Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jak by řekli někteří rejpalové, máš to moc blízko u sebe Předpokládám, že počítáš s tím, že někteří budou samci, takže tam chceš mít kytek víc, ať je aspoň z jedné něco nebo se pletu?
Zdarec!
Ano, jsou blízko u sebe a jsem si toho vědom.
Letos sadím na těsno a po odrůdách, ještě se to bude stejně prostřihávat od samců a nebudu je zastřihávat, takže v tom nevidím žádný problém.
Nejsem rozhodně sám kdo takhle pěstuje a na ukázku přikládám fotku.
No pekne to mas asi si z tebe vezmu priklad a budu sazet taky kousek od sebe...chci se jen este zeptat projel sem u tebe 07 i 08 koukal sem jestli mas neco i v kvetnikach...mel si ale pak uz sem je tam poradne nevidel...zajimalo by me jake mas zkusenosti s obsahem kolik tak doporucujes litru postaci tak 10-15 loni sem mel mensi a nebylo to nic moc ale domnival sem se ze to je tim ze to nedojelo, a dostal sem i nakvetle rizky tak nemohu z toho moc soudit na letos dik moc
Díky, no v květináčích jsem měl spousty rostlin, ale vždy jsem je nakonec přesadil do země.
Až letos budu některé rostliny nechávat v květináčích až do konce a budu je postupně přesazovat do více litrových květináčů. Nyní některé rostliny budu přesazovat do 2-3l květníků, apotom do 7-10l.