Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Prodavač v coffe shopu .............a jinak ten projektant nevim nevim.....nejdřívsi to skus a pak budeš mít jasno....já zatím neprojektuju jenom se to učim, ale hroznej voser v normálnim stavu, takže si to představ ve zhulenosti
Mno ta kavárna neni zas tak bed místnos v přízemí s obrovskou vytrýnou aby tam bylo vydět,stolečky malej bar všude přípojky na internet pohodová hudba lidi který si přišli odpočinout já vječně vyhulenej a nebo ten cofee ale musel by bejt va amstru
No tak třeba já jsem zahradníkem, tedy přesněji aranžérem květin a dekorací v interiérech, a řekl bych, že zrovna tohle je docela dost ideální práce pro huliče
To je moje "skutečná práce" a poté ve zbývajícím čase, páč přeci jen, tohle moc nenese, dělám fotografa. A to je asi úplně to nej, co by hulič jako já mohl chtít dělat. Až to pořádně rozjedu, asi seknu i s tím aranžováním a údržbou květin a začnu se plně věnovat jen tomu focení
Ale asi by se těch ideálních povolání pro huliče nakonec našlo celkem dost. Vůbec špatně bych se necítil třeba jako obsluha v čajce, či poslíček nebo pracovník České pošty, který roznáší poštu.
No a poslancem bych asi také zvládnul být :-D Chodit se do práce vyspat, najíst a napít, navíc za velký prachy, to by také šlo
Víš jak poznáš, že hulíš skunk? Tak, že každý prd je plný překvapení!
...Spolek závislých pěstitelů konopí...
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
Hrac pokeru. Nejlepsi job. Online ho muzete hrat odkudkoliv na svete a kasina maj taky vsude :-D. Za den si vydelate prachy na celej tejden, nebo jak chcete. Proste volnost :-D. Jen to chce mit dobrej bankroll do zacatku :P.
ja si myslim ze pro testitele konopi by to mohlo byt goot povolaní
Máma mi říkala že bych mel vysadit, máma je máma, nechal sem si poradit nestačil se divyt co všechno se dá sklidit ....
nemam rad kdys zmich rizku znikaji matky!neres mou cestinu ja neresim tebe
cestovatel. projíždět různé země, poznávat nové modely a pak se jenom vrátit na chvíli do naší republiky, sklidit a zase někam odject. Nevim, ale mě to k cestování hrozně táhne
já jsem vždycky chtěl být profesionální sportovec nejlépe ULTIMATE FIGHTING CHAMPION in HEAVY WEITH category možná i light heavyweith champ. of the world ....
a nebo golfista krásná příroda , záfar hra šupa skoda že jsem se nenarodil jako tiger wods
"ROZKOPEJ TĚLO HLAVA UPADNE!!" THAISKÉ PŘÍSLOVÍ......
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.