Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mi sme taky policko maskovaly kde cim vetve dokonce sme parkrat presazovaly treba i mali stromecky a koprivy aby sme zakrily cesticku a viditelny mista...na tom se da vyradit fakt mraky
Původní příspěvek od DDV Jooo kukurice je dobry napad ale ma to ALE ..posledni dobou co sem slysel od kamosu tak policajti hodne hlidaj kukurici a sou chopny tam stat i dve hodinky a cekat nez nekdo pujde do pole aby ho vychytali..
Tu kukuřici bych nedoporučoval,ptal sem se kámoše kterej je zemědělskej soukromník a ten mi říkal se se kukuře postřikuje nějakýma chemkama kvůli škůdcům v době růstu,a když máš silnější odrůdu tak ti kukuřici skliděj dřív než ti kýtí stačí dozrát
Zdar growři..Letos sem si našel moc dobrej flek v rákosu je to asi 50x50 m plocha a cely zarostlý 2,5 m rákosem takže je to fakt moc dobrý vystříhal jsem si cestu a nemá to chybu budu přemejšlet i o foliáku ..Ale má to jednu nevýhodu je tam moc kyselá půda a moc vlko, spíš voda jako svině..Květináče to pořešej takže snad mě letos vyjdou super kyti ..
TJN nesnasim corky sezona 2008 v prirode mel sem pole o 15 Kytí a nakej zmrd/zmrdi me ho vocorovali 2 tydny pred sklizni ale nastesti sem mel jeste 3 Kyti u taty ve foliaku ale nejradsi bych tem zmrdum prelamal ruce a nohy...
tjn,je to čí dál tím víc od roku horší a horší,mrtě skurvysinů je líno si vypěstovat samo tak raději kradou,u nás na vsi je to samý,tady pěstujem je dva,člověk aby chodil na pole kanálama,tady u nás sou normálně tak oprzlí,že tě dokázou i sledovat,sezona 08 byl teprve první out kdy mě nesklidily ani jednu kýtís
Řek bych, že i při nejlepším maskování je potřeba mít trochu štěstí. Nám se minulej rok stalo, že sme měli poličko uprostřed gigantický louky 2metrovejch kopřiv a dalo se tam dostat jenom po stromu, kterej byl ze stráně padlej doprostřed tý louky. A co se nestalo jednou sme tam přišli, strom nikde a kytky jakbysmet...
Podla mna si najdi flek v strede trnia alebo sipiek alebo nieco co je nepriehladne a sprav si tam klukatu zlozitu cesticku a neboj sa nikto ti na to nepride
Uz jsem to tu nekdy psal, pokud neni k dispozici zahrada tak je dobre hledat flek uz v zime, protoze jak je to maskovane v zime tak z jara a pak v lete jak se to venku zazelena tak to bude tuplove schovane...
Jo, tak pravda, nejlepsi je najit si naky misto s trnim atd. Ale, taky bych si daval bacha na letadla, ono vyslapanej placek uprostred jungle, z letadla, taky trkne do oci...