Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
na koupi aktivního uhlí a šifonu není nic nepochopitelnýho. No a teď ta trubka. Použiješ trubku dle potřeby, do ní přiděláš síto (mřížku)aby ti ten pytel nepropadl. Potom na ni ten pytel nepěchuješ, that's all-
To Nobody:
Z Bernouliho (bilance mechanické energie) rovnice lze snadno dokázat že v jednoduché potrubní lince:
1. dvě čerpadla (ventilátory) za sebou zvětší výtlačný tlak-přibližně P=p1+p2
2. dvě čerpadla (ventilátory) vedle sebe zvětší průtok-přibližně V=v1+v2
!!!!!Pozor toto je jeden z elementárních zákonů přírody!!!!! nehodlám proto diskutovat.
Literatura: Mechanika kontinua, hydrodynamika atp. V STK určitě mají.
No vyrobit si sám filtr je hezký, ale jak zjistíš žes ho tam správně nasypal (že se nevytvořili cestičky kudy bube preferenčně proudit vzduch), že bude dobře fungovat? Nejni to až taková sranda, myslim, ale může to jít. Tobě to funguje?. Hele ještě de vo to že je potřeba vytvořit co největší aktivní plochu(to souvisí i s předešlým) a co největší plochu ojektovýho rozhraní (plocha filtru), aby byl co nejmenší odpor. Nejde vzít uhlí a nasypat ho do pytle a konec. Tak hodně štěstí
Dix ale tak jak to mas ty (samostatna mistnost s vetranim do jiny mistnosti) a ne skrin v mistnosti (velmi maly (muj pokoj) a malo penez? To neexistuje jiny reseni nez uhlikovy filtrose nebo jakztakz filtry do digestori kdyz to musi bejt aspon 90%???
Tak pro vsechny kdo ma hodne casu a 4kilca navic tu je muj pachovy filtr !!! Pod carou -new box (150w,pas.hydro.pach ........ )
Ps:vsechny dotazi tam, ne sem dik
Cus Kralicek !
tag já sem si taky pořídil filráky do digestoře. mám matkárnu v pokoji a smrad neřeším, protože naštěstí nemusím! použil sem ale před větrák na tah antipRachovou část tědlech filtrů. měním je jednou za 14 dní a sou vždycky zasraný, že se nestíhám divit. nato, že stojej fakt málo sou podle mě fakt dobrý a mohu je jenom doporučit. je to levná a docela účinná metoda jag se zbavit prachu ve skříni. mám tam ale zářivky a ty nepotřebujou tolik chladit, tagže si nejsem jistej, jag by to fungovalo při vyšším tahu přes tehle filtr.
vim, ze je to trochu mimo tema..ale kdyz kouknete na hydroponieplus, tak tam nejdete koncovej filtr za cca. 1100,' coz uz podle me neni tak hrozny...jak rikal snark...puovicni reseni nestaci...teda nekomu joo, bohuzel v mejch podminkach se toto reseni jevi jako nejschudnejsi
good luck
Tady stale pisete o filtru do digestore, ale jakej? Ja se ptal v nekolika kramech a je to bud jako molitan takovej kus hadru, samo napustenej akt. uhlim, Nebo maji primo takove Patrony(valec 15cm prumer, 4cm vysoky). O jakem je rec? Ja chci kopit tu patronu naplnenou uhlim, maj ji v Baumaxu za 200 a dam to rovnou za vetrak, pak napisu jak to funguje...
mate niekto skusenosti s vyrobou uhlikoveho filtra prosim poradte ako by som si ho mohol zostrojit je to totiz podmienka aby som to mohol rozbehnut v tajnosti a vyhodit zanho love sa mi neziada. keby ste mohli tak napiste aj popis ako to fuguje.dik
staci nato ventylator napojeny na niaku hadicu napr. od vysavaca naplnenu tym aktivnym uhlim, ktoru by som naskladal do niakej skatule?
ale no hosi snad ste to vsetko nekupovali komplet? okrem tych dvoch napadov som tu nic nenasiel ztoho jeden sa mi zda kompikovany a druhy trochu nedoverihodny. piste myslim ze utajit sa, je jedna z najdolezitejsich veci lebo sa milim?