Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tady jeste jedna takova palicka. Vlastne dve palicky. Ac jsou celkem male, tak byly tvrde jako kamen. Kdyz uschla, tak trochu zmekla, ale porad "nadstandard"\
hehe
kytce jsem pravidelne ostrihaval a zastrihaval listy. Pokud se nemylim, tak to byl taky jeden duvod, proc jsou tak krasne tvrde
Vsechny nove listky byly takove "kožovité" a krasne obsypane krystaly. Proto jsem nektere ani neostrihaval. Vetsinu ano, ale jak je na tomto obrazku videt, nektere jsem s radosti nechal a jsem tomu rad. Zmastuji jak swin!!
No a prozatim posledni foto. Je to tosame co nahore, jen z vetsi vzdalenosti.
Doma zkusim vystrachat fotky tech SSII a pokud si vzpomenu, tak je snad i postnu... kdyby se tak dlouho nestalo, tak mne to klidne pripomente. Teda, pokud nekoho vubec zajima, jak vypadaji...
he!
Sic sa to tu ňák nehébe, ale alespoň já su jeden z těch, kteří ač maj hulení, taxe rádi podívaj i na hulčo těch ostatních a taxe pochlub! jen do teho - no a k temu cos tu už reprezentoval:
...chuť by byla...
dalajlama in love SPEKTRUMŠTĚSTÍZAOKNOVKAGOOD-MUSICmyWEBík
------------------------------------------------------------------------------------
KDYBYCHOM VŠICHNI UMĚLI VŠECHNO, NEPOTŘEBOVALI BYCHOM SE.. jaman