Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No deticky pomaly dochadzaju ku svojmu koncu a od zajtra im nasadzujem Final solution na dakych 10 dni nech seeds este trochu dozru a pojdu pod kosu.Ak niektore nestihnu ostavaju v skrini este na daky cas lebo mi ide hlavne o seeds.Krasne sa nam obsypali palicky krystalmi a vona je uplne krasne.Tri vonaju po dakych ovocnych zuvackach a tri brutalne silnym pachom podobny dakej nepalskej ganji stylu Satori od Mandaly..Tu su tie fesandy
2 vony:prehnojene to urcite neni lebo davkovanie tych hnojiv uz poznam naspamat a nedavam im ani tak vela a BioBizz-om sa mi prehnojit este nepodarilo.Mne to pripada ze je to prirodzene pre nich pred dozretim...
Taaakze tu mame koniec tohto kola..vysledky ma celkom prekvapili a lowryderiky uz visia dole vrchom seeds som znich uz niekolko pozbieral a este ostatne povyberam po vyschnuti.Hulenicko je to uplne super a lepsie nez som ocakaval.Tu pridavam par foto pred a po koseni
hoj no klobuk dole vyzeraju super....please a nemohol by si hodit nejake makro?lebo vyzeraju byt dost obsypane či sa mi to len zda? a ake su učinky?stoned or high?a nezabudni to zvažiť maj sa
Cus indi.No dake makra teda porobim hadam aj dnes este a hodim to sem.A ucinky su zatial vo faze testovania prveho suchsieho huliva ale som celkom prekvapeny--podla prostredia kde som to fajcil to bolo ine.Na out-policku pri praci sme to hulili a dost stoned ale inokedy zase dost high ale nelutujem ze som sa odhodlal skusit tuto odrodu a bude asi jednym z mojich favoritov odrod.
PEACE
Jah bless