Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravíčko, jestli dobře chápu tak si ve 42.dni květu, to už do vyšky určo nepojedou. Jak más vysoko lampu? resp. ji dej tak nizko co te teploty dovoli. at je u vrcholku tak 25°
Heh ve 42dnu kvetu by to vypadalo trochu jinak..to cislovani 42/12znamena ze 42dnu rustu a zatim 12dnu kvetu.....lampa je momentalne asi 35cm od vrcholku a teplota nestoupa nad 25 C.
Vcera sem objednal klipsnovy ventilator na ofuk kytek do skrine..akorat ted premyslim jestli to neni zbytecne kdyz mam ve skrini 2PC vetracky ktere mi nejedou..tak bych mozna je mohl pouzit jako pritah vzduchu na ofuk..takova 500 by se dala vyuzit i jinak nez na ventilator..co myslite?
42dnu rustu 18/6
14dnu kvetu 12/12
Tak ventilator zatim nedosel a ja zacinam uvazovat o tom ze ho ani nevemu..hodil sem provizorne do skrine na ofuk 2 PC vetracky tak uvidime jestli to bude stacit a nebo jestli je opravdu nutne investovat tech 500.viz foto 1..
42/15
Tak sem tu zase z nejakyma fotkama..vyskyt se mi mensi problem s listky u Big bossa..hodil sem to do threadu do nemoci rostlin a z rad lidi co mi napsali sem dnes snizil kviti asi na vysku 40cm od lampy(jestli kytky nejsou nahodou lehce spalene) a v sobotu vysadim 1zalivku hnojky a proleju hlinu vodou+peroxidem(presolnene).30% H2O2=10kapek do litru..
Fotos...
42/16
Tak sem nakonec dnes byl pro ventilator.uz je namontovany tak posilam nejake fotky..doufam ze se to kytickam bude libyt..je to klasika klipsnovy ventilator z growshopu..mam ho zaply na 2hy stupenjinak tedka vynechavam asi 1-2zalivky hnojek a prolejvam jen obyc vodou..destilkou..pri vcerejsi konzultaci mi to poradil jeden nejmenovany clen..thx
42/16
Tak sem nakonec dnes byl pro ventilator.uz je namontovany tak posilam nejake fotky..doufam ze se to kytickam bude libyt..je to klasika klipsnovy ventilator z growshopu..mam ho zaply na 2hy stupenjinak tedka vynechavam asi 1-2zalivky hnojek a prolejvam jen obyc vodou..destilkou..pri vcerejsi konzultaci mi to poradil jeden nejmenovany clen..thx
hoj vypada to zajimave .drzim palce .moje kviti jede pod 400w. jsou cca 37den na kvetu .hledam inspiraci pro muj druhy indoor tentokrat to chci do skrine
19den kvetu..krasne se nam to sisati a salamuje.. tim myslim hlavne Big bossy...Zatim porad prolejvam destilkou..dnes sem holky postrikal phit aminem (5ml/1l)...jeste tak 5-6dni budu prolejvat destilkou a pak zase nasadim hnojky(alga bloom,repro forte) a pridam k tomu i Green sensation.
Tak sem tu zase s nejaky fotkama...21den kveteme a uz se zaciname pomalu cukrovatHolky vypadaj zdrave a snad jim ani nic nechyby..za 2dny zase zacinam hnojit..konecne
Photosnes to budou spis jen makra..
1. fotka celek
23 den kvetu
Dnes sem prisel do mistnosti a cekalo me chvilku neprijemne prekvapeni..byla totiz tma..tak sem utikal k casovaci..a hned me napadlo ze se posouval caskytky sem dnes po dloouhe dobe zase zacal hnojit..davam jim 5.5ml Alga bloomu a 1ml Repro forte..od dalsi zalivky bych chtel pridat uz i Green sensation..zitra beru do skoly na rozbor vodu a vodu+vsechny hnojky na zjisteni presneho pH a EC..abych popripade moh zkouset kolik kyseliny pridat abych ph snizil..no reknu tridni ze to je mamcina zalivka na kvitiJInak pridavam nejake fotky..sisky u Big bossu zacinaji krasne bobtnat a ostatni vzorky se zacinaji teprv poradne sisatet...
Fotka c.1-celek..to uplne vpravo je slavny Arja haze mutant
Fotka c.2 a 3 je pohled z vrchu na pravou a levou polovinu