Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar,známej střelí do krtince brokovnicí,krtek ohluchne a pojde.Když neni po ruce brokovnice,tak zkus nějakou petardu.Já to nezkoušel na mě je to moc sadistický.
nebo si zkus koupit ultrazvukovou plašičku...stojí to tak 100- 150Kč a položíš to k díře a ono to pořád vydává signál a krtek tam nemůže být(něco jak nonstop lunetic) to by tě taky vyhnalo z baráku.....
Ta plašička nemá dlouhodobější význam.Taky sem to zkoušel je to vyhozených 200.Pomáhalo to první dva týdny,potom si zvykli a dělali krtince 20cm od plašičky.Takže tak 8)
dobry den kolego s krtkem do je slozite ovsem take to de nejlepsi je vytopeni vodou to je uspesnost 95% kour je nanic protoze krtek jak detekuje kour tak zacne vrtat postrani nory tam zakempi a diky tomu ze ma dobre ventylovane chodby tak kour vyjde ven a on zas jede dal, ale nechapu proc ho chcete odstranovat? dit neskodi jedine co je problem je ze si da za den 50-60 zizal no ale jinak je neskody takove myti ze nicy koreny to je blbost ..
Zdarec,tak dneska jsem byl v jednom zahradnictvi a dostal jsem na vyber ze dvou vyrobku.Jeden byl neco na styl dymovnice a ten druhej v tube gel.Vybral jsem si ten druhej.Ma se aplikovat do diry a ten chudak az se snim potka tak to ma do 7 dnu spocitane.Ja vim je to trozku sadisticke,ale mel si vybrat jine misto na rejdeni.Jenom doufam,ze to neodserou i kytky.
for:Vedator Nemuzu s tebou souhlasit,protoze to na te kytce jde poznat,ze si pod ni vesele ryje a nici ji korinky.Tak potom ta kytka roste vic dole nez na povrchu
no já to dělám tak že vemu flašku od piva a tu zakopu hrdlem nahoru tak do půlky někde blízko kytek, jak fouká vítr tak v té flašce dělá ozvěnu a krtek se tomu zdaleka vyhne... krtek má výborný sluch a toto mu vadí a bojí se toho
Somewhere far away in space and time, where stars are falling down, over the edge of Universe....
Soused obě nohy pryč odkázán na vozík, alkoholik a těžký kuřák, nedožitých asi 80 let. Měl na zahradě krťoura no tak si vzal ke krtinci basu s pivem a celej den číhal...no a jen co krtek vystrčil nos tak ho dědek plácnul lopatou po čuně a bylo.
Takže jediný co doopravdy zabírá na krtky jsou ožralý dědci s lopatou