Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jj, díkec, ten písek je myslím ideální....jako abrazivum to můsí všechno seškrábat, to se musí dát objednat i přez net + líh + jar......ten odlakovač už mi příjde až moc chem
no ja to robim osobne s tymi palickami do usi a casto to robim nechcem
tahan ten humus, ale najlepsia je myslim prevencia po kazdom
pouziti aspon vyplachnut vodou, nevycisti to uplne ale aspon zmierny ten
pach
rives: no já s lihem neměl až tak dobrý zkušenosti - moc na dehet nezabíral.
Ten odlakovač používam s vůní, takže ta chemie v tom moc nesmrdí a jak říkam - důkladně vymejvat, spíš víckrát. Hele nejsem toxická fetka, abych musel kouřit odlakovač.
zdrawim, takze urcite nejake liehove rozpustadla,mne sa osvedcila napriklad voda po holeni (nevyhoda je ze ju citit dost dlho po cisteni) tak som skusal dalej a nasiel som odlakovac s vonou salvie je rychloprchavy cize sa netreba nicoho bat, popri tych srackach co do seba vdychnete je to fakt zanedbatelne minimum...
piis
nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie
nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.
sure, nato som uplne zabudol cilit bong a spina je prec po podobnych saponatoch treba ale dobre vyplachnut vodou a nehat uschnut aby ste si nespravili s bonga bublinkovy kokteil
piis
nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie
nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.
takze ja mam sklenene 50cm bongo i se sklenenym kotlem a trubickou (3 dily) no a misto kolem kotle a zacatek trubicky cistim normalne po zahuleni vatovyma tamponkama do usi (na cisteni usi) a co nejde vyplachnu horkou vodou a projedu tenkou stetkou urcenou k cisteni vodnika, musim si koupit druhou dlouhou stetku abych vycistil zanesene steny v samotnem bongu, obyc hadrou to cistit nejde jinak nejlepsi je cistit po tom co se zahuli protoze to de lip dolu, aj bez odlakovace
Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.