Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Česká Pošta - prohledávání zásilek
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Mr.MEN
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.MEN - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Tak mi přes PPL LCD došlo a úplně v pohodě ještě zavolal jestli sem doma a mám peníze, tak pohodička sem rát konečně pořádná telka ale 18litru je v pr. Ale jinak jsem se na posílaní peňez poštou vykašlal a poslal sem to přes Western Union, přes banku, je to mirně draší ale je to hned a mám jistotu že jim to 100% dojde objednával jsem si houbičky a seeds za nějakých 86Eur... Tak doufám že to dojde jinak uš fakt nevim...

Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé. >4 2 0<

InDoor > #8MAXHYDRO, #7HYDRO, #6, #5, #4, #3, #2, #1

Konopný Medovník . : . Cannabis > Tabák do vodních dýmek

Old Post 08-01-2008 v 14:42 PM
Mr.MEN je offline   Profil uživatele Mr.MEN   Find more posts by Mr.MEN   Foto galerie člena Mr.MEN   Click here to Send Mr.MEN a Private Message   Add Mr.MEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lukyn
Stálý Člen

Karma uživatele Lukyn - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

musim taky jen dodat, že onen člen poslal nové seminka. pry pouze zacinal a tak nevedel. takže pohoda. du na brko čus..

Old Post 08-01-2008 v 16:49 PM
Lukyn je offline   Profil uživatele Lukyn   Find more posts by Lukyn   Foto galerie člena Lukyn   Click here to Send Lukyn a Private Message   Add Lukyn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
aenema
Stálý Člen

Karma uživatele aenema - 38% PěstitelskáKarma uživatele aenema - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

Mr.MEN kdes odjednal houby? všude kde sem hledal tak píšou že do čr neposílaj

"Já jenom kráčím po cestách,které mají srdce.Po kterékoliv cestě,která má srdce.Po nich putuji a jediné,co mě zajímá,je,abych je prošel až na sám konec.
A jak jdu,tak bez dechu jenom zírám a zírám."
Juan Matus

Old Post 08-01-2008 v 20:16 PM
aenema je offline   Profil uživatele aenema   Find more posts by aenema   Foto galerie člena aenema   Click here to Send aenema a Private Message   Add aenema to your buddy list     Navštiv homepage uživatele aenema! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.MEN
Stálý Člen

Příspěvek č. 36

No z www.shayanashop.com jsou tam Magic Mushrooms, a jak jsem se tak díval tak posílaj všechny do ČR a objednal jsem si ty Tampanensis bratr si je uš objednával a říkal že sou skvěli a prej chutnají jak oříšky. Potom jsem chtěl skusit Equatorian ty vypadají fakt dobře.

Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé. >4 2 0<

Old Post 08-01-2008 v 20:59 PM
Mr.MEN je offline   Profil uživatele Mr.MEN   Find more posts by Mr.MEN   Foto galerie člena Mr.MEN   Click here to Send Mr.MEN a Private Message   Add Mr.MEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drakar
Stálý Člen

Karma uživatele drakar - 94% PěstitelskáKarma uživatele drakar - 94% PěstitelskáKarma uživatele drakar - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

Ja mam s postou a ppl zatim jen dobre zkusenosti nechal jsem si poslat sod.komplet s vybojkou a prislo to v poradku,dokonce mi postou prisla predni haupna na auto a taky o.k.,dnes mi prisli seminka tady od clena a taky v pohode a to je posilal vcera, takze kdyz se to dobre zabali tak by nemel byt problem i kdyz je mi jasny ze se tam s tim neserou, cekam zasilku ze sklipkanama tak verim ze cestu prezijou.
No a ten dopis ze byl prelepenej?Je mozny ze se rozlepil a oni to prelepili a nebo se nekdo podival co je tam zajimavyho a kdyz se mu to nesiklo tak to poslal dal, ze se zasilky vykradaj to je jasny ale zatim se mi to nestalo.

Co mužu udělat dnes, mužu udělat až zítra a klidně až pozitři...

Prvni indoor SPAJZ 250w
SPAJZ 250 - 400w II

Old Post 08-01-2008 v 22:29 PM
drakar je offline   Profil uživatele drakar   Find more posts by drakar   Foto galerie člena drakar   Click here to Send drakar a Private Message   Add drakar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
slauch
Nový Člen

Karma uživatele slauch - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

citace:
Původní příspěvek od Lukyn

bylo to jen v malé obálce zabalené jen v dealeráku. žádný jiný obal. došla hold jen taková kaše budto na to hodili nejakej balík, nebo to rozdrtili na poště, protože to nebylo dokonale zalepené, ale toho odesilatele bych vinil až na konec.

