Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravíííčko při ránku,
tak zítra fotoupdate, jinak kyti jsou v pohodě až na některé obry kteří se chtěli slunit moc blízko a doplatily na to že se trochu popálily ale to v poho a ještě sem taky blbě zahnojil pkčkem sem hold hlava děravá ja skourenej sem si samozrejme precetl davkování místo 2,5 ml - 10 ml na 10l tak 2,5-10 na 1l tak se kyti trochu prismahli par listku ale uz je to v poho... Tak se těště na fota zatial
no nakonec to dopadlo tak že jsem to asi měsíc neviděl neboť jsem byl pryč ale dojelo to jakžtakž u sklizně už jsem byl až na to že palice přerostly a některé "slabší" odrůdy se spálily ale i tak zhulovalo zhulovalo jednoznačně nejlepší model byla jediná kyti Kali mystic- z té bylo asi 80g ale fakt peckovního kouřa!!! to se musí nechat, jediné mělo takový ten pravý skunkový nádech a i přesto že vrch palice přerostl až nad světlo jediná se skoro vůbec nespálilo proto je pro mě vítězka)
Sečteno podtrženo další kolo udělám uplně jinak a taky už se o to budu starat kompletně celou dobu....