Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdarek groweri, konecne jsem se dokopal ukrast fotak a vyfotit zahradku, takze muzu nastolit dalsi fotecky .... kytky se od posledne hodne zmenily... neni divu, uplynulo uz taky 24 dni od posledniho foceni...
fotky:
1. - 3. Arctic Sun
4. - 5. White Satin Sativa
6. - 7. White Satin Indica
8. - 10. The Pure
11. fotka listu Arctic Sun...
ty flicky se mi tam sem-tam obevi na nakym listu a ja nevim cim to je... bud je to velikosti kvetinace (malinkatej) a tim padem neni jak tomu pomoct... a nebo tomu chybi nakej prvek.. pls poradte...
Jinak tedka uz hnojim vsema trema hnojkama co jsem si kdysi koupil a to bio grow, bio bloom a topmax vse od bio-bizz... kytkam se to evidentne libi, takze budu jen pridavat s postupem casu.
Kytky zatim neukazujou zadny znamky preflowers, takze neni co resit s potencialnima samcema...
Kytkam jsem odstrihl nektery listy, ktery porad lehaly do hliny, pripadne stinily vetvickam.
Kytky jak si muzete vsimnout se skutecne krasne rozvetvily, tak jak mi to kdosi rikal na predchozi strane tohohle topicu... dik za radu s tim privazovanim, kdybych to strihal, tak by to dalo mnohem vic prace a prisel bych o hlavi palici...
White Satin Sativa se brutalne rozvetvila a vytahla... pocital jsem kolik vetveni ma a je jich neco kolem triceti, ale nema zrejme dost energie, aby je rozvinula vsecky, takze se pozvolna rozjizdi do sirky....
Sit budu installovat, jak jsem uz rekl, az vyselektuju samce...
Jinak uz pomalu prestavam rosit, aby kytky zacaly konecne poradne tvorit pryskyrici a kvest...
vlkost se mi drzi na 60% a to i kdyz to nerosim... asi budu mit trosku problem pri kveteni....
Arctic Sun jako jedina kytka nevoni moc jako marijana, ale spis jako kdyz si nekdo posere kalhoty a den to na sobe nosi.... je to normalni nebo to je spatne? samozrejme to neni nejaka invazivni vune, ale kdyz si pricichnete z blizka, tak to citite... zbytek kytek voni tak jak ma...
hoj,nadherne se Ti to rozvetlilo,proste krasa,nevim cim to muze byt,ty flicky...Ja takove mel kdyz jsem tam mel svilusky...Ale pokud se to nedela na dalšich,tak ho proste utrhni a neres to.....
kura dovedu si představit jak je to cele obsypane palicema a to je opravdu mnaaaaaam predstava ... Jen aby se stala predstava skutecnosti...
Nejak mi posledni dobou blbne net, tak si tedka ani nebudu davat praci s nejakym nadpisem prispevku nebo tak... vsecky kytky uz kvetou a je to tak ze mam dva hermace a to The Pure a White Satin Indica, jednoho samce : Arctic Sun a jednu samicku a to White Satin Sativa...
nevim cim to ze mam ty hermace... vazne to nechapu, ale ani mi to nejak moc nevadi... z hermacu a samcu nadelam maslo a bude to cajk a tu sativku poradne natahnu do scrogu a vymlatim z ni kolik jen pujde... jen se chci zeptat: jak brzo se muze stat ze samec opili tu samici... ja bych tam toho samce chtel nechat jeste chvilku, pac se to tedka natahuje kazdym dnem uplne hafo a tak bych ho chtel jeste trosku vetsiho, ale bojim se abych neprisel i o tu posledni samici...
Jinak hermace jsem pochopil tak ze ma jak palice tak i seminka na sobe... a to kazdy na jinym miste... proste ma i koule i blizny... doufam ze to je spravna hypoteza... pac kdyby ne, tak mam 3 samice... jinak ta WSS ma jen samy palice s bilyma bliznama...
pls napiste mi sem nekdo zkusenej odpoved... at moje nejistota vymizi...
Čau, hermáč má na sobě jak samčí tak samiččí květy, s těma semínkama jsem to moc nepochopil, ty se přece tvoří v palicích. Samce radši hoď na okno někam, protože jak ti praskne třeba jen jedna koule, už tam budeš mít semena. Ale teda pokud tam necháš i ty hermáče, tak je to asi jedno, nějaká gula se vždycky schová a nadělá paseku. Příště raději pořiď řezy od někoho zkušeného. Možná jsi měl problémy s pH, prosvítajícím světlem atd a díky tomu ti to zhermilo. Snad se příště povede líp. Měj se.
Původní příspěvek od MedvedBrtnik Pořádně to roztahej do prostoru, ať má teda aspoň co nejvíc světla, ale stejně si myslím, že budeš mít tak 25G max. No třeba se pletu. Nech si dařit.
hehe... přesně jako já... Zůtala mi jen ta největší a ta je samice a zbytek byli koule nebo hermac tak uz se susi a uvidime co Super Skunk dokaze a jake budou palice... nevite nekdo jak dlouho kvete?kvete mi 21. dni a zatim nic moc...
Tak hermace a samce jsem oddelil od samicky nekdy predevcirem a dneska jsem koupil vetsi kvetinac, samce a hermace jsem vyndal z kvetinacu, povesil na snuru a nechal schnout a tu hlinu jsem pouzil na presazeni samicky do vetsiho... trosku jsem ji roztahal dalsima provazkama a zvedl jsem lampu co nejvys to slo... zatim ta samicka vypada fakt nadejne, ma asi 8 palic a pribyvaji dalsi... brzo nainstalluju sit a pak lets flower...
Dneska jsem kyticce ostrihal nepotrebny listy, aby byly vsecky vrcholy poradne prosviceny.
Palice uz jsou celkem veliky (v pomeru k velikosti skrine) a poradne pocukrovany, nicmene zatim zadny znamky hnednuti blizen, takze to jeste bude trvat (ne ze bych nemel jeste hafo casu...a ne ze bych nekam spechal).
Kytce zatim pridavam na kvetovym hnojivu kazdej tejden o jeden ml/l vic.
Jinak vlhost mam porad 55% a nejsem schopnej to snizit... i kdyz svoje vetrani pustim na max, tak mam porad tolik...
Jinak scrog nakonec neni, bohuzel tahle kytka nebyla ohybana, takze na scrog byla naprosto nevhodna, takze pokud bude nekdy scrog, tak az priste...
Nicmene uz prestala rust a uz jen zvetsuje palice, takze jsem proste jednotlive vetvicky prichytil ke stenam skrine provazkama kvuli prosviceni a neresim to...
Tento tyden budu varit maslo z listi ze samcu a z listi co jsem dneska orezal ze samice, jsem zvedavej na ucinky...
Dik vsem co mi drzi palce, zatim to vypada na celkem v pohode urodu...brzo dodam fotecku te krasky....