Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cus mam ted podobnej problem, ale zpusobil sem si ho asi sam meril sem spotrebu 250tky a po zmereni sem ji za chodu vytah ze zasuvky abych mohl odpojit meric - po znovu zapojeni (do chodu) uz jen bzucela. Jje asi odepsana zejo... tak aspon udelam reklamu gibu sou to pekny sracky ty veci od gib - nic nevydrzej! cus
Hm, ja bych videl jako hlavni pricinu Made in Spain, s jejich predradnikama a tlumivkama nemam dobry zkusenosti. Predevsim v zivotnosti, ale casto i peknejch zmetku uz od vyrobce.
Jedina rada je zkusit dotahnout vsechny sroubky v obvodu(hlavne ty na svorkovnici predradniku), dotahnout vybojku(nektery patice sou taky peknej auschluss), nechat to schladnout a modlit se at se jeste probere k zivotu.
Na tomhle zapojeni snad neni co poplyst, ikdyz obcas se clovek nestiha divit.
to je dost stara zalezitost, ale je fakt ze sem na to neprisel
ten predradnik fachal u typka na jiny zasuvce v jiny cooltube.
na "moji" zasuvce ne, ackoliv tam vsechny ostatni fungovaly? torsku divny ne
pri zapojeni do ty mi zasuvky jenom bzucel nebo vrcel (jako by byl ve zkratu) - po 50 pokusech o zapojeni sem ho hodil z vokna:d
@ Haniz - takze zasuvka je nepochybne spravne zapojena (dokonce sem zkosel takovi vyfikundace jako mamometr)
a neptejte se uz jesi bylo vsechno dobre zapojeny - bylo.
To já když měl 2x250w sodíku vedle sebe, taky sem se divil když na začátku druhého pěstu jeden z nich přestal svítit a jen bzučel. Štáva šla všude kde měla a já už vymýšlel jak to nahradím. Ještě víc sem se divil když sem po několika hodinách zjistil že zase svítí (nechal sem v objímce výbojku, naštěstí). Bylo to v období růstu a tento skrat sem přičítal velké vlhkosti, ale čert ví.
Konec konců 2x250 sem nahradil jedním 600w. Z growshopu sem si obědnal 600W předřadník a výbojku. Při montáži jsem zjisti že na předřadníku jsou 400wattové údaje (stejnej jako ten co tobě nefungoval ) Lampu jsem s očekáváním zapojil a rozsvítila se. Na mail mi z prodávajících za poslední týden nikdo neodepsal. Jen mě zajímá ten popisek a jestli mi to valí jak má, jestli výbojka svítí na plných 600W nebo ji ten slabší předřadník nějak omezuje, nebo ničí. Poradte pls...
crack crack crack.... stejnej problem... je to na kokot.. vubec netusim co mam delat.. este dojedu s vybojkou na reklamacku.. jestli to náááhodou neni lampou.. ale jelikoz nejsem lama a umim zachazet s vybojkou tak sem si na 90% jistej ze manualne sem to posrat nemoh... když už ste tu řešili zapojeni... vadi prohozeni dratů u vstupu do predradniku? nebo zase z predradniku k vybojce? to od predradniku mam podle schema... rikal sem si prece jenom ze když už to tam malujou vyznam to mit bude... ale do predradniku sem nevedel kam modrej a kam hnedej tak sem to tam placnul nejak jak mi prislo pod ruku a svitilo to 14 dnu.. tak sem si rikal ze pohoda.. a ted tohle
tak sem na to prisel, ty blbci co delali kdysi rozvody setrili na cem se dalo.
Neni se teda cemu divit, ze ultraslaby draty v zasuvce neutahly malinko vetsi zatez...
Původní příspěvek od kopi To já když měl 2x250w sodíku vedle sebe, taky sem se divil když na začátku druhého pěstu jeden z nich přestal svítit a jen bzučel. Štáva šla všude kde měla a já už vymýšlel jak to nahradím. Ještě víc sem se divil když sem po několika hodinách zjistil že zase svítí (nechal sem v objímce výbojku, naštěstí). Bylo to v období růstu a tento skrat sem přičítal velké vlhkosti, ale čert ví.
Konec konců 2x250 sem nahradil jedním 600w. Z growshopu sem si obědnal 600W předřadník a výbojku. Při montáži jsem zjisti že na předřadníku jsou 400wattové údaje (stejnej jako ten co tobě nefungoval ) Lampu jsem s očekáváním zapojil a rozsvítila se. Na mail mi z prodávajících za poslední týden nikdo neodepsal. Jen mě zajímá ten popisek a jestli mi to valí jak má, jestli výbojka svítí na plných 600W nebo ji ten slabší předřadník nějak omezuje, nebo ničí. Poradte pls...
pokud jsi objednal 600w lampu i predradnik.. tak i na predradniku by melo byt napsane 600w a né 400w!!! ted sem to kontroloval na mojem a je tam 600w...takze ti to tu lampu urcite "nerožne" na 600w
Zdravím komunitu a prosím o radu, mám 400w GIB předřadník stejný jako na 1. obrázku v tomto threedu jedu na něm už 3. rokem a stále jede ale při každém spuštění v něm čím dál víc praská, ale pokaždé se spustí, praskání po chvilce přestane a svítí ale dnes jsem si všiml že svorkovnice začíná smrdět spáleninou, přitom kontakty jsou v pořádku, pevné a čisté. Mám podezření na vynutí uvnitř na cívce, nejsem elektrikář pouze lajky předřadník jsem nerozdělával je to pouze tip. Zajímá mě zda ho mohu používat dál, než přestane fungovat, jestli nemůže poškodit výbojku nebo rozvod elektřiny v domě.
Zdravím všechny,
mám takový problém, z ničeho nic mi předřadník 600 začal stávkovat a nerozjede víc jak 400 žárovku, nejdřív sem myslela, že je špatná žárovka, koupila jsem novou, ale ta se taky nespustila.
Zkoušela sem vzít svoje žárovky ke známénu a u něho fungovali, pak jsme to zkoušeli různě zapojit, aby jsme zjistili kde je problém, když jsme to pak zapojovali zase u mě, tak se to spustilo a když jsem šla zkontrolovat další den ,,Naše Krasavice,, tak zase opět tma... Už nevíme co s tím, v čem může být problém, kabely a vše jsme kontrolovali jestli není chyba tam, ale prostě nic... Nestalo se někomu něco podobného? Nebo nevíte jak mi poradit, pls?????
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.