Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Super nápad ale výsledek už zas tak ne...
Narazil jsem tam na nějaký nesrozumitelný automatický překlady nebo jen popisky ze seedbanek které si může kde kdo vyhledat. To už se mi zdá lepší hledat informace o dané odrůdě na foru. Nechci kafrat ale když ani ww tam nemá pořádný popis a o fotce ani nemluvě přitom si myslím že jich tu lidi vypěstovali dost na to aby tam nestrašila seedbanková fotka z devadesátých let...
Ps: "tento kmen nechat přilepená na vaše sídlo na hodin"
Taky by tam mohla být možnost hodnocení aniž by jste o nich museli něco psát když je tam zatím plno odrůd s honocením nula. Je taky škoda že tam nejsou grow reporty názory a fotky které už tady na foru vlastně jsou...Tak jesti není lepší nakonec hledat v galeriích apod.
Ale jak říkám je to supr nápad a časem se snad obohatí...
Ps: přidával jsem fotku nebuly k té nebohé stokrát prvařené prpagační a zatím tam pořád není...
Pls MOD někdy dva týdny zpět, jsem se pokusil napsat "recenzi" v encyklopedii. Ale zatím to není publikované a proto se ptám : Fakt to bylo tak strašné, že to není zveřejněné ? Nebo jen nebyl čas se tam mrknout ? Děkuji za odpověď.
Prispevky se snazime prubezne schvalovat, prosim o trpelivost, diky
Jedinci vyuzivajici Google Translator, zanechte prosim svych snah, neda se to ani precist
K.
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
Zdravim, nechci nějak prudit, jen jsem koukal do encyklopdie a hledal Ice od Nirvany a neni tam, ani bych si toho nevšim kdybych si ty semínka nekoupil.
Jasne Translator,.... pri Nevilles haze to co je za preklad, a ze seriozne .. a zas ludia nepicujte tu ze tam nieje kazda odroda, je ich toko na svete a stale nové, že to nieje mozne aby tam boli vsetky ktoré ,, NIEKTO NAOZAJ VYPESTOVAL,,... a tam ohodnotil...
Zkouknete tyto stránky - reviews.kanna.biz
Napr. ne příliš lichotivé ale zřejmě pravdive Info o Blueberry od Dutch Passion :
citace:
Blueberry is infamous for being very finicky and ready to produce hermies at the least provocation. There are a lot of mutant seedlings.
tzn. ve zkratce, že Blueberry hermati a kytky můžou (z)mutovat...už jsem pocetl dost z těch stránek a řekl bych přínosné info...
Nebo info o Originál Amnesii od Dinafem :
citace:
If you harvest the plants when trichs are amber you may get a confused, paranoid and unpleasant effect.
- - - > Když sklidite rostlinu, jak je pryskyřice zakalená, může se vám dostavit zmatenost, paranoia, nežádoucí účinek / efekt.