Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Rasta´s SCROG under 250W - 2x AK48, 3xGWS,3xSS
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 33

stim hadrem to neni špatný,ale je dobrý pověsit na noc do skříně starou plenu(ne použitou,ale hadrovou) dobře se přes noc nasákne a přes den buď vyschne,nebo jí usušíš jinde.
Taky se dost osvědčilo před přítahovej větrák dát díratek květník s keramzitem,ale občas se musí rozprostřít a nechat vyschnout.

Ale tohle je spíš takový nouzový řešení Jinak držim palce

Old Post 27-06-2009 v 10:20 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sirus
Stálý Člen

Karma uživatele Sirus - 97% PěstitelskáKarma uživatele Sirus - 97% PěstitelskáKarma uživatele Sirus - 97% PěstitelskáKarma uživatele Sirus - 97% PěstitelskáKarma uživatele Sirus - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

To jo, ty vlhkosti venku jsou teď zlo.
Zkus navlíct na přítah punčochu. Já ji dávám na odtah, když mi to moc vysává.
Jinak máš přítah aktivní? Pokud ne, tak ho zkus zaktivnit. To možná taky trochu pomůže.

Snáze uvěříme lži, kterou jsme slyšely už tisíckrát, než pravdě která je vyřčena poprvé!

Old Post 27-06-2009 v 14:43 PM
Sirus je offline   Profil uživatele Sirus   Find more posts by Sirus   Foto galerie člena Sirus   Click here to Send Sirus a Private Message   Add Sirus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rasta_pasta
Stálý Člen

Karma uživatele Rasta_pasta - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

hoši nechci bejt skepticekej, ale nemyslím že přítomnost hadru v growromu, by byla nějak znát na snížení vlhkosti...

Jinak bohužel přítah je pasivní, takže tam nějaká pučocha asi nepomůže a i kdyby sem měl přítah aktivní, tak tou "punčochou" si myslím, že tak maximálně omezím průtok vzduchu, nikoliv vlhkost.

Jinak samozřejmě by byla idealní odvlhčovačka, ale na tu teď nemám kesh a (ten bude až po sklizni), které bych se nemusel dočkat

Uvítám další nápady...
Díky Rasta

Tak co je dámičky, chlastámeee

Old Post 27-06-2009 v 19:55 PM
Rasta_pasta je offline   Profil uživatele Rasta_pasta   Find more posts by Rasta_pasta   Foto galerie člena Rasta_pasta   Click here to Send Rasta_pasta a Private Message   Add Rasta_pasta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 36

pokud budes mit dostatecny odtah a vnitrni cirkulaci vzduchu tak se plisni bat nemusis .. v zime jsem topil vodou(topitko pro rybicky) abych se v noci dostal na 15°C a v pohode me to dojelo a ani hermaci nebyli dulezite je ale udrzet cistotu pestirny na 100%
drzim palec at se ti grow vydari !

Old Post 28-06-2009 v 09:50 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
aladin2001
Stálý Člen

Karma uživatele aladin2001 - 93% PěstitelskáKarma uživatele aladin2001 - 93% PěstitelskáKarma uživatele aladin2001 - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

Cau,souhlasim ofukovat at se to poradne hejbe.Sem na tom ted podobne v noci az 80%,pridam vetraku co se tam vejde.
at se dari.

Old Post 28-06-2009 v 10:49 AM
aladin2001 je offline   Profil uživatele aladin2001   Find more posts by aladin2001   Foto galerie člena aladin2001   Click here to Send aladin2001 a Private Message   Add aladin2001 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rasta_pasta
Stálý Člen

Příspěvek č. 38

Mno tak v tom mám jasno.
Hodil jsem přez noc měřák do místnosti mimo box a vzhledem k tomu, že i tam je takhle zku...ná vlhkost, tak se nemohu divit, že ji mám v boxu...

Jak už jsem říkal, na odvlhčovačku nemám kesh, takže odtah a ofuk jednou Nonstop na plný koule, takže snad to bude stačit.
Jinak jsem cca v 35Q (od přepnutí) a přijde mi, že se holkám nějak nechce kynout..
Na to, že u toho AK od nirvany píšou sklizeň kolem 50 dne Q, tak zatím moc nic..

