Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo jo Cultiva byla good výborný místo čupr lidi a čupr vystavovatelé.jsem se tam dobře zakecal s típkem od plgronu a když jsem odcházel tak mi šoupnul igelitku s 5 výrobkama od nich ale žadný 100 ml jak tam rozdávali ale vše 0,5l nevím proč,asi si taky dobře pokecal bo co,ale každopádně mě dost potešil.taky jsem pokoupil nějaký seeds od dutch passion atd bylo toho hodně.jestli bude příští rok tak 100% jedem
cultiva byla moc povedena až na tu cestu tamto byl jeden velký JOKE
odnesli jsem si od tama nejakou literaturu, plagaty,letaky, seminka suvenyry a hnojky pohoda ...lidi super co vic
omg, půl litru bloombasticu od Atami...začínám se opět stydět.
Pokud tedy nabral, nemyslíš koupil, ale určitě ne.
Další věc co mě zarazila (byl jsem tam v sobotu) byla téměř NULOVÁ návštěva dvou anglických přednášek. Na těch německých pár vídeňáků bylo, ale jinak přišla parta "teens", sedla si, pět minut dělala že poslouchá a pak odešli. No jo, je to smutný neumět anglicky, pak člověk přijde o tak zajímavý věci. Já tam jel hlavně kvůli těm přednáškám, sice byly jen 2 ale úplně krásně to časově vyšlo.
Při cestě zpět byla ucpaná dálnice, ze 3 proudů udělali jeden :P
Ale jinak to bylo úplně super, prostě veletrh ve skleníku :-)