Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarek,vsiml sem si ze mas shodou okolnosti stejne rezy jako ja [GWSxWR]...... Hnojis to porad Generalem?? Ze zacatku sem se celkem s tema rezama pral o preziti, ale nejak se vzchopily, zacal sem tomu davat Phytamin a GH-cka a ted sem spokojenej. At se dari, cao
jo porad GHckama ... a jeste pridavam enzymy a upravuju pH vody ... a zadne problemy jsem s temi rezy nemel ... no a jedno to GWSxWR mam v bubleru ale to jsem uz dlouho neaktualizoval
tak jsem nasel plisen na NoNamu na zahrade ale jenom na dvou vetvich tak jsem je strihnul, musim jeste zkontrolovat zbytek kytky a zajimalo by me pokud tam najdu plisen jeste nekde treba na 2-3 siskach tak jestli mam strihnout jenom je nebo jestli uz tam tam plisen je "zabydlena" a bude se objevovat i nadale. Takze prosim o radu POKUD NAJDU PLISEN JESTE NEKDE MAM SEKNOUT CELOU KYTKU NEBO JEN ZASAZENE PALICE ???
Nevim presne zda je plisen "usazena" uz v kytce, ale ja bych vzdy ustipl jen zasazene palicky a dokud se plisen nerozsiri nejak vice tak kytul nechat rust.. Tot muj nazor
Tak jsem tu kytku nakonec dneska seknul celou, protoze pri blizsim prohledani bylo videt ze se ta plisen uz dostala vsude a kdybych to nechal tak by bylo vic skody nez uzitku ...
tak probehlo prvni vazeni toho NoNamu co byl na zahrade a je toho pouze neco kolem 50g :/ ... no tak aspon neco .. uvidim jak se to vyvine dal s tema dalsima kytkama ...