Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
realist: ja se jako meju docela casto () ale obcas proste je obdobi kdy naprosto nestiham, a to pak sou i obdobi nekolika dnu bez vody. ale napriklad ted sem cerstve umytej uplne docista, dokonce oholenej... neni to spatnej pocit
a ty trsatka to je peklo. mel sem tady tri, hodne mekky, idealne mekky a naprosto tvrdy. a zrovna to idealni se me ztratilo predtim sem zas vsecky trsatka nechal totalne nasrot ve zkusebne (i s kytarou, ale tu me kamos dalsi den donesl), no to se vsadim ze uz tam nebudou. no a kdyz stoji jedno deset korun, tak kolik by za to bylo piv...
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
nojo.. prazdninovy vylety, ze? bambulion
taky provozujem akorat se stane ze se probudis ( doma v posteli )
a mas na sobe zbytky kukurice
taky se vam stava ze se probudite a mate nasobe zbytky vecerniho jidla jako maslo,rohliky,sunky,krupky atd.....?
Realist: no mám dunlopy, a to mý oblíbený se zázrakem našlo (se dneska ráno vzbudím po kalbě a ono leží na stole - asi novoročný dáreček od někoho kdo my ty věci schovává... jakže se jmenuje, pane doktore? ááá, Alzheimer... - a je to .60 milimetru. spíš teďka uvažuju, jako doprovodnej kytarista, že si pořídím tenčí struny, osmičky, prej to zní v rytmický kytaře líp. no nevím...
luckyBob: kdybys viděl můj kabát po vlastně dnešním návratu domů. kolirát já sebou švihl jen tak na zem... z jídla tam mám jenom zbytky salátu z hamburgru od vietconga
Co se tyce uklizeni neni to rozhodne moc podstatny ale na pokoji uklizeno vzdy mam, co se tyce vzit ci nevzit nedopaleneho speka rozhodne vzit, nasi beznou praxi je kdyz neni co palit povymytat zbytky ze supliku ... takova michanina modelu neni spatna... :-)
nojo. tak prazdniny ma nekdo porad no....
a ktem rohlikum,salamu a maslu. dneska jsem nasel v posteli pulku chleba.....!!!!! Ale horsi je to ze vubec nevim co tam delal..
citam dost, az nejaka zavislost sa tu vytvara, len som si nebol isty, ci nahodou niesi bass gitarist a mimichodom aku mas oblubenu znacku gitary? a strun?
mam 20, ale rozumu na 15. Kto ma nieco, proti 20 rocnym, nech si pojebe rit...
jo, metal, to asi hrajes pres power akordy, ze? ty me jeste prijdou jednoduchy (ted hraju taky hlavne jenom pres dve tri struny, a zni me to skvele, hlavne pres distortion nebo footswitch), ale co nikdy nepochopim ani nezahraju sou metalovy sola ten program primo neznam, ale neni to neco kam pises noty nebo akordy a ono ti je pak zahraje? nebo k cemu je to uzitecny? me by se spis hodilo neco co by me vygenerovalo na zaklade kytarovejch akordu a rytmu tab k basovy lince, protoze nas basak sam od sebe nic nevymysli a ja na basu hrat neumim.
osobni hygiena(cisteni zubu,jazyku,myti celeho tela,manikura,pedikura,depilace...)-urcite bych dostala K+ ;
poradek doma(uklizim peclive,asi tak 1x tydne)-asi tez K+.
nejvetsi bordel mam asi v batohu(drive v kabelce).nebo po akcich doma.vetsinou 2.den po odpocivam a uklid prichazi v uvahu az tak 3. ci 4.den.ted posledne tu po Silvestru byl fest bordel-hodne rozbityho skla,zbytky jidla i na zemi(dokonce i zvratky se nasly),rozhazeny obleceni,i "dost" krve na zemi,ovsem uklid probehl az vcera...
ovsem jak vzpomnel Bambulion ty akce,tak to miluji!napr.na chate nemame ani vodu,ani nic,v zime se da tezko vykoupat v rybniku(pro me i v lete,neb mam fobii z ryb) a v tech stavech se jet vykoupat domu...ne ne.rada se dyl neumyju,pak mam ostatne super pocit po vykoupani(ktery po kazdodennim koupani vymizi,ze Rea? ).
jednou jeden znamej soutezil s ostatnima-kdo se vydrzi nejdyl nemyt.pouzit se smel jen antiperspirant.v tomto smyslu bych doporucila Driclor.
hele, poradek musi byt .ale diky spine si vytvari nase tela imunitu,jinak by nas hned vsechno odrovnalo...
to Rea:
jenze my tady vanu nemame,jedine mooore a bazeny.ovsem minule v bazenu po par "j"-vrrr!nebo jit potom snorchlovat...
a to s tou dusi...hmmm...asi je to dobre,ne?vis,jak...na vsem si musis najit to dobre... treba se i z toho da poucit.ovsem muj pripad to teda zrovna neni.
to Rea;
naprosto souhlas.rada si zavzpominam...neb dlouho jsem ve vane nebyla.ovsem!naposled,co jsem byla zhulena ve vane,jsem se tam asi trosku zapomnela.protoze druhy den jsem mela tezkou haematurii,ale fuckt fest.a co takhle ve virivce spicek,hmm?a ne sam...
to Bambulion:
to je jako v Big Lebowski???ve vane...?tak to bych si skoukla jen tak z povzdali,radeji teda.
tak to ja se v takovem pripade nemyji vubec.ovsem tvuj zpusob zda se mi zajimavy.vyzkousime,uvidime...
a ty kosti-uf!vcera se mi rozsypal odpad na ulici a vsude byly nejen kosti z kurete...v takovem pripade se to holt musi uklidit.