Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Celi den jsem fotil, hral jsem si se svetlosti a bleskem, abych Vam alespon trohu detailneji ukazal svou snahu. Myslim, ze v teto varce fotek uz je videt barva listu atd. Tak hezke koukani, a budu moc rad kdyby mi nekdo mohl ric ceho z hnojek maji moc? Dekuju
Hnojiva:
Dutch Formula, sada
2ml Bloom(2.slozka ze sady) + 1ml Micro(3.slozka)
+ 0,5ml BloomBastic.
toto vse dukladne rozmicham ve 2l vody. Dale 1x tydne pridam do zalivky 2ml Atazymu od ATAMI.
Cus dneska je 37. den
Nektere chloupky zacaly hnednout, lysty jsou porad zlute a cim dal vic ale neusichaji jen jsou zlute.? od 35. dne zalivam jen vodou a kazdy 2.den pridam do zalivky jen enzymy.
Krasne voni skoda ze ta vune jsem taky nejde dat :-)
MiLuciferius: No to je možná tím že zalíváš jen vodou s enzymy. Proč nehnojíš? Hnojek nemají moc ale spíš málo. Když kytky jdou fo finále květu, tak když mají málo živin tak si je vezmou z listů, proto ti jen zežloutli a nic jiného. Ono jim to nijak neublíží jen může být o něco menší výnos.
Jak vidím tak máš všechny trichomy čiré jak sklo. To bude ještě nejméně +- 15dní kvést. Na chloupky se vykašli já mám normálně bílé chloupky i na usušených palicích.
Cus, tak jsem do zalivek zase zacal davat hnojina v normalnich davkach. Listy stale zloutnou, a ty x zluty uz zacly usichat.? Co tedka? Mohl by mi nekdo poradit, predem dekuju.
No ze žlutýma listama už neuděláš nic. Je to taková chyby která už se nedá vrátit. Aspoň víš co nemáš dělat příště.
Ale nevěš hlavu kytkám je dobře, jen prostě měli málo živin tak si to vynahradili někde jinde.
Teď to normálně dojeď a řekl bych že i tak bude pěkná sklizeň.
ok, ale jeste se zeptam nemel bys nebo nevedel bys o nejakych fotkach s listy, jako abych videl jak vypada kdyz maji malo zivin a naopak kdyz maji moc, "poprve" jsem to prehnojil a listy vypadaly stejne!? Dik