Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kdyz udelas poradnej 2tydenni flushing pred sklizni tak nvm proc by si ho nemohl jet...ae kdyz to opravdu neproplachnes dostatecne tak budes hodne litovat ta pachut je peknej hnus
samuel :
podla mna sa na outdoor oplatí kúpiť kvalitné hnojiva ako povedal palma 2týždenny flushing a nič neni vidieť....kristalon je dobrý a je každého vec na čo sa dá či bio alebo chemia.....tak tu neriešte blbosti lebo aj tak sa nikdy všetci vo všetkom nezhodnetetoo len moj nazor....peace
dobrá otázka. tiež to teraz riešim. je tam, že jedna odmerka na 10 l. jednej kvetinke dám asi 2-3 deco vody, lebo je malinká ešte. tak to vyjde ... do dvojlitrovky 1/5 odmerky. a ja dám ešte menej, lebo kvetinky sú fakt maličké. a slabučké. dám im raz za týždeň. majú tie 3 poschodia. počkám ešte, lebo pôdu som mal dosť predhnojenú. použijem ten start up.
kristalon je na prd jen škodí kup si hošticky bobky jsou tam kravsky, konsky, slepici, je to prirodni a pro kyti je to nejvhodnejsi loni jsem jel kristalon a kyti se spalili pak jsem tam zacal sipat hoštice a mel jsem shamana že jsem čučel
Kristalonem bych nepohnojil ani travu pred barakem, natoz tak cpat takovouhle chemku do neceho, co potom konzumuju inhalaci nejsem KAMIKAZE Doporucuju zainvestovat do zakladni sady Plagronu a nebo jet ciste organic, tzn. slepicaky, konsky hovna, rybi ci kostni moucka, nalozeny koprivy apod. Staci tu trochu hledat a kazdej si prijde na svy.. vsem Wuxalum, Kristalonum, OBM a podobnym chemkam se radeji vyhejbejte jako cert krizi.. a to radsi nezminuju co to napacha s chuti vyslednyho matrose..
Bushy Greenhouse 2009AK-47, White Russian, Durban Poison Bushy Dream 2010Nebula, Hashplant, JF, SSH, Euforia, Orange Bud, S.A.G.E
Be patient, because I am not..
Dle myho Wuxal ani OBM zase tak uplne BIO nebudou, to by je jinak asi tezko doporucovali pro michani s pesticidama.. a osobne zastavam nazor, ze co prozenes kytkou se na ni proste podepise, takze kdyz prozenes kytku nekolik mesicu Kristalonem, stejne to na ty kytce nasledky v chuti zanecha..
Bushy Greenhouse 2009AK-47, White Russian, Durban Poison Bushy Dream 2010Nebula, Hashplant, JF, SSH, Euforia, Orange Bud, S.A.G.E
Původní příspěvek od j0llyj0k3r Dle myho Wuxal ani OBM zase tak uplne BIO nebudou, to by je jinak asi tezko doporucovali pro michani s pesticidama.. a osobne zastavam nazor, ze co prozenes kytkou se na ni proste podepise, takze kdyz prozenes kytku nekolik mesicu Kristalonem, stejne to na ty kytce nasledky v chuti zanecha..
citace:
V prodeji je tekuté hnojivo OBM — výživa,
což je zkratka názvu: organó-biologicko-
minerálni výživa rostlin. Podle informací
získaných u výrobce je toto hnojivo směsí
rozložené přírodní rohoviny, minerálních
solí, stopových prvků, výluhu kompostu
a částí nerozložené rohoviny jako sedliny.
Podle toho smradu bych tomu i veril. Kazdopadne uz snim hnojit nehodlam. Po Wuxalu se jeste kouknu.
Původní příspěvek od j0llyj0k3r Dle myho Wuxal ani OBM zase tak uplne BIO nebudou, to by je jinak asi tezko doporucovali pro michani s pesticidama.. a osobne zastavam nazor, ze co prozenes kytkou se na ni proste podepise, takze kdyz prozenes kytku nekolik mesicu Kristalonem, stejne to na ty kytce nasledky v chuti zanecha..
Až vyzkoušíš tak poreferuj. Já při své druhé sezóně do kytek na květu rval krystalon jahoda a poslední tři týdny květu sem je prolíval 3xtýdně vodou. Nechci aby to vyznělo jako nějaké chvástání nebo něco podobného, ale každopádně co se týče chuti výsledného materiálu tak všechno bylo v pořádku! Pokud bude člověk do kytek prát dvojnásobné dávkování celý květ tak to asi bude chutnat jak kekel, ale dá se tomu předejít třeba už jenom flushingem.
Já osobně teda určitě radši ten krystalon a potom pořádně vypláchnout než kuřince. S těma jsem měl zaítm jedinou životní zkušenost a hned tak nezapomenu. Ale je jasné, že záleží na člověku kdo to pěstí...
Původní příspěvek od j0llyj0k3r Kristalonem bych nepohnojil ani travu pred barakem, natoz tak cpat takovouhle chemku do neceho, co potom konzumuju inhalaci nejsem KAMIKAZE Doporucuju zainvestovat do zakladni sady Plagronu a nebo jet ciste organic, tzn. slepicaky, konsky hovna, rybi ci kostni moucka, nalozeny koprivy apod. Staci tu trochu hledat a kazdej si prijde na svy.. vsem Wuxalum, Kristalonum, OBM a podobnym chemkam se radeji vyhejbejte jako cert krizi.. a to radsi nezminuju co to napacha s chuti vyslednyho matrose..
a už jsi ho někdy zkoušel?já ho jel první outdoor sezonu na růst i na květ a po dostatečném průplachu(čistou vodou 14 dní) naprosto v pohodě.Mám ho i ted na růst..Nevidim v něm problém
Divil by ses, ale zkousel, je tomu sice jiz spousta let, ale vim ze zase tak v pohode nebyl, mas snad srovnani s lepsim hnojivem? Je to chemka, to mi proste nevymluvis..