Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak hnojiva už sem vysadil, dostávaji dešťovku. Podle toho co píše sensi seeds tak za 1-2 týdny by měly bejt hotový- listy už od spodu žloutnou a blizny pomalu začínaji hnědnout, tak uvidíme jak to dopadne; počasí zatim přeje..
Foto 1-3 je palička ES1
a foto 4 ES2
Tak Durban už je suchej a uskladněnej. Výnos týhle kytky se dělil na tři díly, z toho moje část byla kolem 100 g. S výnosem by problém nebyl- je toho fakt hafo, ale odolnost vůči plísni je poměrně špatná- cca 30g paliček bylo napadeno plísní- některé jen minimálně, ale radši sem dával pryč všechno kde sem zahlíd plíseň. No takže mi zbylo 70g luxusního, voňavýho a šíleně lepivýho materiálu.
Chuť je dobrá, ale po čase omrzí (to asi u většiny modelů, když toho je velký množství), voní to po ovoci a když paličku zmačknete tak je to cítit po skunku1. Zkouřenost přichází hned po několika šlucích a trvá fakt dlouho. Občas to nechce ani hořet jak je to pryskyřičnatý.
Toť asi vše k letošnímu Durbanu...
1. foto: v tý malý je 10g a v tý větší je 30g
2. foto: 30g těch nejlepších pálek
Tak před chvilkou šly holky dolu. Bohužel sou paličky totálně mokrý, takže sem to vytrhl, trochu oklepal vodu a pověsil sem to do kůlny- listy ostříham až to trochu oschne... Jinak včera sem ochutnával záštipek z ES2 a myslím že investice se vyplatila- je to luxusní kouření s příjemnou chutí a dlouho trvajícím stavem, chuťově i účinkem mi to trochu připomělo Santa Mariu z loňska, ale smokereport bude až to bude všechno suchý(což asi nějakej ten tejden trvat bude..)
ES1
ES2
poslední společná chvilka v zemi..
a tady HS, ještě bujuje tak sem zvědavej jak dlouho vydrží...
Tak dneska už kytky nebyly mokrý tak sem ostříhal listy a dosušit je dam na půdu. Na nůžkách mi zase zůstal pěknej svinčík takže to necham tak 2 tejdny uležet a bude na žoužalu..
Tak teprve dneska sem ji vytrhnul, většinu listů už spálil mráz, takže nemá cenu to tam nechávat. Paličky, jestli se to tak dá říct, sou hodně řídké a spíš je tam víc listí než hmoty; ke kouření to rozhodně nebude ale na vaření se využití určitě najde..