Old Post 29-06-2009 v 14:35 PM
Rasta_pasta je offline   Profil uživatele Rasta_pasta   Find more posts by Rasta_pasta   Foto galerie člena Rasta_pasta   Click here to Send Rasta_pasta a Private Message   Add Rasta_pasta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rasta_pasta
Stálý Člen

36 den Qvětu Příspěvek č. 39

Tak přihazuju pár aktuálních foteček (dnes focený)...

foto č.1 - Kže na první fotce je klasicky celek

foto č.2, 3 a 4 - AK 48 je velice sympatická rostlinka menšího vzrůstu s luxusním větvením (jsou bez záštipu)

fot č.5 - Shiva shanti tady u té genetiky jsem na váškách. Jsou to takový "divný klacky", který i přez záštip moc větví neudělali a o 10 -20 cm převišují jak AK, tak GWS). Tam jsem zvědav, jestli na jednotlivých větvých bude jedna palice, nebo shluk menších ?!? To by se mi asi líbit zase začali

Old Post 29-06-2009 v 20:31 PM
Rasta_pasta
Stálý Člen

Příspěvek č. 40

foto č.1 je zase celek ...

fot č. 2 a 3 je GWS, žralok je sympatická rostlina s dobrým větvením a středním vzrůstem. Paličky vypadají, že budou kompaktní a nehorázně lepěj už teď U tohoto modelu pozoruju celkem časté mutace na listech, ale nevypadá to, že by to mělo nějaký zásadní vliv na tvorbu qvětu.

Vyloženýho favorita nemám, ale Shivi jsou zatím v roli "aucajdra" . Jak GWS, tak AK se mi líbí svou velikostí, tak i větvením. Akorát AK by mělo být nejdřív hotové

Akorát se mi zdá, že na 35 den Q by mohli být ty paličky tak nějak nakynutější ale vyvěďte mě z omylu, jestli se mýlím.

Mám pěkně staženou prdel z té vlhkosti, ale bez té odvlhčovačky s tím nic neudělám a jeden známí ji měl a říkal, že stála za h... tak se nechám překvapit.

Takže zatím,
Rasta

Naposledy upravil Rasta_pasta 21-01-2010 v 14:26 PM

Old Post 29-06-2009 v 20:52 PM
Rasta_pasta
Stálý Člen

něco málo čerstvých snímků.. Příspěvek č. 41

k fotům není moc co dodávat.

Vlhkost pořád na p...u a furt mám pocit, že to neche kynout...
Jinak po výměně odtahových ventilátorů jedu furt bez pacháče a už to začíná pěkně rychnit

Vzhledem k mé nespokojenosti s objemem paliček, jsem děvčatům dopřál, decentně přehnojené žraso, tak jsem zvědav, jestli začnou konce čepelí žlouztnout, nebo se začnou nafukovat paldy..
Co myslíte?!?

Tak či tak, aspoň se něco začne dít...

Kže good night and sweet dreams
Rasta

Old Post 01-07-2009 v 21:40 PM
Rasta_pasta
Stálý Člen

40 Den Q Příspěvek č. 42

Tak dneska jsem se byl mrknout, jestli holkám z toho hnojivovýho nášupu od minule nezačli "sesychat" konečky, jako známka přehnojení, ale kromě pár listečků, kde nevím, jestli sto není už z minula (dřív jsem tomu nevěnoval takovou pozornost) jsem nenašel žádné plošné známky přehnojení, takže je to ok !!!

Dneska dostaly kočky pouze vodu s Enzymi 2ml/l zálivky

a nacvakal jsem zas nějaký obrázky, tak mrkněte...

Jinak od kdy počítáte dobu qvětu. Od přepnití, nebo od prvních známek počátku qvětu (první pestíky) ???
To je asi jediný, co mě napadá, když vidím, jaký maj jiný lidi taky pod 250 W ve 30 dnu qvětu bakule...

Sem furt takovej skeptickej, když už jsem to celkem vychytal s využitím prostoru...

