Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
poradte prosím,,,,,moje rastlinky v kvete(indoor) maju problem z nedostakom fosforu,,nehnojil som ich už týždeň(hošticke tekute guano, presne davkované),len zalieval čistou daždovou vodou,,,, substrat je ešte vlhký,,mám tam pridat trošku toho tekuteho guana v presnom pomere,alebo zaliat guanom až celkom vyschne substrat(je ešte dost vlhký)a môžem zvyšit pomer guana v davkovaní,alebo dávat presný pomer aby som ich neprehnojil?dakujem
Nech proschnout a kup (pokud chceš Hoštické) tak spepičince. Ještě lepší je po celou dobu růst i květ hnojivo na papriky a na květ přidávat slepičince. Guano jsem zkoušel taky, ale nestačí.
Ne při náznaku květu ale hned při přepnutí...jasně to máš napsáno na láhvi...čim víc dusíku z Alga grow tim pozdejší nákvět.... jinak to má Metrop, tam 3 týdny květu dáváš rustovou složku(MR1) a od 4 týdne teprve květovou(MR2). Ale neřídim se tím a Mr1 dávam max 10 dnů květu
Ahoj. Čtu a čtu a moc toho tady není popsáno. Hnojení bloom automat. Začít hned při náznaku květu nebo týden dva počkat? Automat jede rychle nejsem si jist zda prodleva dvou týdnu se neprojeví na sklizni. Už to týden kvete. Díky za rady.