Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Skywalker 3x : v neděli dostaly poslední kapičky vody, teď budou do pátku bez zalití, pak v pátek přijde kosa
Sensi Star2x , Břitník , Fialky2x : zalívání jen vodou, příští tejden jim nastane 5denní sahara a půjdou pod kosu
na další grow buď použiju řízky euforia a master(bush)- nebo tak nějak, nebo řízky arjans ultra haze, great white shark a blueberry, nebo si sjedu zas pro semínka sensi star, páč ta se mě moc líbí
Dneska byl den K pro skywalkry, jsou, spíš teď už byly na 52.dnu květu, za sebou maj tak cca 12-14dní bez hnojky a 5ti denní vodní půst, ale dnes na ně dolehly naostřené břity nůžek tak su zvědav kolik grámků se na těch 3 kytinkách urojilo odhaduju to snad minimálně 20 a max 30g ale nezlobil bych se ani za 15
jináč ostatní holčiny sou takytaky na 52. dnu květu, je to tejden od poslední dávky hnojiva apostřiku phytaminu, ještě jim dám tak 5-7 dnů a nastane opět 5tidenní sahara a pak šmik šmik
Zdravím, tak 7.4.08 sem ošmikoval usušené paličky Skywalkra, jsou prořídlé, a bohužel přesušenější... ale pořád co mi říkal kamoš co měl taky skywalkra ( řezy ze stejné matky) pod 4kilem sodíkem, že to měl taky zhruba stejně prořídlý ale akorám míň ocukříkovaný... tak si říkám že to tak špatně zas nedopadlo
Dlaší věc je výnost, tadyk se moc nepochlapily, ženský jedny, z těch 3 skywalkrů vyšlo najevo 17 géček..
PO degustačním jednání : chuť nic moc, najížtí to pomaloučku ale stavy se jasně objeví a řeknou svý
takže abych zakončil kapitolu skywalker : jaksik mě nepřesvědčily abych jezkoušel pěstit nadále, ale možná že jednou se k nim vrátím ale to už asik jako out...
v dalším growu si nejspíš zajedu opět do Vídně pro semínka Sensi star, holky s tímhle ménem mě dosti zaujaly, jak svými palicemi tak svou vůní
co se děje ve skříni teď ? : od pondělka jsou Sensi star, Břitník, Fialky bez zalejvání a dnes nejspíš jim pudu ještě vypnout světýlko a v nedělu je zkosím, na to se těším nejvíc páč tyhle kytinky sou úplně v jiný lize než skywalker (vzhledově)
A teď pár fotek skywalkra usušeného ( jsou bohužel některý- spíš většina- trochu mázly)
Čauvec, menší meziInfo : dneska sem zbylím kytinkám vypnul světýlko, byly od pondělka bez zalejvání a teď už aji bez zdroje světla. v úterý se vydám sekat, potom už jenom sledovat jak se suší a dál už jen jak se spaluje PEACE