Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dneska se mi zadarilo konecne najit kabel k fotaku tak prikladam 2 foceni...
Dnes dalsi varka kocicince..tentokrat dostali tabacky ponekud vetsi porci ..kocka bude muset asi zvysit produkci
Cigarko je proste cigarko a muj nazor je ,ze je to jediny co jde hulit pokud se clovek zivi v oboru IT a elektro
A jeste vcerejsi tj proti predeslym skok 8 dni a jak vidno kvalitni kocici exkrementy delaji sve , by me docela zajimalo s tim prihnojit trafku,ktera proti tabaku roste 100x rychlejc..
Cigarko je proste cigarko a muj nazor je ,ze je to jediny co jde hulit pokud se clovek zivi v oboru IT a elektro
Nove fotecky..ten tabakovej salat (posledni fotka) je pozustatek po poslednim kocicim utoku, parnicky uz jsou zabezpeceny lepici paskou a pokud ani to nezabere tak tu bestii vykostim
Dneska sel ten prostredni vysev do zahonu..jsem zvedavej co prezije..zitra jdu pripravit dalsi zahonek..byla to celkem rychta obdelat..foto dodatecne upnu
Provzdušni tu hlínu trošku. Strašně se ti to táhne a listy vůbec nemají velikost, jakou by mohly mít. Doporučuju do hlíny namíchat tak třetinu substrátu pro kaktusy nebo nějaký písek aspoň. Přijde mi, že je máš v ouplném bahně Pokud to takhle půjde dál tak se ti budou za měsíc plazit po zemi...
Tak jsem se po 10 dnech sel podivat na jednu ze zahradel kam jsem tabacky vysadil a proti tomu jak jedou doma v substratu nic moc,ale pomerne velika cast se ujmula i pres mizernou hlinu..pristi tyden chystam vyplejt a obsypat substratem plus vysazeni dalsich ,ale uz do der vyplnemych substratem