|
Takze prikladam nove foto a s nimi aj zopar mojich rad k pestovaniu hlavne pre zaciatocnikov ako som ja!!!!!!
Chcem vas oboznamit ze vsetky rady com so po vas chcel, aby ste mi poradili v ohlade gresu a to napr.zltnutie listov ohybanie listov nasledne krutenie listov.pozastaveny rast atd bolo nasledkom spatnej vody,takze vsetkyxm dakujem za drahocenne rady pomohli mi!! Takze vsetkym velke _____DAKUJEM____
Noo a tearz tie rady ako som spominal mal som spatnu vodu ph 7 tak isto aj u destilky ktoru som si kupoval to bolo 7...na groweri som cital upravit vodu nejakou kyselinou octom kyselinou citronovou____moje badanie nikdy, nici to rastliny- vsetky hore uvedene znaky,,,po druhe po pridani hnojiva do takejto upravenej vody keselinou citro,alebo octom alebo citronom to je jedno,rastlina nedokaze absorbovat niektore prvky ktorej nasledkom je az detoxikacia rastliny a zle prijmanie prvkov z hnojiva.Takze moja rada kupte si na upravu vody radsej kyselôinu dusicnu a kyselinu fosforovu ktoru najdete v kazdom growshope-sice osobne nemam s nimy skusenosti.Teraz si mozne vravite pozrite na odbornika ale su to len moje skusenosti s pestenia.,
A teraz ako som asi k tomu dospel stastna nahoda siel som do obchodu a kupil si inu destilku ze vyskusam,po zmerani ph ma cakalo prekvapenie PH vody sa pohybovalo 5.9-6.1.skusil som poliat po troch dnoch nastal obrat u rastliniek zacali poriadne rast a to fakt ze poriadne o tyzden neskor som skusil hnojit po pridani hnojiv sa PH zvysilo na 6.5 takze som to nechal ako to je nepridaval ziadnu kysel na -PH cisto len tato voda a hnojky a rastlinky hned zelensie ziadne ohybanie listov ziadne zltnutie vecsie listy a podobne proste ako ma grow byt a existovat takze ku tomuto vsetkemu som dospel takto....A to som myslel ze to nevyde keby ste ich videli hroza fakt hroza no dnes je to rozdiel....
A teraz k tym rastlinkam!!!!!zasadene 7 semiacok jedno nevyklicilo jedno zaseknuty rast 5 vyslo, po prepnuti na kvet 3 samce!Ostali dve samicky a to tie co boli najhorsie a vypadali ako samci..
FOTO: RASTLINKY PRED MESIACOM HORE NA PRAVO A HNED VEDLA NEJ TO SU TIE NAJHORSIE, SICE JE TO FOTENE ESTE PRED SKAZOV-TU SU ESTE PEKNE NO VYPADALI AKO SAMCE, ALE DNES SU TO Z NICH CELKOM PEKNE SAMICKY.. |
GRES IS BEST |