Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Mikropěstování » úprava - minibox 45W
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
Host
Host

Palec dolů Re: Re: Re: odpověd Příspěvek č. 33

citace:
Původní příspěvek od PLANTER
jo jo nekdo je fakt ubohej

Hele štve mně to protože jsem za to vyhodil zbytečný tři stovky a že ted penězma moc neoplívám když je ta krize v uvozovkách a bylo to fakt k prdu ale že uplně a ještě jsem nad tím strávil pul dne práce prostě uplně zbytečný.

Old Post 24-05-2009 v 21:29 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SMOKER
Stálý Člen

Karma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% Pěstitelská

Re: Re: Re: Re: odpověd Příspěvek č. 34

citace:
Původní příspěvek od bramborak

Hele štve mně to protože jsem za to vyhodil zbytečný tři stovky a že ted penězma moc neoplívám když je ta krize v uvozovkách a bylo to fakt k prdu ale že uplně a ještě jsem nad tím strávil pul dne práce prostě uplně zbytečný.

Heh chlapec s negativnou karmou rozdava K- to uz je fakt sila...

Inak neviem koho je to chyba ze si nevie vyriesit ventilaciu boxu tak aby mu to uchladilo trapnu usporku. Hold ked je vonku 25 stupnov a ty mas navyse malicky box chladeny nekvalitnymi vetrakmy cez nejake specialne trubky od vysavaca moc sa necudujem, na vlhkost sa ani pytat nebudem radsej Chces dobru radu? vyhod sadenice a nakup si kaktusi a nemusis nic riesit

jedine co je tu naprd su tvoje growy a tvoj thready, nechcem byt zly ale daj si to v hlave dokopy sam a ked ti niekdo poradi (ked uz si nevies poradit sam) ci uz dobre alebo zle mozes byt vobec rad ze s tebou stracal cas...

tato tvoja veta hovori za vsetko
citace:
A pak bych tam musel mít i CO2 na čerstvej vzduch takže asi néé

PS: mam sto chuti ti zadelit K- ale teba vytresta sam zivot

JUST WEED SMOKER

150W MH/HPS & ALLMIX -SCROG- 8 x WHITE SATIN [Grow Over] ...
150W MH/HPS & 15L BUBLER - 2 x WHITE SATIN [Grow Over]...
150W MH / 250W HPS & COCOMIX - 4x BELLADONNA [Grow Over]...

Old Post 25-05-2009 v 12:31 PM
SMOKER je offline   Profil uživatele SMOKER   Find more posts by SMOKER   Foto galerie člena SMOKER   Click here to Send SMOKER a Private Message   Add SMOKER to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 35

Ou to je ale kritiky a chyby dokáže vyčíst každej jo možná to bylo v tu danou chvíly trochu přehnané a jednal jsem v afektu. Ale pustil jsem se do toho z radostí a skončil jsem a práce neužitečná tak mi to prostě nejde nejsem na tolik bohatej abych si mohl koupit nějaký drahý větráky z growshopu ono platit najem jídlo a pak ještě tu elektriku za ten box tak pak hold kupuju levný pc větráky a je to asi moje chyba no

Old Post 25-05-2009 v 15:32 PM
Host
Host

Příspěvek č. 36

Tak jsem zasadil jedno semínko Top 44 tak jsem zvedav jak to pod usporkou pujde zatím to nevypadá moc dobře ale nechci plašit přidávam par fotek.

Old Post 30-05-2009 v 08:54 AM
Host
Host

Příspěvek č. 37

pohled do skříně.

Old Post 30-05-2009 v 08:58 AM
Host
Host

Příspěvek č. 38

A zálivka budu rád za každou radu, připominku, i případnou kritiku. A zdá se mi že roste nejak pomalu možná špatná perioda ale ta je 17/7 tak nevím.

Old Post 30-05-2009 v 09:02 AM
ChutkaR
Nový Člen

Karma uživatele ChutkaR - 61% Pěstitelská

Upozornění Příspěvek č. 39

Čau já bejt tebou tak jsi nejdřív pořádně pročtu všehno na groweru.Tady groweři ti dávaj dobrý rady.Kdyyž nemáš zkušenosti tak si nech radči poradit. A ještě spíš svit 18/6 světlo/tma

Old Post 31-05-2009 v 09:08 AM
ChutkaR je offline   Profil uživatele ChutkaR   Find more posts by ChutkaR   Foto galerie člena ChutkaR   Click here to Send ChutkaR a Private Message   Add ChutkaR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 40

citace:
Původní příspěvek od ChutkaR
Čau já bejt tebou tak jsi nejdřív pořádně pročtu všehno na groweru.Tady groweři ti dávaj dobrý rady.Kdyyž nemáš zkušenosti tak si nech radči poradit. A ještě spíš svit 18/6 světlo/tma

JJ to už jsem udělal.

Old Post 31-05-2009 v 09:20 AM
Host
Host

Příspěvek č. 41

Zdravím tak jsem měřil ph zálivky pomocí nějakého akvarijního setu a zálivka má lehce alkalickou 7,2ph to bych chtěl nějaký zpusobem změnit . A když jsem měřil vodu která prochází substrátem tak bylo 6,6ph takže podle mně substrát sám upravuje ph ale radši bych měl už ph upravené a jak mi žloutnou ty spodní listky tak mám podezření že je to nedostatek Dusíku poradte prosím dekuju a popřípadě jak ho zvýšim.

