Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak ted jsem se vrátil domů a zjistil jsem, že zase někdo čoroval, tentokrát Jock Horrora , kterého jsem měl ve skleníku a jednoho nonama, kterej byl už téměř zralej.
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄
Takže vydatné deště se neslavně podepsaly na kříženci DPxSH , největší palice napadla plíseň , a proto šel dnes pod kosu. K následujícím fotografiim není důvod cokoli více dodávat, hovoří samy za sebe .
Ale nakonec po celkovém ostříhání to není zas tak špatný .
Další co šlo pod kosu je kříženec DPxSHxERd. Byl už zralej a jelikož jsem na něm objevil jednu paličku napadenou plísní, tak šel taky. Má opravdu omamnou vůni připomínající kávu. Následovala i kosa OB, proč asi - plíseň, ale vypadal zrale.
Fotr chytl rapla a začal brutálně stresovat, tak všechen matroš i se zbytkama z loňska letěl do kotla . Ve skleníku jsem měl ještě tři Power Planty, nádherný keře který měly být ještě tak měsíc. Všechno je spáleno, takže tento rok budu muset somrovat kámoše. Mějte se a zase někdy.
Tak po delší době sem házím nějaký další fotky, jedná se o kámošův indoor pěstěnej ve skleníku, zasazenej někdy v půlce července. Ještě chce tak 14 dní. Jinak voní nádherně a vzhledem k nynějším podmínkám, žádná plíseň !
Fotečka Shamana, kterýho jsme dali kámošovi a ten nám ho dal zpět, takže něco málo je . Kouření to už není tak dobrý jak F1, hlavně je to ten fialovej typ, který má takovou až umělou chuť, ani palice nejsou, tak kompaktní jak světlejší, sativovější pheno. Příští rok ho zas někde šoupnu, ale nebudu se mu moc věnovat. Kytka je to pěkná na oko, odolná a nenáročná, ale je nutný na ni mít štěstí. Pro pěstitele začátečníky doporučuji, pro ostatní pokud se ji rozhodnete pěstovat, tak ve větším množství ať máte více phenotypů a možnost porovnat.