje mou myšlenku. A myslím, že čím víc rostlina kvete, tím je i pro ten hmyz méně atraktivní. Souhlasíš se mnou?

Old Post 04-08-2009 v 19:39 PM
Zlosin*
Stálý Člen

Karma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

citace:
Původní příspěvek od marie
Popálení by mohlo být, Zlosine, protože je to na vršcích. Víceméně to podporuje mou myšlenku. A myslím, že čím víc rostlina kvete, tím je i pro ten hmyz méně atraktivní. Souhlasíš se mnou?

méně atraktivní... to fakt nevím... je pravdou že třeba slimáci si pochutnávaj co já tak vím spíš na malých kytkách. Co se týký hmyzu: ten se mým kytkám vždycky spíše vyhýbal (čím to? ), takže nemůžu soudit, jestli jim taky chutnaj spíš menší rostliny... samozřejmě určitou roli zde hraje i hnojení a postřik (ty se užívaj až když je kytka větší, a proto tyhle kytky už hmyzákům tolik nechutěj).
Ale samozřejmě případy kdy třeba svilušky napadnou vzrostlou kytku sou úplně normální...

Pozdní pole 2010 n.l

Zlosinův harémek 2009 n.l

1. ZlosinBox* 150 sodík..Superskunk - sklizeno....AK-47 a Durga Mata - SKLIZENO

Shiva Shanti II 2x26 w cfl ---> 150 w Hps -----> kytky šli do OUT 2011

Zlosinův* harémek 2011,ano,rok před koncem světa

Afghan Delight,Shaman,Bubblebeer,Doublegum

"Čím víc se o to staráš,tím dřív se ti to posere... [/COLOR]

Old Post 04-08-2009 v 19:50 PM
Zlosin* je offline   Profil uživatele Zlosin*   Find more posts by Zlosin*   Foto galerie člena Zlosin*   Click here to Send Zlosin* a Private Message   Add Zlosin* to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SLEALER
Stálý Člen

Příspěvek č. 45

ty dirky sou skrz a sou urcite prozrany nakou svini aspon u me teda!
spaleny na 100% nejsou to by bylo upne neco jinyho

kazdopadne u MARIE nevim pac to nevidim a ani neznam--ale doporucuju ti zaloz si vlastni thread a hod si tam foto

nemuzu si pomoct ale ume je to proste ta svine--pidalka podzimni

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=25483

jo a jinak k ty chemii--nato seru za 1 se mi dotoho enchce investovat a hlavne uz se mi to pomalu rozkvita takze to fak ne

prvnÍout-zahrada-09

Naposledy upravil SLEALER 04-08-2009 v 20:55 PM

Old Post 04-08-2009 v 20:25 PM
marie
Virgin

Příspěvek č. 46

Dikec za tip, mrknul jsem na thread a je to přesně ono. Ještě mi nenakvítaj, takže zkusím asi nějekej chem. zásah.
Jinak... jsem tu novej, založil jsem taky thread, spíš, že jsem měl pocit, že taky můžu přispět malou troškou. Byl jsem z toho mile překvapen. Je to příjemnej gratis bonusek. Mrkni, uvidíš.. http://grower.cz/forum/showthread.p...threadid=44282.

Old Post 04-08-2009 v 21:21 PM
SLEALER
Stálý Člen

Příspěvek č. 47

sem to rikal uz sem to psal nahore u toho zvecenyho listu ale toe fuk...
spis by mne zajimalo jak se ty svine zbavim kdyz mi to rozkvita a ani nechci nic kupovat...kytky sem prohlidl i ze spodu listu ale nikde zadna pidalka ani podobna sracka neni tak skusim navecir

prvnÍout-zahrada-09

Old Post 05-08-2009 v 08:43 AM
vojtaxxx
Stálý Člen

Karma uživatele vojtaxxx - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

díry v listech
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=36376

Vojtovo lány 2009 - K.C 36,Leda Uno, Spontanica,California special,B-52, PPP, Jock Horor, Passion#1, Early skunk, Hawaian skunk, Ingemars punch, Purple widow, thaifun horizon, Erdbeer
Můj skromný OUT_2007XXOUTdoor 2008 XXSoutěž o seeds Early DurbanXXVýroba hašiše přes síto

Old Post 05-08-2009 v 09:28 AM
vojtaxxx je offline   Profil uživatele vojtaxxx   Find more posts by vojtaxxx   Foto galerie člena vojtaxxx   Click here to Send vojtaxxx a Private Message   Add vojtaxxx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:45 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
02-10-2009 - první outdoor 09 zahrada - 44 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás