Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec, no nevim. jestli by to nemohlo bejt zalejvanim. jak je kropis?? mam pocit, ze kdyz je budes malo prolejvat a hooodne postrikovat, tak by vlhkost mohla zustavat jen u povrchu a koreny se za ni logicky potahnou.....
rozprašovač nepoužívám,jede tam tučňák na plný otáčky
zalejvám je pravidelně,takže nevim proč rostou nahoru
v tejdnu snad pochystám větší květináče
momentálně tam jsou 15x12 cm(š,v)
to snoker : dnes si s nimi budu trochu hrát tak je nafotím z boku,doufám že je eště rozeznám
slečny dostaly další dávku grow
trochu jsem jim pročistil spodky ale na ohyb nemám moc prostoru tak kdyby vás něco napadlo ...díky
na levo je AK47 a na pravo NL(snad)
včera jsem potkal souseda a nebyl nadšenej z toho že maj mokrej flíček na stropě.tučňák měl problém s pomočováním a projevilo se to na parketách i zdi,nevyjímaje stropu podemnou.
ihned jsem zjednal nápravu a přestěhoval kytky jinam,protože musím hýbat se skříní a potřebuji mít legální pokoj,kdyby něco.
je to starej boxík kterej jsem chtěl původně použít,ale nakonec se mi zalíbil tenhle a je vidět že to nebyl dobrej nápad...
kytky jsem přesunul během minuty světla ani jsem nefotil tak doufám že nostress.
bohužel momentálně nemám aku tak ofuky atd musí zathim počkat,ale ráno pověsim aspoň pc větroň na ofuk a přívod bude pasivně.
musel jsem podložit box protože se mi trochu připálilo pár listů
o víkendu jsem nebyl doma a posraly se hodiny,tudíš byly den a půl ve tmě
doufám že jim to neublížilo dostali dávku bloom
8. den 12/12
pořád se šplhaj nahoru tak je krotim ohýbáním
leju jim bloom
ale jsou moc vytažený měl jsem víc zaštípat
jinak jugle pěkná,uvidíme jak se ukážou