Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jj kluci je to jasny, u kamose to bylo uplne to samy,
2BB: no kamo prezijou_neprezijou, listi, kteryma dejchaj maj jeste par zdravejch, takze urcita sance tady je, kazdopadne je to zkurveny.. podle palicek jsi nekde okolo 35-40 dne, tak si myslim ze ty tri tejdny jeste daj, ALE VYKOPNOUT Z BOXU!!!
Diky za odepsani. Volala jsem tam a rikali mi to sami ze to poslali na rozbor a ze se prej vsude siri tato "fama". Jak je videt fama to nebudeAzajimalo by me proc me prisel plantabox s cinskym navodem a k tomu jeste nemeckej navod na uplne jinej typ boxu...No nic pro me je uz jasno, reklamace(volam v utery) a pristi box s certifikatem ze neni z pvc ale z pe
saiklon: rad bych je někam přesunul, ale neni kam, leda pod okno u my postele a to se neda PĚkně táhnou. A i kdyby, za týden bez světla se vytáhnou a už by s toho nebyli salamy. Raději to seknu. A budu se připravovat na další POKUS.
Mno pokud je z PVC, tak je to nahovno, protože je známý, že působením tepla a záření na PVC se z něj uvolňují toxické látky (chlor,různé příměsi-mohou být i kancerogenní, změkčovadla) a má taky špatný vlivy na živ. prostředí, potažmo na vaše kytky.
Ahoj ted mam brouka v hlave vyndej te mi ho. Ve sve skrini z lamina jsem použil takove ty 15cm dlouhe valečky co se davaji do tavíci pistole ktera to rozehreje a ja tim zapatlal nejake diry muze to skodit jako PVC ?? holky zacinaj nejak žloutnout od shora.
Všechno jde když se chce,(jen malé děti se musi nosit)
to kingpinos: kamarád měl terárium s chameleonem a měl tam i živí kytky. vyplnil tim spáry a díry ( nevim přesně co to bylo ale taky se to strkalo do tavící pistole) a za pár dní bylo všechno chcíplí. Prej se všechno živí OTRÁVILO.
mel jsem tim opatlany kapilaroví system ten jsem vyrval hned ven ale co je pruser mam opatlane i kolinka od LIBRA truhliku takze jsem v prd....to vyndat a predelat nepujde jen tak.
Všechno jde když se chce,(jen malé děti se musi nosit)
Zdravim, pěstuji v hlíně a v Plantaboxu a sazenice mi jdou hned od startu do žluta. Jedu cfl 125w a royality mix. Nwm jestli je to plantou nebo tim mixem protože je předhnojenej. Kurnik sem ted dost nasranej. Skusim nake kytky vyndat a uvidim jestli se daj dohromady. Firma Planta ale u mě zkončila!!!! Zdrarec a nešetřete kupte HOMEbox......ja ho taky chtěl ale prodavač mě vnutil tenhle...zdar
No tak teda, v utery sem byl z plantaboxem u nas v gshopu na reklamaci, typci ze me byli ponekud zaskoceni, nestacili se divit, neverili mi ani slovo, navic mi rikali ze vetsina veci na grower.cz neni zalozena na pravde a at si radeji pohlidam teplotu s tim ze to zezacatku nemam tolik hnojit
Ze trech typu co tam byly mi jen jedinej rekl ze by tomu veril, bohuzel ne majitel, ten ze mne skutecne udella debila, a nebidl mi abych si ho u nich dal do komisniho prodeje, ale ze za nej vic jak 3k nedostanu.. Nicmene v kvetnu co jsme ho tam kupovaly jsme mu tam za nej nechali 6.5k!!! opravdu pekne chovani majitele jednoho severoceskeho shopu, to ze se bude jebat jsem cekal, nicmene cekal jsem nejake konstruktivnejsi reseni jeho,jejich problemu. ale ze ze me bude delat kretena, ze je to nesmysl, ze HB a PLB jsou ze stejneho matrilu, ze tahle hlaska, ze jsou planty na picu je akorat obchodnickej tah.. apod
Kdyz jsem na otazku jakou tam mas teplotu? ironicky odpovedel -5 tak mi stroze odpovedel ze je to malo, ze tam musi bejt vic apod..
Jsou to bisnismeni a ne zadny groweri, ty by si podle miho nedokazali vypestovat ani rajcata na zahonu..
TOT MA ZKUSENOST
jenom me sere co ted s nim budu delat.. jestli jim ho tam nechat za trojku a skutecne ze sebe udelat kretena, anebo jestli pockat az jim ho tam prijde vratit vic lidi a udelat nejakou vetsi reklamacku..
mirkoff: mam jednoho znamyho ale ten ho nastasti pro nej prodal, ja nevim kde ho prodat a tady na g. to delat nebudu, kdyz vim ze je to ojeb..
S tim PVS jsem jim to rikal ale ty kkti mi nato oponovali s tim ze napousteci stul na ebbflow je taky z pvc a nicemu to nevadi, s tim ze tam by to melo vadit hlavne kdyz jsou tam koreny.. jak rikam, bylo videt ze se kluci moc neorientuji a spis to ze se jim nechtelo nic resit..
Zdarec, dnes sem psal do pěsto....cz že chci u nich reklamovat zakoupený Plantabox. Nejdříve sem tam volal vše proběhlo v celku v poho a pak sem byl poprosen o zaslání přesného mailu o problému a ten sem taky poslal. Mam známou v growpl...cz té sem dnes psal o mém problému a na krámu je pozastavila z prodeje. Na internetu na nějakých www u amíku sou už také zmíňky o plantě jako nevyhovující pro pěstování proto sem urgoval na reklamaci tohodle výrobku. Planta šla dost dolů cca. kolem 2990kč za 1x1x2 m což myslím že je rozumné ale kytky bohužel v Plantě nejedou jak maj. Mé sazenice jsou jak pampelišky a po 14ti dnech dokonce i listy usychaj do úplného zániku. Projel sem semena za x set a sem nasranej jak kulwa. Kytky sem dnes vyndal měli by se snad zpamatovat box balim do krabice a budu čekat na vyjádření pěsto...cz Jestliže nepochodím jedu na vlastní náklady do ÚstínL a tam jim to politicky vysvětlim. Myslím, že se budou cukat má poslední nabídka bude koupi Home a doplatku. Myslím, že na to přistoupí a když ne tak budu wostrej. Vím že právo jako kupujícího je na mé straně a že by určo prohráli. Jesli že budou urgovat na teploty atd box jim tam rozbalím ať mi to ukážou jak tam kytky pojedou.....
navrhuji vám cestu negativní reklamy, pány z Gshopu by to mohlo přivést k rozumu. Vypiště zde zvětšeným písmem Gshopy odmítající uznat reklamaci. Možná by nebylo od věci založit thread čistě o tom, ať je dle názvu pro-otevření-vábicí. Jinak osobně bych se je snažil dotlačit k výměně za HB bez doplatku jakožto náhradu vzniklých škod, ale to už by bylo úspěšné jen pro ostrolokťáky
EDIT: Po nátlaku majitele serveru jsem musel příspěvek zeditovat, protože slůvko "asi" chápe jako sprostou pomluvu.
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.