Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od drd zdar32dni je celkem dost ....jak je prepnes tak jeste tak aspon 1-2x vyrostou......fleky na listech muzou byt z t elampy,nebo z prehnojeni....tedka se mi to stalo kolik lijes hnojek?
Kyti jsou už 6 dní přepnutý, fleky byli z postřiku za dne, od té doby už žádné fleky na listech nebyli nalezeny . Hnojky liju dle návodu od plagronu. 32 dní byli v růstu protože jsem je omylem zaseknul. Teď už jede vše podle plánu.
Jak je vidět, 3 kyti jsou nádherný, 2 trošku zaostali. Jednu jsem vypodložil, druhá bude slabší ve výnosu. Nechám se překvapit, doufám že mile.
Jinak abych vám řekl jak se vůbec jmenujou, jsou to všechno kříženci 3 modelů a to jsou Motain jam, Sage a Denny boy.
Za klony dodatečně děkuji Harymu.
Původní příspěvek od Šlajs Čau, jak bys subjektivně zhodnotil hlučnost, resp. snížení hluku sonoflexem?
sonoflex je dobrá volba, větrák mám řízenej přez regulátor a je prakticky bezhlučnej. větší hluk mi dělá klipsňák takže sonoflex je dobrá volba na snížení hlučnosti. Slyšel jsem že nejlepší účinost je mít sonoflexku alespoň 1m před a za větrákem.
nazdar. vsimol som si ze to mas takto vypisane o svetle: Slunce - růst GIB 250W | květ philips 250W SON-T Pro. Podla farby svetla na fotkach to je tiez sodik ten gib 250W. A nema tento GIB viac lumenov jak SON-T pro???
''Múdry človek sa poučí na chybách iného, hlupák sa nepoučí ani na vlastných.''
Přináším další update. Kytky jsou přibližně v půlce květu a je to na nich pěkně
znát . Přijel jsem včera po 4 dnech z hor a nestačil jsem se divit. teplota se
drží kolem 27°C a vlhkost se drží na 50%. Přes jednoho člena mám koupit
400W sluníčko, ale ještě nic neposlal tak se uvidí, jak se zachová. Zítra dodám
další fotky, protože potřebujou kosmetické úpravy. Zatím jen pár z noci.
Původní příspěvek od pan.smakovicka nazdar. vsimol som si ze to mas takto vypisane o svetle: Slunce - růst GIB 250W | květ philips 250W SON-T Pro. Podla farby svetla na fotkach to je tiez sodik ten gib 250W. A nema tento GIB viac lumenov jak SON-T pro???
Mě jí právě prodali v greenhomu jako přímo do květu, tak jim důvěřuju a co jsem si četl tak by to tak mělo být.