Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Možná upadnu v nemilost zkušenějších členům fóra, ale mohl bys mi, prosím, osvětlit tu tvoji poslední narážku? "nikaraguan nightmare"
Původně jsem si myslel, že jde o nějakou šílenou odrůdu původem právě odtamtud, ale ani když jsem zagooglil, tak z toho nejsem o moc moudřejší... Podařilo se mi najít akorát tohle: http://www.cannabisculture.com/articles/1506.html
Předem ti děkuju a Mír s Tebou.
Kdykoliv, kdy chceš, seš volnej jak pták.
Jan Werich
Ja bych volil tu Afriku, klimatický podmínky sou tady asi nejlepší, ale nevím jak je to s politickým zřízením tamějších zemí. Jinak myslím, že ČR je v tomto ohledu velice liberální.
Z drzostí sobě vlastní si dovoluji rejpnout,že Evropa ani Asie nejsou kontinent,nýbrž světadíl.V příspěvku je to již dobře,ale ta anketa.Ajajajajajaj.%-)
A abych to tady nezasíral,tak pro mě jednoznačně vede Antarktida.koupil bych si saunový kamna a možná by to vytopilo i mísnost 2x2x2m.navíc není třeba žádný odtah,stačí se tam jít jednou denně podívat a už máš na palicích naváto(i v té své).No není to výhoda.Udělal bych si to tam hned vedle mého iglu,z kterého by se pořád kouřilo a elektřinu bych měl z obnovitelných zdrojů,jako by byly naše prdy a denně se měnící geostacionární rozdíl mezi Jihem magnetickým a zeměpisným.
No be by se nejwic libilo pěstowat W hohlandsku protože než by mi to wyrostlo zhulowal bych se jejich modelama a pak...tu zem -miluju ..to spíš tady bych to zapálil
Původní příspěvek od Nuevo Z drzostí sobě vlastní si dovoluji rejpnout,že Evropa ani Asie nejsou kontinent,nýbrž světadíl.V příspěvku je to již dobře,ale ta anketa.Ajajajajajaj.%-)
No, ze zásady se nerad přu s lidma (radši si s nimi dám brko ), ale musím s tebou nesouhlasit... Na škole studuju obor cestovní ruch a tam do nás cpou, mimo tu spoustu dalších věcí, i různé dělení planety Země z těch nejvšemožnějších hledisek.
Docela nedávno jsme řešili "systémy dělení kontinentů" a podle tohoto lze rozdělit zemské kontinenty na sedm, šest, pět ale dokonce jen na čtyři kontinenty. V západní Evropě a v Severní Americe se všeobecně rozděluje svět na 7 kontinentů a můžu tě ujistit, že mezi těmi Evropa a Asie rozhodně jsou.
Nicméně, faktem zůstává, že tato věc je dlouhou dobu předmětem vědeckých sporů a do toho se mi vážně pouštět nechce. Rozhodně ne v tomhle threadu...
Takže všem, kterým jsem špatným označením pošlapal smysl života, se velmi omlouvám.
Mír s Tebou a díky za připomínku
Kdykoliv, kdy chceš, seš volnej jak pták.
Jan Werich
No k tej antakrtide....to by ma tam asi nebavilo...aj keby si zriesis nejaku miestnost nato, tak je tam tak ci tak zima vonku....Ja by som chcel ist strasne do indie alebo turecka...a tam nieco popestovat, pofajcit, a tak...Pekne niekde na slniecku pri pivku a travicke s nejakou peknou holkou...ale to uz asi moc snivam.....
no podla mna by bolo najlepsie niekde v okoli 10 rovnobezky na niakom ostrove zaprve je tam good vlhkost za druhe teplo jak v riti a za retie nejsu tam policajti
Cital som tu v tomto threade ze niekde na slovensku si niečo take spravit nieje nič lahšie ako si kupit pozemok dakde na dedine ako je napr. Ardanovce (koniec sveta donedavna ta dedina nebola ani na mape) a tam si veselo žiť a pestit (ardanovce ma napadly preto lebo su tam ludia s IQ priemerom do 30 a policia snad ani nevie že ta dedina existuje :P)