Old Post 03-07-2009 v 21:19 PM
nero
Stálý Člen

Karma uživatele nero - 11% PěstitelskáKarma uživatele nero - 11% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

Čaves nedavno byla v telce reklama na ňákej ODvlhčovač taková tá reklama jak se tam ten barák promněnil v houbu plnou vody víte ne možná že by to pomohlo byla to taká bedýnka ve který byla tableta a tá zachytávala vlhkost a pak ji sváděla dolu do nádobky třeba by to pomohlo jinak palice nádhera celej grow

Old Post 07-07-2009 v 21:38 PM
nero je offline   Profil uživatele nero   Find more posts by nero   Foto galerie člena nero   Click here to Send nero a Private Message   Add nero to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rasta_pasta
Stálý Člen

Nápad zvětšit vatáž ??? Příspěvek č. 44

to Nero :
díky za tip. Odvlhčovačky už jsem taky čekoval, ale vzhledem k tomu, že teď kupujem barák a snad do konce prázdnin už budem přestěhovaný, takže už ji nebudu řešit a doufám, že to dojedu bez plísně

Jinak příští kolo jsem rozhodlej nějak pořešit automatickou závlahu, nebo aspoň samozavlažovací truhlíky. Pač teď je málo času a né pokaždý mi to vyjde, jít k holkám každý druhý den a když přijdu třetí den, vypadají už dostr žíznivě...
To je taky asi ten důvod, proč objem paliček tak nějak neodpovídá době qvětu bohužel..

1. makro GWS

2. GWS

3. AK 48 - to je asi moje nejhezčí kytka. Krásně rozvětvená, ale omluvte kvalitu fotek)

4. o5 AK 48

5. "makro" AK 48

JINAK MYSLÍTE, ŽE BY BYLO HODNĚ ZNÁT, KDYŽ BYCH JIM TAM NA POSLEDNÍ MĚSÍC POSLAL 400W ???

Díky za názory

Naposledy upravil Rasta_pasta 08-07-2009 v 13:25 PM

Old Post 08-07-2009 v 13:18 PM
alko
Stálý Člen

Karma uživatele alko - 89% PěstitelskáKarma uživatele alko - 89% PěstitelskáKarma uživatele alko - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

to si pis ze jo

Old Post 08-07-2009 v 21:03 PM
alko je offline   Profil uživatele alko   Find more posts by alko   Foto galerie člena alko   Click here to Send alko a Private Message   Add alko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bandita
Ơ®ıɡıɳαL

Karma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

caw
kebyze mas moznost daj im viac lumenov,urcite to neuskodi si myslim..len to teplo teraz v tom teplu..

4ooW»
6ooW»

Fotky z mobilu

Old Post 09-07-2009 v 05:25 AM
Bandita je offline   Profil uživatele Bandita   Find more posts by Bandita   Foto galerie člena Bandita   Click here to Send Bandita a Private Message   Add Bandita to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rasta_pasta
Stálý Člen

Příspěvek č. 47

Dnes jsem byl nakouknout a už to konečně začíná kynout, takže to skusím už dosmolit s dvěpade..
Moc se mi neche řešit předělávání elektroinstalace atd. nejsem zrovna moc kutil

Vidím to tak na 65-70 dní Q i přez to, že všechny modely co tam mám, by měli bejt hotový do 60 dne Q.
Proplachovat začnu pravděpodobně příští výkend, tak 10-14 dní, podle toho, jak budou vypadat..

Old Post 09-07-2009 v 12:55 PM
Rasta_pasta
Stálý Člen

57 den Q Příspěvek č. 48

Zdravím všechny návštěvníky mé skromné bedny...

Tento příběh se nám chýlí ke konci a holky už čekají na své poslední dva týdny života.
Původně jsem chtěl kosit něco mezi 55-60 den qvětu , ale bohužel mě z neznámých důvodů si kytizz dávaj celkem na čas, takže je nechám tak do toho 70 dne Q.

AK už by šel seknout už asi někdy koncem týdne, ale nechám ho tam s ostatními ještě chvíli podusit. Vzhledem ke kombinace modelu a době květu to bude asi maličko stoned

žraso : holky dostávají maximální doporučené dávky hnojiv od B´Cuzz (soil A+B,ATA XL, PK 13-14) a včera jsem začal přidávat 4Power final, což by měla být podstatně levnější obdoba FS...

Vydím to ještě tak na jedno zalití s hnojivem,pak už jen ten 4Power final a nějeký ty Enzymi no a posledních 5 dní už jen čistou H2O

Kdyby ste měli někdo nějaké rady, dotazy, nebo připomínky tak je uvítám.

Se zatím mějte,
Rasta

Naposledy upravil Rasta_pasta 20-07-2009 v 15:49 PM

Old Post 20-07-2009 v 15:27 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:07 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás