Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Elektronika a Technika » Problém s předřadníkem
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
qwert666
Stálý Člen

Karma uživatele qwert666 - 89% PěstitelskáKarma uživatele qwert666 - 89% PěstitelskáKarma uživatele qwert666 - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

cus mam ted podobnej problem, ale zpusobil sem si ho asi sam meril sem spotrebu 250tky a po zmereni sem ji za chodu vytah ze zasuvky abych mohl odpojit meric - po znovu zapojeni (do chodu) uz jen bzucela. Jje asi odepsana zejo... tak aspon udelam reklamu gibu sou to pekny sracky ty veci od gib - nic nevydrzej! cus

Old Post 29-04-2010 v 07:47 AM
qwert666 je offline   Profil uživatele qwert666   Find more posts by qwert666   Foto galerie člena qwert666   Click here to Send qwert666 a Private Message   Add qwert666 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mechac
Stálý Člen

Karma uživatele Mechac - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Hm, ja bych videl jako hlavni pricinu Made in Spain, s jejich predradnikama a tlumivkama nemam dobry zkusenosti. Predevsim v zivotnosti, ale casto i peknejch zmetku uz od vyrobce.
Jedina rada je zkusit dotahnout vsechny sroubky v obvodu(hlavne ty na svorkovnici predradniku), dotahnout vybojku(nektery patice sou taky peknej auschluss), nechat to schladnout a modlit se at se jeste probere k zivotu.
Na tomhle zapojeni snad neni co poplyst, ikdyz obcas se clovek nestiha divit.

Old Post 04-05-2010 v 03:16 AM
Mechac je offline   Profil uživatele Mechac   Find more posts by Mechac   Foto galerie člena Mechac   Click here to Send Mechac a Private Message   Add Mechac to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanizek
Stálý Člen

Karma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

Cool Hand Lucke:
Co myslíš tím jinde fungoval? V jiné místnosti, v jiném domě?

Je ta zásuvka správně zapojená?

Dogface boy!

Abandoned-places.com

Old Post 14-05-2010 v 14:56 PM
Hanizek je offline   Profil uživatele Hanizek   Find more posts by Hanizek   Foto galerie člena Hanizek   Click here to Send Hanizek a Private Message   Add Hanizek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cool Hand Lucke
Stálý Člen

Karma uživatele Cool Hand Lucke - 90% PěstitelskáKarma uživatele Cool Hand Lucke - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

to je dost stara zalezitost, ale je fakt ze sem na to neprisel
ten predradnik fachal u typka na jiny zasuvce v jiny cooltube.
na "moji" zasuvce ne, ackoliv tam vsechny ostatni fungovaly? torsku divny ne
pri zapojeni do ty mi zasuvky jenom bzucel nebo vrcel (jako by byl ve zkratu) - po 50 pokusech o zapojeni sem ho hodil z vokna:d

@ Haniz - takze zasuvka je nepochybne spravne zapojena (dokonce sem zkosel takovi vyfikundace jako mamometr)

a neptejte se uz jesi bylo vsechno dobre zapojeny - bylo.

zahada za vsechny prachy

Old Post 14-05-2010 v 15:40 PM
Cool Hand Lucke je offline   Profil uživatele Cool Hand Lucke   Find more posts by Cool Hand Lucke   Foto galerie člena Cool Hand Lucke   Click here to Send Cool Hand Lucke a Private Message   Add Cool Hand Lucke to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kopi
Stálý Člen

Karma uživatele kopi - 98% PěstitelskáKarma uživatele kopi - 98% PěstitelskáKarma uživatele kopi - 98% PěstitelskáKarma uživatele kopi - 98% PěstitelskáKarma uživatele kopi - 98% PěstitelskáKarma uživatele kopi - 98% PěstitelskáKarma uživatele kopi - 98% PěstitelskáKarma uživatele kopi - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

To já když měl 2x250w sodíku vedle sebe, taky sem se divil když na začátku druhého pěstu jeden z nich přestal svítit a jen bzučel. Štáva šla všude kde měla a já už vymýšlel jak to nahradím. Ještě víc sem se divil když sem po několika hodinách zjistil že zase svítí (nechal sem v objímce výbojku, naštěstí). Bylo to v období růstu a tento skrat sem přičítal velké vlhkosti, ale čert ví.

Konec konců 2x250 sem nahradil jedním 600w. Z growshopu sem si obědnal 600W předřadník a výbojku. Při montáži jsem zjisti že na předřadníku jsou 400wattové údaje (stejnej jako ten co tobě nefungoval ) Lampu jsem s očekáváním zapojil a rozsvítila se. Na mail mi z prodávajících za poslední týden nikdo neodepsal. Jen mě zajímá ten popisek a jestli mi to valí jak má, jestli výbojka svítí na plných 600W nebo ji ten slabší předřadník nějak omezuje, nebo ničí. Poradte pls...

Old Post 29-05-2010 v 23:21 PM
kopi je offline   Profil uživatele kopi   Find more posts by kopi   Foto galerie člena kopi   Click here to Send kopi a Private Message   Add kopi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Disetronic
Stálý Člen

Karma uživatele Disetronic - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

crack crack crack.... stejnej problem... je to na kokot.. vubec netusim co mam delat.. este dojedu s vybojkou na reklamacku.. jestli to náááhodou neni lampou.. ale jelikoz nejsem lama a umim zachazet s vybojkou tak sem si na 90% jistej ze manualne sem to posrat nemoh... když už ste tu řešili zapojeni... vadi prohozeni dratů u vstupu do predradniku? nebo zase z predradniku k vybojce? to od predradniku mam podle schema... rikal sem si prece jenom ze když už to tam malujou vyznam to mit bude... ale do predradniku sem nevedel kam modrej a kam hnedej tak sem to tam placnul nejak jak mi prislo pod ruku a svitilo to 14 dnu.. tak sem si rikal ze pohoda.. a ted tohle

Old Post 01-06-2010 v 10:00 AM
Disetronic je offline   Profil uživatele Disetronic   Find more posts by Disetronic   Foto galerie člena Disetronic   Click here to Send Disetronic a Private Message   Add Disetronic to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Disetronic
Stálý Člen

Karma uživatele Disetronic - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

(mám GiB 600W)

Old Post 01-06-2010 v 10:01 AM
Disetronic je offline   Profil uživatele Disetronic   Find more posts by Disetronic   Foto galerie člena Disetronic   Click here to Send Disetronic a Private Message   Add Disetronic to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cool Hand Lucke
Stálý Člen

Karma uživatele Cool Hand Lucke - 90% PěstitelskáKarma uživatele Cool Hand Lucke - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

tak sem na to prisel, ty blbci co delali kdysi rozvody setrili na cem se dalo.
Neni se teda cemu divit, ze ultraslaby draty v zasuvce neutahly malinko vetsi zatez...

Old Post 08-02-2012 v 08:49 AM
Cool Hand Lucke je offline   Profil uživatele Cool Hand Lucke   Find more posts by Cool Hand Lucke   Foto galerie člena Cool Hand Lucke   Click here to Send Cool Hand Lucke a Private Message   Add Cool Hand Lucke to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zajonc
Stálý Člen

Karma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

citace:
Původní příspěvek od kopi
To já když měl 2x250w sodíku vedle sebe, taky sem se divil když na začátku druhého pěstu jeden z nich přestal svítit a jen bzučel. Štáva šla všude kde měla a já už vymýšlel jak to nahradím. Ještě víc sem se divil když sem po několika hodinách zjistil že zase svítí (nechal sem v objímce výbojku, naštěstí). Bylo to v období růstu a tento skrat sem přičítal velké vlhkosti, ale čert ví.

Konec konců 2x250 sem nahradil jedním 600w. Z growshopu sem si obědnal 600W předřadník a výbojku. Při montáži jsem zjisti že na předřadníku jsou 400wattové údaje (stejnej jako ten co tobě nefungoval ) Lampu jsem s očekáváním zapojil a rozsvítila se. Na mail mi z prodávajících za poslední týden nikdo neodepsal. Jen mě zajímá ten popisek a jestli mi to valí jak má, jestli výbojka svítí na plných 600W nebo ji ten slabší předřadník nějak omezuje, nebo ničí. Poradte pls...

pokud jsi objednal 600w lampu i predradnik.. tak i na predradniku by melo byt napsane 600w a né 400w!!! ted sem to kontroloval na mojem a je tam 600w...takze ti to tu lampu urcite "nerožne" na 600w

Old Post 08-02-2012 v 09:21 AM
zajonc je offline   Profil uživatele zajonc   Find more posts by zajonc   Foto galerie člena zajonc   Click here to Send zajonc a Private Message   Add zajonc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wena
Nový Člen

Karma uživatele Wena - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

Zdravím komunitu a prosím o radu, mám 400w GIB předřadník stejný jako na 1. obrázku v tomto threedu jedu na něm už 3. rokem a stále jede ale při každém spuštění v něm čím dál víc praská, ale pokaždé se spustí, praskání po chvilce přestane a svítí ale dnes jsem si všiml že svorkovnice začíná smrdět spáleninou, přitom kontakty jsou v pořádku, pevné a čisté. Mám podezření na vynutí uvnitř na cívce, nejsem elektrikář pouze lajky předřadník jsem nerozdělával je to pouze tip. Zajímá mě zda ho mohu používat dál, než přestane fungovat, jestli nemůže poškodit výbojku nebo rozvod elektřiny v domě.

Old Post 13-05-2012 v 10:37 AM
Wena je offline   Profil uživatele Wena   Find more posts by Wena   Foto galerie člena Wena   Click here to Send Wena a Private Message   Add Wena to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Anda1989
Nový Člen

Karma uživatele Anda1989 - 0% Pěstitelská

Zdraví Osvětlení Příspěvek č. 43

Zdravím všechny,
mám takový problém, z ničeho nic mi předřadník 600 začal stávkovat a nerozjede víc jak 400 žárovku, nejdřív sem myslela, že je špatná žárovka, koupila jsem novou, ale ta se taky nespustila.
Zkoušela sem vzít svoje žárovky ke známénu a u něho fungovali, pak jsme to zkoušeli různě zapojit, aby jsme zjistili kde je problém, když jsme to pak zapojovali zase u mě, tak se to spustilo a když jsem šla zkontrolovat další den ,,Naše Krasavice,, tak zase opět tma... Už nevíme co s tím, v čem může být problém, kabely a vše jsme kontrolovali jestli není chyba tam, ale prostě nic... Nestalo se někomu něco podobného? Nebo nevíte jak mi poradit, pls?????

Old Post 15-05-2013 v 09:24 AM
Anda1989 je offline   Profil uživatele Anda1989   Find more posts by Anda1989   Foto galerie člena Anda1989   Click here to Send Anda1989 a Private Message   Add Anda1989 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
NoStress
Stálý Člen

Karma uživatele NoStress - 58% PěstitelskáKarma uživatele NoStress - 58% PěstitelskáKarma uživatele NoStress - 58% PěstitelskáKarma uživatele NoStress - 58% PěstitelskáKarma uživatele NoStress - 58% PěstitelskáKarma uživatele NoStress - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

odesla tlumivka

1. pěst - LED box nostress SOIL - průměr 0,8g/W
2. pěst - LED box + pseudoaero - NEÚSPĚCH
3. pěst - LED box + soil s trochou coco
4. pěst - Homebox 120x120 600w + 15x CM soil

Old Post 15-05-2013 v 14:52 PM
NoStress je offline   Profil uživatele NoStress   Find more posts by NoStress   Foto galerie člena NoStress   Click here to Send NoStress a Private Message   Add NoStress to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
salym
Nový Člen

Karma uživatele salym - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

Zdravim,mam stejny predradnik.A chtel jsem se optat,mohu zapojit 2x 70W na 600W predradnik? dik za odpoved.

Old Post 01-12-2014 v 17:11 PM
salym je offline   Profil uživatele salym   Find more posts by salym   Foto galerie člena salym   Click here to Send salym a Private Message   Add salym to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanyz
bardzo ładny Grzeszek

Karma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

ne

Kuřákova plíce

1. Profi-racer trolejbusového autokrosu
  2. Soutěž o největšího populistu vrcholí, známe jednoho z favoritů

You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.

Old Post 01-12-2014 v 20:15 PM
Hanyz je offline   Profil uživatele Hanyz   Find more posts by Hanyz   Foto galerie člena Hanyz   Click here to Send Hanyz a Private Message   Add Hanyz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:07 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
30-12-2016 - Probíjejíci předřadník - 0 odpovědí
30-04-2015 - Prosím o radu, předřadník NARVA - 4 odpovědí
01-06-2013 - Problém s ventilátorem - 10 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás