Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Na Slovensku je fakt takychto oblasti, kde este stale prezivaju nejake zbytky kanabisovych poli z komunistickych cias, hooodne vela. Hlavne teda asi skorej juznejsie, ale ja viem minimalne tak o dvadsiatich. Svojho casu, ked som este dokopy ani nevedel, co trava je, som z toho bol aj znacne uneseny a dokonca som bol schopny kvoli takymto poliam slapat na bajku dobrych 150km. Potom, ako som zistil, ze ucinok je nulovy som si buchal hlavu do stola a to kilo nepouzitelneho stafu som vysmaril. Co chcem povedat... Pripada mi byt zbytocne sa tu kvoli tomu hadat. Moze byt celkom zaujimave laborovat s ruderalisom a jeho autofloweringom a krizit ho s inymi dobrymi odrodami. Vysledok moze (ale aj nemusi) prekvapit. Ked to niekoho bavi a ma na to trpezlivost, kludne. Fantazii sa medze nekladu. Koniec koncov na takychto hybridoch vela seedbank aj zaraba ze (LowRider, R. Skunk, R. Indica atd.)... Ale tiez mi pride dost odveci predavat semena ruderalisu. Keby este vymenit co ja viem tisic alebo sto semien za jeden klon nejakeho normalneho modelu...ok. Predavat nie. Nebudte lenivy a spravte si vylet na bajkoch niekedy koncom leta, poriadne otvorte oci a som si isty, ze pri nejakej ceste druhej triedy, co ide vedla nejakeho vacsieho pola najdete ruderalisovych rastlin kolko chcete a semien budete mat za tatrovku. A este aj trochu prevetrate pajsle a uvidite kus sveta...
Len tolko...
Původní příspěvek od immunal Na Slovensku je fakt takychto oblasti, kde este stale prezivaju nejake zbytky kanabisovych poli z komunistickych cias, hooodne vela. Hlavne teda asi skorej juznejsie, ale ja viem minimalne tak o dvadsiatich. Svojho casu, ked som este dokopy ani nevedel, co trava je, som z toho bol aj znacne uneseny a dokonca som bol schopny kvoli takymto poliam slapat na bajku dobrych 150km. Potom, ako som zistil, ze ucinok je nulovy som si buchal hlavu do stola a to kilo nepouzitelneho stafu som vysmaril. Co chcem povedat... Pripada mi byt zbytocne sa tu kvoli tomu hadat. Moze byt celkom zaujimave laborovat s ruderalisom a jeho autofloweringom a krizit ho s inymi dobrymi odrodami. Vysledok moze (ale aj nemusi) prekvapit. Ked to niekoho bavi a ma na to trpezlivost, kludne. Fantazii sa medze nekladu. Koniec koncov na takychto hybridoch vela seedbank aj zaraba ze (LowRider, R. Skunk, R. Indica atd.)... Ale tiez mi pride dost odveci predavat semena ruderalisu. Keby este vymenit co ja viem tisic alebo sto semien za jeden klon nejakeho normalneho modelu...ok. Predavat nie. Nebudte lenivy a spravte si vylet na bajkoch niekedy koncom leta, poriadne otvorte oci a som si isty, ze pri nejakej ceste druhej triedy, co ide vedla nejakeho vacsieho pola najdete ruderalisovych rastlin kolko chcete a semien budete mat za tatrovku. A este aj trochu prevetrate pajsle a uvidite kus sveta...
Len tolko...
PLS, ak naozaj vieš min. 20 miest. Tak mi ich sem napíš. Naozaj, robím si herbár, takže to naozaj pomôže. Skús konkrétne, napr. obec Čeladice, pred hlavnou cestou prvé pole vpravo.
je zaujimave, ze jediny clen co tu spomyna peniaze si len a len TY. Myslis, ze sa chce nabalit??? tak nech sa nabaluje na "blbeckoch" ako pises. Do toho ta myslim absolutne nic nieje. Ak sa niekto nabaluje na konoch ktorych produkuje 100 za tyzden a predava za 100Sk kus, to je v poriadku, lebo je to "kvalitka" ???
go go mozdik.. cakam na PM.
cafte pani
PS: nemrhajte svojou zivotnou energiou na nasratost
je zaujimave, ze jediny clen co tu spomyna peniaze si len a len TY. Myslis, ze sa chce nabalit??? tak nech sa nabaluje na "blbeckoch" ako pises. Do toho ta myslim absolutne nic nieje. Ak sa niekto nabaluje na konoch ktorych produkuje 100 za tyzden a predava za 100Sk kus, to je v poriadku, lebo je to "kvalitka" ???
go go mozdik.. cakam na PM.
cafte pani
PS: nemrhajte svojou zivotnou energiou na nasratost