Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Snarku chceš snad říct, že 80-90% těch, kteří hulí mají zdeformovanou psychiku? Protože právě v náctinách se v drtivé většině případů začíná hulit. Lidská psychika je strašně rozlišná, takže nemůžeš takhle paušalizovat. Marihuana ti může samozřejmě narušit psychiku, ale taky ti ji může posílit. Já jsem přesvědčenej, že mě traffka udělala pohodovějším a odolnějším proti stresu a problémům. Věřím že mě prostě vychovala v lepšího člověka(např. znáš nějakýho člověka-alkoholika, kterej když mu někdo na pařbě vrazí, tak mu jen rozumně vysvětlí že je debil a odejde bez jakékoliv další újmy?Prostě peace! Já ne.)
Když to řeknu nadneseně, tak jsem rád že i 12letý děcka hulí, protože je to daleko lepší než aby braly jiný drogy!
Ano, tráva ti psychiku změní, je to ale jen na tobě jak!!!
(u většiny lidí zlepší, jinak by asi nehulili)
Attack government which have broken 'The basic human laws' sign! High grow, higher harvest, highest High! ->
hehe, no vevejaku, to sem zvedavej co bude za individuum to vevejce, nic ve zlym samozrejme kamo,hehe,
jinak mam na to skoro totoznej nazor jako vevejka................
-no jako dite sice nemam, ale mam malyho bracha, kerej se porad vyptaval minulej rok, co to je na tom balkoooneee??? ............mno tak sem mu nakukal, ze to je odruda tabaku,protoze kdyz sem zvazil ze ten prdola, kerymu je ted 6let, mel uz minulej rok ve skolce PROTIDROGOVOU "PREDNASKU"!!!!??!!, tak sem fakt nechtel riskovat, ze tam lump na obrazku pozna to "zelene fetacke alotrium" a zahlaasi tam, ze jeho bratr to ma na balkone a na zahrade a ze je to moc pekna a vonava kyticka, hehe...tak jako e-e, to sem radsi LHAL,coz jinak nedelam ............................ALE je to vsechno kuli posranejm zakonum, jinak by myslim nebyl v nicem problem, protoze podle me je nejdulezitejsi informovanost, a cim driv, tim lip, pac cim vic informaci clovek maa, at uz se to tyka cehokoliv, tak ma moznost lepsi volby
Jiz se na tom pracuje a bylo by fajn, kdyby tim ubylo takovych tech zmatenych nazoru a vykriku, asi vis, co myslim. Jenze to bude nejspis na nic, maximalne se par lidi urazi. A aby to bylo velke blikajici varovani pres celou obrazovku, to se mi libi, uvidime, co Carlosak.
To je prave to, hulit, abych zvladnul napriklad stres, no dobre, taky je to relaxace, ale je to prave to, co dela z travy drogu-to je ta tvoje deformace psychiky. Clovek by mel tenhle svet zvladat hlavne sam a ne si pohulit a byt ok, nebo mozna ko. A ze vseho nejvic mi lezou krkem takovy ty reci, ze je mi 16 a hulim od 14 a trava is my life a bla bla bla......! Je jich tu hodne a nezda se mi to vubec v pohode, spis mi z toho beha mraz po zadech. Nechci to rozpatlavat, ale spousta lidi vi, o cem ted mluvim. A to ze "decka" hulej a neberou tak tvrde drogy, taky by mohli chodit hrat "za barak" s klukama fotbal a zahulit si, az budou mit jasneji, ale to je uz dost ulitlej a "fotrovskej" nazor. Nechci pusobit jako stara baba, kazdej podle svyho gusta.
Názory a osvětu odmalička. Nikdy ale žádnou trávu, nebo pěstění dokud není potomkovi 18. Pak je dospělej a je to jeho riziko. A posezení je pak opravdu fajn. (A vím o čem mluvím)