Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
listy uz ani neresim,dnes sem ostrihal co to slo,tenhle grow sem strihal jedine v 50 dnu na 12/12
inak to vali celkem v poho,zvyseni zalivky jednoznacne prospiva,skoda jen,ze se mi nedari znizit vlhkost a uz sem objevil na jedne i plisen,na ty nejhorsi
foto c 6,7,8 je uz po aplikaci final solution 1ml/l dle navodu
foto c 4 a 5 je muj oblibeny stromecek,kterej byl zaostalej vo vyvoji a tak nebyl zastrihnutej
foto c 1,2,3 -moje oblibeny krasotinky
inak vsechno dostava 3ml alga blute+1ml green+1ml bcuuz kvetak
foto ze vcera.nemnel jsem cas na celek,priste mozna,sorry.
tady je zatim jedina co jede na final solution a vyfocena bez sodiku ,jenom blesk ,aby bylo videt sfarbeni
vcera jsem odhalil pricinu,proc tam byla plisen-odtah z roomu byl v noci vypnutej,co je presne 12 hodin kazdejch 24 hodin-omg
jo a hlina byla substrat na pelargonie,mne velmi osvedcenej a vyhovujici-pomer 2:1 s perlitem
Ako si písal, pestuješ prvýkrát z originál semienok... Išiel by si do toho znova alebo zostaneš verný rezom?
No k tomu vyššiemu pH na začiatku growu: ja som mal v kýbľoch v skleníku nezámerne (prehnal som to s vápencom) tiež vysoké pH (okolo 7,5), hlavne Santa Maria bola na to citlivá (žlté listy, neoptimálne prijímanie živín), ale na druhej strane som nemal ani jedného samca. To isté platilo aj pri White Russianoch, ale tí boli vitálnejší ako SM.
P.s.: Veľmi podarený grow, kríčky nádherné. K+ si určite zaslúžiš.
máš to pěkný...fakt jo...taky těd na místo brutal bush...jako mích minulích 5 sklizní,jedu...jak to nazvat....hafo malej kyti.....řízky jen pár dní růstu a hned květ....lool akorát o trochu vejš jsem s tou vatáží a musím říct že je to HC. jen tak dál k+
vynos bude dokumentovan a taky ti preju hodne zdaru
growroom ma cca 2,5v ,1,5s , 2,5 d z ceho je vyuzitych 1.2x1,2 presne na 600w.nikdy sem nemnel klony a tohle je poprvi co jedu origos semena,vzdy to byli jenom noname. od origos semen sem cakal vic,v podstate sem sklamanej ,nektera samicka vypada jak totalni shit.
osobne mi vyhovuje nizky vzrast rostlin .ma to i vyhodu kratsiho rustu a popravde receno,cekal sem,ze budou vyssi
no a tady vidime foto ze vcera,slecnu,ktera zatim jako jedina ukoncila svoji pout..vsechno ostatni jeste jede na hnojku,tot dalsi nespokojenost od sensi seeds,protoze vsechny maj rovnaky podminky a cas kvetu je mega odlisny
vyska- 40 cm,gramaz-troufne si nekdo uhodnout? pomucka-sisky tvrdy jak kamen
lubo tezko rict, neni s cim pomerit.. ale tipnul bych tak kolem 30g.
takze rikas ze sensi seeds shit? chystam se objednavat seeds, ale presne nevim od jake banky, ale co vim ze sekce mandala tak asi udelam Mikovi kseft..
lubo:je to pěkný myslím.jednou jsem jel ze semen a vím že jé s tím ještě víc práce a je to i o trochu dražží a zdlouhavější nakonec pod paličkama se mi udělaly květy já si jich nevšiml protože zbýval necelý měsíc do konce palice už byly dost velký. vysledek ůplně se to osemenilo abylo z toho ho.... byly dobré semínka na venek jinak co se týče výnosnosti v g typnu kolem 45g at se ti daří