Tak to je jasný, pokud to byla jen obálka a v ní dealerák se semenama, tak to projede razítkovací mašinou a můžeš to dát akorát do buchet. To nebyl od odesílatele dobrej nápad. A pokud to neprojelo mašinou a bouchal to někdo ručně, tak se ten dealerák manipulací dostal na místo pod známkou a pošťácký razítka jsou starý poctivý železný (žádný platový poloautomaty) no a když s ním pořádně bouchneš, jak to asi dopadne.
Skoro mám strach z ukamenování, ale jsem chlap a postavím se k tomu čelem. Přiznávám, jsem pošťák. Ale dělám v IT. Tak doufám, že mě někdo neodstřelí. Samo, souhlasím s tím, že se na poště zacházení se zásilkama není právě idealní, ale přál bych vám vidět ráno ten cvrkot a blázinec, když se třídí na rozvoz. Pak by si většina z vás udělalal trošku jinej obrázek. Ale nechci firmu obhajovat i když bych měl, je to můj chlebodárce. Je to ale všechno jenom o lidech. Např. PPL,DPD apod. Tam řidič jede jakoby na vlastní triko, je placenej od doručenýho kusu zboží. Když ten balík od něj nepřevezmeš, tak to nedostane zaplacený (zjednodušeně řečeno). Pošťák je placenej hodinově. Je jasný, kdo s tím balíkem bude zacházet líp.
Ale k hlavní otázce. Prohledávání zásilek nehrozí. To se dělalo za komančů a ještě to ani nedělali pošťáci. Pokud to někdo prohledal, tak to musela bejt jeho soukromá iniciativa. Každej pošťák musí podepsat prohlášení o zachování list. tajemství, ochraně os. údajů a pod. Ale straky se najdou všude. Akorát, že tady to je hodně na očích.

South Czech 2003
South Czech 2005

OH MY GOD! THEY KILLED KENNY! YOU BASTARDS!

Old Post 09-01-2008 v 08:43 AM
slauch je offline   Profil uživatele slauch   Find more posts by slauch   Foto galerie člena slauch   Click here to Send slauch a Private Message   Add slauch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
aenema
Stálý Člen

Karma uživatele aenema - 38% PěstitelskáKarma uživatele aenema - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

Mr.MEN dík za info

Old Post 09-01-2008 v 10:30 AM
aenema je offline   Profil uživatele aenema   Find more posts by aenema   Foto galerie člena aenema   Click here to Send aenema a Private Message   Add aenema to your buddy list     Navštiv homepage uživatele aenema! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Calzone
Stálý Člen

Karma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

Řekl bych, že pošta zachází s dopisama tak aby se nepoškodili, tzn aby se nepoškodil ten kus papíru a tudíž je zcela normální, že ty dopisy třeba orazítkujou, nebo nacpou do přepravních krabic a vystaví tak dopisy většímu tlaku. Takže pokud někdo posílá nezabalená semínka v dopise, tak si za to může jedině sám, je to na jeho triko.

Jinak se samozřejmě stává, že některá pošťačka ukradne cenný balík, nebo bývají na poštách učni, ale pošťačky jsou v dnešní době natolik pracovně vytížené, že rozhodně nemají čas zkoumat balíky, nebo dopisy.

Taky vím z vlastní zkušenosti, že dochází ke krádežím a relativně špatnýmu zacházení i ve firmách typu DPD apod, ale to je jasné. Všechny hold honí čas a čas jsou peníze...

100% šance na doručení a ještě ve 100% stavu neexistuje. U pošty a DPD je to ale určitě víc jak 99 %. Ani když když by si pro to člověk jel osobě, tak neni 100% jistý, že to v pořádku doveze....

