Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak se nám to konečně začalo nafukovat ale spíš jen Jack, SWKáčka už vypadaj, že by to klidně založily tak jsem dvě SWKáčkám začal podávat Ripen (vzadu v pravo) aby měl co do huby než dojede Jackouš a zbylý. Chtěl jsem vám ukázat "special guesta Hempstar", protože se pěkně rozjel po PK 13-14 a Alga-Bloom od Plagronu ale pořád ještě nemůžu chodit, tak jsem se tam nedostal
If you don´t like rock´n´roll you are not my friend!
Na přání jednoho člena jsem se po kolenoudostal do boxu a vyfotil Hempstara, jak pěkně kvete. Akorát doufam, že ještě hrozně nakyne, protože je to fakt nejlepší vůně, co jsem zatim ve skříni měl!
Ahoj! Rastlinky má veľmi pekné. Ako sa pozeráš s odstupom častu na dobu rastu? Prepol by si na kvet znova v rovnakej dobe, alebo by si ich nechal rásť dlhšie?
Původní příspěvek od Ono Ahoj! Rastlinky má veľmi pekné. Ako sa pozeráš s odstupom častu na dobu rastu? Prepol by si na kvet znova v rovnakej dobe, alebo by si ich nechal rásť dlhšie?
Určitě bych to nechal na růstu ještě o tejden dýl kdybych věděl, jak to ještě poroste. Na druhou stranu ale i takhle jsou spodky docela nahovno, takže budu muset obrat velký palice a nechat doject třeba 2 tejdny spodky aby byly k něčemu!
Už jsem to nevydržel a jedno SWKáčko obral o horní palice Spodky jsem tam ještě nechal smažit aspoň na tejden. Na Jacka si budu muset jestě minimálně 14 dní počkat i když už jsem měl chuť jednoho sundat. Každopádně jsem všechny začal prolejvat Ripenem, tak to snad trochu urychlý.
Tady je pár fotek na porovnání...
Nakonec jsem upustil od plánu nechat kytky ještě týden na čistý vodě a po pár průplachách Cannazymem se konečně dostal zbytek pod kosu.
Podle vzhledu výnos bude spíše pod průměrný ale podle ochutnávek ze 3 SWKáček, který šli pod kosu trochu dřív bude aspoň kvalitní čoud.
Cus, chci se zeptat jak pises v prispevku c.40 zes sklidil vrsky a spodky si nechal jeste smazit jak dorostly bylo to na nich znat oproti ostatnim? Uz jsem o tom cetl v Mandala faq tak sem premejslel ze bych to taky zkusil.Jinak K+.
Co mužu udělat dnes, mužu udělat až zítra a klidně až pozitři...
Jo, urcite na nich bylo znat, ze se trochu zvětšily ale spíše vytvrdly. Když jsem sundal ty hořešky, tak byly všechny ty spodky měkký a při kosení už to bylo znatelně lepší. Bohužel jsem se sklízel o den dřív a nemam z toho žádnou fotky, protože i takhle to byla fuška Díky za ká.