dalajlama
Stálý Člen
|
taxem ti to poslal mejlem či co sem to udělal.. tak tu je to znova.. no sou 3ráno... |
Příspěvek č. 45 |
čus "zelený" človíčku !
leží mi toho na srdci povícero, taxe do teho hnedle pustím...:
- ty tři stránky galerie, cos tu udělal, jsem četl jako napínavou detektivku - no esi sa ty kytí vzpamatujou či ne... fakt drama!!!
- k temu žloutnutí: mě začly kytky žloutnot a opadávat a nebo žloutnout a hnědnout a pak opadávat, když bylo moc zálivky.. buď se moc cachtaly a nebo jim bylo vedro - a dle popisu těm tvejm vedro asi mohlo bejt, no a ale zas jak jsem viděl tu fotky s napadeným listem, tak to vypadalo fakt na nějakou spíš nemoc, neb to bylo spíš takový ne tak klasický jako při tom přelejvání, nebo při moc velkým vedru a musím říct, že ne letos, ale loni jsem to měl na kytkách, co byly za voknem (na ty venku, nebo v pěstírně to nikdy nešlo) a když jsem ty napadený listy hnedka jak jsem to zjistil odstranil, taxe to postupně přestalo šířit - z toho usuzuju, že de asi o nějakou nemoc sračku infekční a je se toho třeba zbavit - i za cenu že skoro oholíš kytku, neb na konec vono ju to moc moc vysiluje, tak by z teho pak stejně nemuselo moc zbejt..
- no a je to kus práce, takže K+ sa rozlítává (oběma)
- jo a esi eště máš ty semínka, tak bych ňáký asi určitě chcel...
tak měj se a směj se a dále pěkně reprezentuj ať
|
dalajlama in love SPEKTRUM ŠTĚSTÍ ZAOKNOVKA GOOD-MUSIC myWEBík
------------------------------------------------------------------------------------
KDYBYCHOM VŠICHNI UMĚLI VŠECHNO, NEPOTŘEBOVALI BYCHOM SE.. jaman
|