Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Je rozumne zatahovat deti do pesteni ?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
fasmos
Stálý Člen

Karma uživatele fasmos - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

pokud jsou starší tag klidně....to bych taky udělal a hulil s nima
A pak by mi dávali jejich modýlky

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

!!!!!!!!Ať to svítí a roste!!!!!!!!
---------------Hello fasmos----------------

Old Post 06-04-2003 v 08:51 AM
fasmos je offline   Profil uživatele fasmos   Find more posts by fasmos   Foto galerie člena fasmos   Click here to Send fasmos a Private Message   Add fasmos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WiB
Stálý Člen

Karma uživatele WiB - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Snarku chceš snad říct, že 80-90% těch, kteří hulí mají zdeformovanou psychiku? Protože právě v náctinách se v drtivé většině případů začíná hulit. Lidská psychika je strašně rozlišná, takže nemůžeš takhle paušalizovat. Marihuana ti může samozřejmě narušit psychiku, ale taky ti ji může posílit. Já jsem přesvědčenej, že mě traffka udělala pohodovějším a odolnějším proti stresu a problémům. Věřím že mě prostě vychovala v lepšího člověka(např. znáš nějakýho člověka-alkoholika, kterej když mu někdo na pařbě vrazí, tak mu jen rozumně vysvětlí že je debil a odejde bez jakékoliv další újmy?Prostě peace! Já ne.)
Když to řeknu nadneseně, tak jsem rád že i 12letý děcka hulí, protože je to daleko lepší než aby braly jiný drogy!

Ano, tráva ti psychiku změní, je to ale jen na tobě jak!!!
(u většiny lidí zlepší, jinak by asi nehulili)

Attack government which have broken 'The basic human laws' sign!
High grow, higher harvest, highest High! ->

Old Post 06-04-2003 v 11:39 AM
WiB je offline   Profil uživatele WiB   Find more posts by WiB   Foto galerie člena WiB   Click here to Send WiB a Private Message   Add WiB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rude
Stálý Člen

Karma uživatele Rude - 74% PěstitelskáKarma uživatele Rude - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

hehe, no vevejaku, to sem zvedavej co bude za individuum to vevejce, nic ve zlym samozrejme kamo,hehe,
jinak mam na to skoro totoznej nazor jako vevejka................

-no jako dite sice nemam, ale mam malyho bracha, kerej se porad vyptaval minulej rok, co to je na tom balkoooneee??? ............mno tak sem mu nakukal, ze to je odruda tabaku,protoze kdyz sem zvazil ze ten prdola, kerymu je ted 6let, mel uz minulej rok ve skolce PROTIDROGOVOU "PREDNASKU"!!!!??!!, tak sem fakt nechtel riskovat, ze tam lump na obrazku pozna to "zelene fetacke alotrium" a zahlaasi tam, ze jeho bratr to ma na balkone a na zahrade a ze je to moc pekna a vonava kyticka, hehe...tak jako e-e, to sem radsi LHAL,coz jinak nedelam ............................ALE je to vsechno kuli posranejm zakonum, jinak by myslim nebyl v nicem problem, protoze podle me je nejdulezitejsi informovanost, a cim driv, tim lip, pac cim vic informaci clovek maa, at uz se to tyka cehokoliv, tak ma moznost lepsi volby

Old Post 08-04-2003 v 13:01 PM
Rude je offline   Profil uživatele Rude   Find more posts by Rude   Foto galerie člena Rude   Click here to Send Rude a Private Message   Add Rude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Yennefer
Administrátorka

Příspěvek č. 36

Bohour

Jiz se na tom pracuje a bylo by fajn, kdyby tim ubylo takovych tech zmatenych nazoru a vykriku, asi vis, co myslim. Jenze to bude nejspis na nic, maximalne se par lidi urazi. A aby to bylo velke blikajici varovani pres celou obrazovku, to se mi libi, uvidime, co Carlosak.

Pa pa

Old Post 10-04-2003 v 18:21 PM
Yennefer je offline   Profil uživatele Yennefer   Find more posts by Yennefer   Foto galerie člena Yennefer   Click here to Send Yennefer a Private Message   Add Yennefer to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Yennefer! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Yennefer
Administrátorka

Příspěvek č. 37

WiB

To je prave to, hulit, abych zvladnul napriklad stres, no dobre, taky je to relaxace, ale je to prave to, co dela z travy drogu-to je ta tvoje deformace psychiky. Clovek by mel tenhle svet zvladat hlavne sam a ne si pohulit a byt ok, nebo mozna ko. A ze vseho nejvic mi lezou krkem takovy ty reci, ze je mi 16 a hulim od 14 a trava is my life a bla bla bla......! Je jich tu hodne a nezda se mi to vubec v pohode, spis mi z toho beha mraz po zadech. Nechci to rozpatlavat, ale spousta lidi vi, o cem ted mluvim. A to ze "decka" hulej a neberou tak tvrde drogy, taky by mohli chodit hrat "za barak" s klukama fotbal a zahulit si, az budou mit jasneji, ale to je uz dost ulitlej a "fotrovskej" nazor. Nechci pusobit jako stara baba, kazdej podle svyho gusta.

Old Post 10-04-2003 v 18:37 PM
Yennefer je offline   Profil uživatele Yennefer   Find more posts by Yennefer   Foto galerie člena Yennefer   Click here to Send Yennefer a Private Message   Add Yennefer to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Yennefer! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vsvadlenka
Stálý Člen

Karma uživatele vsvadlenka - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

Názory a osvětu odmalička. Nikdy ale žádnou trávu, nebo pěstění dokud není potomkovi 18. Pak je dospělej a je to jeho riziko. A posezení je pak opravdu fajn. (A vím o čem mluvím)

Old Post 10-04-2003 v 20:22 PM
vsvadlenka je offline   Profil uživatele vsvadlenka   Find more posts by vsvadlenka   Foto galerie člena vsvadlenka   Click here to Send vsvadlenka a Private Message   Add vsvadlenka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drinker hulič
Stálý Člen

Karma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

ne pro kazdyho komu je sestnact a huli od ctrnacti je trava jeho life... no ale to je jedno

The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash

Prehistorie - 2002, první pokus o grow

Historie - 2005, 150W Powerplant

Současnost - 2x600W kokos, Durga Mata, Mendocino Madness

Old Post 12-04-2003 v 16:03 PM
drinker hulič je offline   Profil uživatele drinker hulič   Find more posts by drinker hulič   Foto galerie člena drinker hulič   Click here to Send drinker hulič a Private Message   Add drinker hulič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:03 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
12-05-2002 - Je rozumné zatahovat rodiče do hulení??? - 29 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás