Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Díky za radu, Piškote, určitě to vyzkouším a pak dám vědět, jak se to osvědčilo.
A taky sem teď konečně hodím ten sto let slibovanej obrázek BS před první sklizní. Dělal jsem s tím co se dalo, ale stejně je to rozmázlý a nic moc . Ukázat to ale musím, protože se mi moc líbila a jak včera správně řekl oton "člověk má tu potřebu se pochlubit" .
Tak je pravda, že jsem už nějakej čas nedal fotky, ale kytí ještě furt žijou . Tak já se podívám jestli tam mám něco aktuálního a použitelnýho zároveň .
Zde máme ten BS (pracovní název), ten už kromě květů hází po opylení i docela pěkný semínka, ale nevím, který jsou který, protože jsem to pylil nejdřív samcem stejnýho modelu a pak samcem skunka#1. No zasadíme uvidíme .
Tak jsem deska zkoušel fotit rostlinky v noci a řekl bych, že se mi to docela povedlo, tak můžete posoudit jestli se vaše estetický cítění shoduje s mojim
ta kytka v noci je uzasna. Al-Bane ... je to super, zrovna kus neceho takoveho susim v kapse na kolene )... mmmhm krasne to voni.... preju dobrou chut a k+ za takove fotky
###Od té doby co jsem se narodil umírám.... ale HROZNĚ mě to baví###
2cHLeBiK:
no jo, to si sušíš a pak na chatu meleš pátý přes devátý..
2Al-Ban:
jaxem psal v posledním vzkazu, K+ (no ale dával jsem naposled karmu tobě takže musíš chvilu počkat, než se zase bude moct..)
PS: v noci to má svý kouzlo
PPS: ti v tem baráku na proti maj parádní pokoukáníčko
a ta vrcholová palica u tej první fotky vypadá fakt sladce
[Edited by dalajlama on 08-09-2002 at 01:34 AM]
dalajlama in love SPEKTRUMŠTĚSTÍZAOKNOVKAGOOD-MUSICmyWEBík
------------------------------------------------------------------------------------
KDYBYCHOM VŠICHNI UMĚLI VŠECHNO, NEPOTŘEBOVALI BYCHOM SE.. jaman
Jo díky všem, já věděl, že se vám to bude líbit . Tak někdy o víkendu sem hodím poslední fotky a pak už kytky půjdou na zasloužený odpočinek. Teda kromě jedný, ta musí ještě pilně zrát .