Calzonova odhlučněná skříň - návrh a stavba
Můj první indoor (sklizeno)
Calzonův balkón 2008 (sklizeno)
Calzoneho druhý grow (sklizeno)
Calzoneho třetí indoor (sklizeno)
Calzoneho balkón 2009 (sklizeno)
Krásně to začalo, krásně to skončí, lidi a zvířata, budou si rovni.
Stres - Lidé a zvířata

Naposledy upravil Calzone 09-01-2008 v 10:40 AM

Old Post 09-01-2008 v 10:32 AM
Calzone je offline   Profil uživatele Calzone   Find more posts by Calzone   Foto galerie člena Calzone   Click here to Send Calzone a Private Message   Add Calzone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Radoslav
Uživatel

Karma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

Právě jsem si vzpomněl na jedno velké plus pro poštu - když nemáte čas nebo nejste doma a nemůžete si balík převzít, tak vám ho uschovají asi čtrnáct dnů nebo jak dlouho, aby jste měli dost času si to vyzvednout. A to vše zadarmo. Ostatní kurýrní služby by to myslím druhej den vrátili. Ledaže byste se domluvili telefonem, ale pochybuju, že to bude zadarmo, to možná tak do dvou pracovních dnů, ale určitě ne dva týdny.

Sodík 400W - můj první indoor
Kukuřice 2007
Plagron Royalty Mix - 400W

Pěstujte a budete mít vždy co kouřit.

Old Post 09-01-2008 v 17:39 PM
Radoslav je offline   Profil uživatele Radoslav   Find more posts by Radoslav   Foto galerie člena Radoslav   Click here to Send Radoslav a Private Message   Add Radoslav to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
guerilla
Stálý Člen

Karma uživatele guerilla - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

Hmm, dnes mi dorazila zásilka, která byla odeslána 17.12.2007

"Mít rád lidi a milovat lidi, to je celé tajemství a snad jediný recept na štěstí. "

Old Post 09-01-2008 v 17:43 PM
guerilla je offline   Profil uživatele guerilla   Find more posts by guerilla   Foto galerie člena guerilla   Click here to Send guerilla a Private Message   Add guerilla to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.MEN
Stálý Člen

Příspěvek č. 43

aenema: Jo jestli si je chceš objednat tak to udělej nejpozději do 15.1. jak píšou na ty stránce tak tam budou projednávat prodej hubiček jestli to tam zakážou a nebo to nebudou prodávat cizincům tak se na to fakt vykašlu, jestli pak budou něco kecat do Mary Jane a zakážou prodej cizincům tak uš do Amsterdamu nikdo jezdit nebude kua.

A já se tam tak rád chtěl podívat na kanáli zeleny ...

Old Post 09-01-2008 v 21:55 PM
Host
Host

Příspěvek č. 44

hola
no ja se pochlubim nedavno jsem si objednal semena ze svicarska jednalo se o erdbeer a dosli v normalni obalce s rucne napsanou adresou v deleraku a polovina prasklejch delalo to name dojem zeto posila nakej kokos ze svicarska a ne canabis helvetica,,,

Old Post 10-01-2008 v 09:36 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 45

Čus, dělám v DHL a musím říct, že se tady ze zásilkama nikdo taky nemazlí - Fragile neFragile, někteří jedinci na to vůbec nehledí che. každopádně doporučuju zásilky kvalitně zabalit.
Jo a ještě něco, pokud si necháváte posílat zboží ze zahraničí (mimo EU), tak má zasilatelská služba právo balík otevřít. Už jsem to párkrát dělal, abych dohledal nějaký faktury.

Old Post 10-01-2008 v 15:22 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drakar
Stálý Člen

Karma uživatele drakar - 94% PěstitelskáKarma uživatele drakar - 94% PěstitelskáKarma uživatele drakar - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

Kdyz uz sme u tech post nevite nekdo kolik se plati postovne za zasilku ze slovenska na www.slovenskaposta.sk to je ve formatu pdf a mne nefunguje adobe,dik.

Old Post 11-01-2008 v 14:23 PM
drakar je offline   Profil uživatele drakar   Find more posts by drakar   Foto galerie člena drakar   Click here to Send drakar a Private Message   Add drakar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.MEN
Stálý Člen

Příspěvek č. 47

Tak právje mi došel balíček kterej jsem objednával před týdnem z Holanska. Objednával jsem si houbi a semínka. Houbi si myslím že sou plesnivi protože je tam dali čerstvi a těch 8dní dělá asi divi! A seminka objednával jsem si Cyber Cristal, Bahia Black Head od KC brains a jedo semínko od CC je rozmáčkli tak aspoň že ne všechno a od Sensi seeds Shiva Shanti 2 a ty jsou v krabičce chráněny a vypadají opravdu dobře.

Old Post 18-01-2008 v 13:06 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:21 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás