Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Už bys moh pomálinky začít sem hafl zvědavý jak to půjde ikdyž podle mě sice něco vyroste ale nebude to žádný zázrak takové provizorní podmínky pro růst než přemístí kytku na jinou planetu:-)
Zdravim,
Taky mne celkem zajima ten hydrogel vydel jsem to v Loskutakovy a hned mne napadlo jestli by v tom neslo pestovat
Myslim si ze na kliceni a na ryzky to musi byt ideal
Tak pestu zdar at uz tu jsou nejake fotecky
To:planer
Odkud jsi prosimte obednal ten hyfrogel dik za link
Hm, tak to je pekné... Takto sa bude pestovať niekde na Marse za pár desiatok rokov ... No, tak keď sa to dá zalievať a hnojiť, tak je to lepšie, to je pravda Ale nie je to aj drahšie ?
Zdravim, koukam, ze uz to ma dost pispevku, ale vesmes samy kraviny, tak akorat na kanal, aspon ukazte borci, ja to roste.
citace:
Původní příspěvek od PLANTER jo a tady sem vygooglil fotku kytky v hydrogelu (cannabis) co ma nakej typek pro okrasu v obejvaku
tak z toho seru, takova umelotina
dalsi vec je, jak uz tu par lidi zminilo, je mnozstvi zivin, absolutne neni mozny, aby to melo v sobe tolik zivin, jak na maly semenacek, nebo na velkou rostlinu. Koreny by se udusily i kdyby to bylo ve tme. Jako mrdka do hliny by to slo, jako stimulant. Nebo na fazy rustu s nejakym zakladnim EC, nebo ruzne silny na ruzny faze, semenacek, sazenice, kvet, to by slo.
uplne bežná vec žiadny nasa gel,, v škole sa stým stretávam,, je to špecialny gel gtorého sa nesmie nič dotknuť hned ako sa to dostane na vzduch to splesnive a rozmnožia sa v tom mikrooby
Predám usporku 200w kvet + tienidlo 75eur do odvolania! SR prosim správu tu na grower
tak prave sem zmeril PH NASA GELu: 6,1PH, ale neni to uplne objektivní... pri vyrobe sem tam prilil (i kdyz to v navodu zakazujou)0,25ml TNT Hesi... coz ph asi trochu srazilo
taky sem tam vcera hodil seed, a uvidime jak to poroste, jestli dobre zalozim theard.....