Old Post 31-05-2009 v 09:25 AM
PLANTER
Stálý Člen

Karma uživatele PLANTER - 55% PěstitelskáKarma uživatele PLANTER - 55% PěstitelskáKarma uživatele PLANTER - 55% PěstitelskáKarma uživatele PLANTER - 55% PěstitelskáKarma uživatele PLANTER - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

citace:
Zdravím tak jsem měřil ph zálivky pomocí nějakého akvarijního setu a zálivka má lehce alkalickou 7,2ph to bych chtěl nějaký zpusobem změnit . A když jsem měřil vodu která prochází substrátem tak bylo 6,6ph takže podle mně substrát sám upravuje ph ale radši bych měl už ph upravené a jak mi žloutnou ty spodní listky tak mám podezření že je to nedostatek Dusíku poradte prosím dekuju a popřípadě jak ho zvýšim.
hovno nedostatek dusíku máš to přelitý jak v bažině edit. a jestli myslíš ty úplně spodní lístky tak se ti musim zasmát ty sou totiž mateřský odpadnou jako první

Můj Balkón 09 Moje Psychotropní Zahrádka 1st-in 72w cfl Můj balkón 2010 RAP,D´N´B,JUNGLE

Old Post 31-05-2009 v 10:25 AM
PLANTER je offline   Profil uživatele PLANTER   Find more posts by PLANTER   Foto galerie člena PLANTER   Click here to Send PLANTER a Private Message   Add PLANTER to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PLANTER! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
IKONE
Stálý Člen

Karma uživatele IKONE - 95% PěstitelskáKarma uživatele IKONE - 95% PěstitelskáKarma uživatele IKONE - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

Proč to máš v tom kaslíku na cédéčka? Jestli mě zrak nešálí, tak ten tvůj ,,květináč'' plave na vodě. Pokud bysis přečetl pořádně FAQ, tak zjistíš, že je potřeba nechat po každé zálivce květináč proschnout. Vodu bych nechal odtékat někam do pryč, uvidíš že se zase rozjedou. Možná Tak hodně štěstí

250W Kokos, 2xSS, 2x HDF, 2x Chronik

Old Post 31-05-2009 v 13:18 PM
IKONE je offline   Profil uživatele IKONE   Find more posts by IKONE   Foto galerie člena IKONE   Click here to Send IKONE a Private Message   Add IKONE to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 44

citace:
hovno nedostatek dusíku máš to přelitý jak v bažině edit. a jestli myslíš ty úplně spodní lístky tak se ti musim zasmát ty sou totiž mateřský odpadnou jako první

To vím že ty malí kulatý lístky odpadnou ale zespod to začína žloutnout také nemám tak dokonalej foták a nejde mi tak o žloutnuti ale že se vubec nechce rozjet a neboj kvetináč nechávám vyschnout řádně tak proto jsem říkal nedostatek dusíkuů. Protože chudinka nece růst.

Old Post 31-05-2009 v 17:45 PM
Host
Host

Příspěvek č. 45

citace:
Původní příspěvek od IKONE
Proč to máš v tom kaslíku na cédéčka? Jestli mě zrak nešálí, tak ten tvůj ,,květináč'' plave na vodě. Pokud bysis přečetl pořádně FAQ, tak zjistíš, že je potřeba nechat po každé zálivce květináč proschnout. Vodu bych nechal odtékat někam do pryč, uvidíš že se zase rozjedou. Možná Tak hodně štěstí

Ne to je po zálivce ta první nebo druhá fotka je před zálivkou a tam je to suchy a obal na cd je pouze jako podtacek nic víc. A na spod kvetináče jsou malé kamínky takže kytka přelitá není.

Old Post 31-05-2009 v 17:48 PM
PLANTER
Stálý Člen

Karma uživatele PLANTER - 55% PěstitelskáKarma uživatele PLANTER - 55% PěstitelskáKarma uživatele PLANTER - 55% PěstitelskáKarma uživatele PLANTER - 55% PěstitelskáKarma uživatele PLANTER - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

je to náká čudka vyhod to a v příspěvku č 38 je to jasne přelitý kytka je jak v aquforu .mas vubec na dne ,,kvetinace,,diry?pro odtejkani vody? a co model

Můj Balkón 09 Moje Psychotropní Zahrádka 1st-in 72w cfl Můj balkón 2010 RAP,D´N´B,JUNGLE

Old Post 31-05-2009 v 18:22 PM
PLANTER je offline   Profil uživatele PLANTER   Find more posts by PLANTER   Foto galerie člena PLANTER   Click here to Send PLANTER a Private Message   Add PLANTER to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PLANTER! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 47

citace:
je to náká čudka vyhod to a v příspěvku č 38 je to jasne přelitý kytka je jak v aquforu .mas vubec na dne ,,kvetinace,,diry?pro odtejkani vody? a co model

Nebudu ti na takovýhle otázky odpovídat a model je napsanej nahoře a čudka z nirvány dobrý zas. Všechno je tam napsaný a přelity to není pouze zalitý. čti sakra.

Old Post 31-05-2009 v 19:21 PM
Host
Host

Příspěvek č. 48

kámo dej si tu usporku níž,na fotkách to vypadá že je vysoko a ten větrák si dej normalne ,udělej velkou diru na celý větrák a nasad ho na zed pěstírny a nerozdavej tady k- cus

Old Post 01-06-2009 v 22:43 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:33 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
28-12-2009 - mini box 24W - 28 odpovědí
12-06-2009 - 1. pokus o minibox 24w - 29 odpovědí
30-05-2009 - minibox 45W - 47 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás