Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
delloyt: pokud se nachazíš nekde na zapade naší rep tag asi sklid . . ale pokud si jak já na jihovýchode tag to klido ješte nechej . . . . každej den dobrej (aspon tag si to myslím já)
Původní příspěvek od delloyt zedy: no jenze ono uz hezky asi nebude, mam strach z plisne. je jedina co zbyla.....
Když koukám na umístění rostliny a její prořídlejší vzrůst, tak bych se plísně nebál.
Mě kytku napadla plíseň a to je malinko po tom co se asi den válela v bahně na zemi, byla prochcaná na kaši a ještě měla nakynutý paldy, tak že se plíseň měla kde držet. U tebe bych se plísně fakt nebál
A jak píše sky-triper, každej den je dobrej!
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace
k POČASÍ: nemyslím si že budou nejaké slejváky nebo tag . . . . . podle toho co jsem mohl za poslední mesíc denodenního sledovaní infa na CHMU bych řekl že se blíží sice studená fronta s dešti ale odhadoval bych to spíše na přehánky a slabé deště a obloha se behem dne párkrát i vyčistí minimálne na polojasno . . . . sou to jen předpoklady ale podle satelitních snímků bych to tak předpokladal . . . . GL in growing - plus snad kolem weekendu se počasí začne vracet zpet k slunečnému . . . to se musíme hold nechat překvapit . . . . ale žadné monzuny nebudou a tak bych se plísní tolik nebál . . .
Tak, tak monzunů bych se nebál, spíš motherfucker´s dirty hands, kámošovi sundali 4 kytky, tak to musel sklidit asi o 14 dní dřív na place, kde snad 8 let pěstil a nic, holt tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu...zalívat až...
sky-tripper - no včera jsem měl hafo cukání sklidit, pač ta šedá hradba na severozápadě mě vylekala.
Nakonec ale nic, přes noc možná pršelo, ale do dnešního OKAMŽIKU v 22:22 už to musí týt jedno...
na vysvětlenou: v 21:45 je úplněk, úplně ten nejúplnější!
ANO ANO . . .taky sem si toho všiml . . . a mnoho mých přátel sklízelo právě z duvodu uplnku . . . protože sklizet za uplnku má svuj magickej význam . . . . kdo by neslyšel v pohadkach o bilinkach sklizenych za uplnku že (myslim že i v Sul nad Zlato se tom nejag zminovala ta babka kořenářka ne?)
ahoj
tak moje letošní "úroda" na kterou čorky nedosáhly řezy white satin a white rhino od jednoho člena groweru... původně to mělo jít pod lampu jako můj první indoor pokus ale s lampou mi to nevyšlo tak šly řezy ven..ale od půlky srpna už moc nepovyrostly..te´d sem jim ostříhal větší listy (kerý byly stejně žlutý nebo suchý) a dal je domů za okno...
myslíte že už sou ready? dík