Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od PLANTER jo jo nekdo je fakt ubohej
Hele štve mně to protože jsem za to vyhodil zbytečný tři stovky a že ted penězma moc neoplívám když je ta krize v uvozovkách a bylo to fakt k prdu ale že uplně a ještě jsem nad tím strávil pul dne práce prostě uplně zbytečný.
Hele štve mně to protože jsem za to vyhodil zbytečný tři stovky a že ted penězma moc neoplívám když je ta krize v uvozovkách a bylo to fakt k prdu ale že uplně a ještě jsem nad tím strávil pul dne práce prostě uplně zbytečný.
Heh chlapec s negativnou karmou rozdava K- to uz je fakt sila...
Inak neviem koho je to chyba ze si nevie vyriesit ventilaciu boxu tak aby mu to uchladilo trapnu usporku. Hold ked je vonku 25 stupnov a ty mas navyse malicky box chladeny nekvalitnymi vetrakmy cez nejake specialne trubky od vysavaca moc sa necudujem, na vlhkost sa ani pytat nebudem radsej Chces dobru radu? vyhod sadenice a nakup si kaktusi a nemusis nic riesit
jedine co je tu naprd su tvoje growy a tvoj thready, nechcem byt zly ale daj si to v hlave dokopy sam a ked ti niekdo poradi (ked uz si nevies poradit sam) ci uz dobre alebo zle mozes byt vobec rad ze s tebou stracal cas...
tato tvoja veta hovori za vsetko
citace:
Původní příspěvek od bramborak A pak bych tam musel mít i CO2 na čerstvej vzduch takže asi néé
PS: mam sto chuti ti zadelit K- ale teba vytresta sam zivot
Ou to je ale kritiky a chyby dokáže vyčíst každej jo možná to bylo v tu danou chvíly trochu přehnané a jednal jsem v afektu. Ale pustil jsem se do toho z radostí a skončil jsem a práce neužitečná tak mi to prostě nejde nejsem na tolik bohatej abych si mohl koupit nějaký drahý větráky z growshopu ono platit najem jídlo a pak ještě tu elektriku za ten box tak pak hold kupuju levný pc větráky a je to asi moje chyba no
Čau já bejt tebou tak jsi nejdřív pořádně pročtu všehno na groweru.Tady groweři ti dávaj dobrý rady.Kdyyž nemáš zkušenosti tak si nech radči poradit. A ještě spíš svit 18/6 světlo/tma
Původní příspěvek od ChutkaR Čau já bejt tebou tak jsi nejdřív pořádně pročtu všehno na groweru.Tady groweři ti dávaj dobrý rady.Kdyyž nemáš zkušenosti tak si nech radči poradit. A ještě spíš svit 18/6 světlo/tma
Zdravím tak jsem měřil ph zálivky pomocí nějakého akvarijního setu a zálivka má lehce alkalickou 7,2ph to bych chtěl nějaký zpusobem změnit . A když jsem měřil vodu která prochází substrátem tak bylo 6,6ph takže podle mně substrát sám upravuje ph ale radši bych měl už ph upravené a jak mi žloutnou ty spodní listky tak mám podezření že je to nedostatek Dusíku poradte prosím dekuju a popřípadě jak ho zvýšim.
Původní příspěvek od bramborak Zdravím tak jsem měřil ph zálivky pomocí nějakého akvarijního setu a zálivka má lehce alkalickou 7,2ph to bych chtěl nějaký zpusobem změnit . A když jsem měřil vodu která prochází substrátem tak bylo 6,6ph takže podle mně substrát sám upravuje ph ale radši bych měl už ph upravené a jak mi žloutnou ty spodní listky tak mám podezření že je to nedostatek Dusíku poradte prosím dekuju a popřípadě jak ho zvýšim.
hovno nedostatek dusíku máš to přelitý jak v bažině edit. a jestli myslíš ty úplně spodní lístky tak se ti musim zasmát ty sou totiž mateřský odpadnou jako první
Proč to máš v tom kaslíku na cédéčka? Jestli mě zrak nešálí, tak ten tvůj ,,květináč'' plave na vodě. Pokud bysis přečetl pořádně FAQ, tak zjistíš, že je potřeba nechat po každé zálivce květináč proschnout. Vodu bych nechal odtékat někam do pryč, uvidíš že se zase rozjedou. Možná Tak hodně štěstí
Původní příspěvek od PLANTER hovno nedostatek dusíku máš to přelitý jak v bažině edit. a jestli myslíš ty úplně spodní lístky tak se ti musim zasmát ty sou totiž mateřský odpadnou jako první
To vím že ty malí kulatý lístky odpadnou ale zespod to začína žloutnout také nemám tak dokonalej foták a nejde mi tak o žloutnuti ale že se vubec nechce rozjet a neboj kvetináč nechávám vyschnout řádně tak proto jsem říkal nedostatek dusíkuů. Protože chudinka nece růst.
Původní příspěvek od IKONE Proč to máš v tom kaslíku na cédéčka? Jestli mě zrak nešálí, tak ten tvůj ,,květináč'' plave na vodě. Pokud bysis přečetl pořádně FAQ, tak zjistíš, že je potřeba nechat po každé zálivce květináč proschnout. Vodu bych nechal odtékat někam do pryč, uvidíš že se zase rozjedou. Možná Tak hodně štěstí
Ne to je po zálivce ta první nebo druhá fotka je před zálivkou a tam je to suchy a obal na cd je pouze jako podtacek nic víc. A na spod kvetináče jsou malé kamínky takže kytka přelitá není.
je to náká čudka vyhod to a v příspěvku č 38 je to jasne přelitý kytka je jak v aquforu .mas vubec na dne ,,kvetinace,,diry?pro odtejkani vody? a co model
Původní příspěvek od PLANTER je to náká čudka vyhod to a v příspěvku č 38 je to jasne přelitý kytka je jak v aquforu .mas vubec na dne ,,kvetinace,,diry?pro odtejkani vody? a co model
Nebudu ti na takovýhle otázky odpovídat a model je napsanej nahoře a čudka z nirvány dobrý zas. Všechno je tam napsaný a přelity to není pouze zalitý. čti sakra.
kámo dej si tu usporku níž,na fotkách to vypadá že je vysoko a ten větrák si dej normalne ,udělej velkou diru na celý větrák a nasad ho na zed pěstírny a nerozdavej tady k- cus