Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
opět zdravím ty, kteří sem mrknou a po dlouhé době přidávám nějaké fotky.
začnu mojí šalvějí. řez jsem koupil od ydoma.
tento mám ve fóliáku.
druhý (menší mám v pokoji)
1tady je jeden BB*NoN... už pěkně kvete
pak jsou zde fotky brutálních řezů
2MK
3KS
4M
ale mám problém: zbývá mi pro ně něco málo přes půl metru do stropu. teprve ukázaly pohlaví. mám je zaštípnout, nebo je mám zlomit, či jen ohnout????? díky za rady.
hnojky máš na začátku
jsou to dobroty od biobizz : fish mix, bloom, grow :-) dik cest
občac jim dám zbytek oběda.. nebo jim uvařim řízek s hranolkami a tatarkou, taky maj radi k tomu kolu s citronem a Jh si dá občas i pivko...
Nazdar.Tak ako pozeram tak uz PW je pekne v kvete.Skoda,ze nemas aj fialove pheno. Pomaly by som aj nejake tie listky /hlavne medzi raslinami/ zacal otrhavat nech sa to este viac presvieti a energia ide do sisiek.
Par otazok: To mas dve rastlinky v jednom kvetinaci? Aky bol nakoniec pomer samec-samica? A ako dlho to este vidis na kvete?
Som rad,ze sa ti pacia,tesi ma to.Dufam,ze aj ty na konci budes spokojny.
btw. ak sa nudis tak kludne vyfot kazdu odrodu co mas od ludi zvlast a nejaky maly popis k nim,myslim,ze by na to bolo zvedavych viac ludi.
Tak nech sa dari a uz sa tesim ked tu budes davat smoke report ku kazdaj odrode co mas...
S_O
ahoj drakuu,
ty si ji hnedka neměl také fialové, třeba to ještě dožene.
listky prostříhám jak říkáš. diky.
kamo, rostlinky byly sázené po dvou.. (převážně stejné odrudy v jedno květináči), balkon byl prioritní.. nikdo to z něj neukradne... a tak jsme dal od každé odrudy. všechny odrůdy->tj. 20 odrud a pro jsitotu 2 rostliny od odrudy... nechtěl jsem dávat pár tisíc do květináču a tak jsem schánel za darmo staré beliky a větší květináče.. a i tech 20 byla fuškAa.
sám jsem koukal kolik bylo samců. velmi málo.. na poli jsem měl z 16 kytek jen 5 samcu a jedna samice se mi zlomila.. 11 kytek
pak ve foliáku asi 2 samce a 2 samice.. a tady na bakoně asi 5 samců...paráda.
květ nepočítám. budu se při sklízení řídit pestíkami a tak... bylo by toho mrte už an mou hlavu.
zatím jsou kytky jen nakvetlé.. ale větší šišky má akorát PW, JH a BB*NoN..
takže jsme ti vyfotil PW.. mi dělá moc radost
JH a BB už tam jsou víše.
kytky jsme dám určitě každou zvlášt, ale než jsme dávat tisíce fotek i z rustu .. tak u modelu hodim jednu fotku z poloviny květu a bude.. na smokereporty se těši mrtěěěěěě uaaaaaáááá
diky mej se