Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak som bol kuknúť na ten Grower v BA...Musím povedať, že je to tam moc slušne a aj predavači boli k čomu ked som sa ich niečo pýtal(vedeli dosť poradiť)...Kúpil som semienka od DP a vyzeralo to dôveryhodne.Obálka bola riadne zlepená a semienka vyzerajú v pohode.Je pravda, že som musel na semienka 2 dni čakať (nemali ich na sklade) ale potešilo ma to, že ich vybavili tak skoro(Samo, že som musel dat nejakú zálohu dopredu) ale určite sa tam ešte vrátim...Zatiaľ to vyzerá SUPER
zdravim
nechcel som zakladat nove tema tak to hadzem sem.
nasiel som sa nete jeden slovensky smokeshop ktory okrem ineho predava aj http://www.smokeshop.sk/?template=p...bid=120&cid=154
nevyzera to doveryhodne...slaby vyber atd.
poznate to niekto?
objednal som- hned prisiel mail o prijati objednvky...dalsi den prisiel mail o odoslani zasielky a dalsi den uz som ich mal doma ---vyklicenych 100% (Durban od Dp - 10seeds a 10semien Hollands hope taktiez od Dp)...ale na moju smolu vyliezlo len 10, z toho 1 mutantik
Pre Bandita
Bol som osobne kúpiť semená v SMOKESHOP. Predávali tam dvaja týpci. Jeden o semenách vedel akurát to že z toho vyrastie Ganja. Ten druhý vedel dosť a poradil pri výbere. Kupovali sme Passion #1 od DP. Bolo to origoš zabalené a vyklíčili všetky. Takže spokojnosť.