Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám pro vás fotky slečen v 21. dni květu - Chronic se přestal tahat do výšky a začal pořádně kvést.
Mohutnost a konzistence palic se zvětšuje. Zatím sem netestoval "lepkavost", ale po otestování dodám report ...
Ve skříni to voní (smrdí) jak blázen, uvedl jsem do provozu pachový filtr, takže je vše OK .
REQUIEM FOR A DREAM /requiem za sen - Ve stavu totální zmaštěnosti sem se koukl na tento proslavený snímek o drogové závislosti -> všem DOPORUČUJI ... ještě teď z toho nechápu (podle skutečného příběhu)... příjemnou zábavu ...
„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." Bob Marley
Původní příspěvek od Wertes Je to docela dost pekne jen skoda ze to vypada jak krovi. jinak K+ Trosku to oces a bude to o dost lepsi.
Jak říkáš ty "Očeš"... česat to budu až v 4. - 5. týdnu Prostříhám celý spodek cca 1/3, protože nemám rád ty malé paličky na spodní straně rostliny a chci ať kyti věnuje celou svou energii do vrchních palic A mezi námi, 6kilo toho prosvítí docela hodně ...
„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." Bob Marley
to je v pohode nic roztahovat nemusim ,,, to svetlo prosviti az dolu neboj koukni na tu fotku č.4 v příspěvku č.37 - to je jedna z nejmenších palic na kytce (je skoro uplně dole) za týden to budu celé prostřihávat
Nazdárek, toš měsíc jsem se nekoukal na tvůj treed a heleme se ... vypadá to fakt pěkně.
S tím roztahováním bys měl začít hned ať se ti světlo dostane i do středu, čím dřív to uděláš tím líp
Heh tak ja na vás teda dám, ještě dneska se do toho pustím. Stačí když to roztáhnu obyčejným drátem? A co k tomu prostříhávaní... Stačí když se do toho pustím ve 4. týdnu? Jak sem psal mám v plánu oholit spodní část těch slabých větví a lístí (nemám rád ty malé palice a nechám energii na vrcholky)
Koupil jsem si podpůrnou síť za 79kacek v květinářství - větve jsem roztáhl díky ní, vrcholky jsem prostrčil skrz síť a zbytek nechal dole pod síťí - viz. foto, které dodám dnes nebo zítra....
Holky jsem oholil včera, předevčírem - dodám foto...
Včera večer sem nafotil nějaké fotky, tak si pochutnejte:
Rovněž jsem zkoušel spodní palice tohoto modýlku a byl jsem příjemně překvapen - pusobilo to na mne velmi trippovym stavem, plnym energie . Díky tomu, že se ještě nezačaly tvořit sedativní látky... (smokereport ale az pozdeji )
Tak a máme tu 46ty den na 12/12 ...
Nechám je kvést 58-63 dnů, podle toho jak mi to vyjde.
- Slečinky dostaly napapat v podobě GHE Ripen na ukončení květenství, který budu aplikovat ještě po dobu cca 10ti dnů (nechám to 2 týdny).
Ripen - 4ml/l - později zvyšování dávek na 5ml/l
Dnes je 56. den kvetenstvi,
slecinkam sem dopral zaslouzeny flushingovy roztok
PH 5,6
Flushovat budu 4 dny,... minulý grow jsem flushoval 3 dny a rekl bych ze slabe, tak jsem pro jistotu flushing v bubbleru zvysil na 4 dny.
Teplota cca 26°C,...
Palice jsou mohutne a tezke, vyvraceji se do stran - jeste ze jsem pouzil tu sit na rajcata, kterou jsem jeste dneska musel vice stahnout, aby slecny byly co nejbliz slunci
Ve skrini to zavani silne korenenou vuni, palice pevne, mohutna konzistence ....
Tento tyden zajedu do Klecky pro Dry Net... vypada to jako zajimava vecicka, ktera se bude opravdu hodit.
Jsem zvedavy kolik G ty 4 slecny vytahnou ...
Jinak mam v planu na pristi grow rozjet NFT 600W pro 9 slecen - a zase muj oblibeny BUSH STYLE
Dnes je 56. den kvetenstvi,
slecinkam sem dopral zaslouzeny flushingovy roztok
PH 5,6
Flushovat budu 4 dny,... minulý grow jsem flushoval 3 dny a rekl bych ze slabe, tak jsem pro jistotu flushing v bubbleru zvysil na 4 dny.
Teplota cca 26°C,...
Palice jsou mohutne a tezke, vyvraceji se do stran - jeste ze jsem pouzil tu sit na rajcata, kterou jsem jeste dneska musel vice stahnout, aby slecny byly co nejbliz slunci
Ve skrini to zavani silne korenenou vuni, palice pevne, mohutna konzistence ....
Tento tyden zajedu do Klecky pro Dry Net... vypada to jako zajimava vecicka, ktera se bude opravdu hodit.
Jsem zvedavy kolik G ty 4 slecny vytahnou ...
Jinak mam v planu na pristi grow rozjet NFT 600W pro 9 slecen - a zase muj oblibeny BUSH STYLE
Jsou toho čtyři megamonstruozni plechy na pečení
3 hodiny driny...
Sám jsem zvědav kolik vytáhnu z těch 4 slečen...
Jinak připadá 1 plech na 1 slečinku
Všech 6 komor Dry Netu je plných, jsem zvědavý na výsledek, kolik G padne na jednu holku ...