Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dnes je den č.51 květ, do dnešního dne roztok AHcek pro hydro v plne koncentraci a prechod na závěr a to Final solution... teplota room 28,6°C poslední lístečky jsou zastriženy... už se jede do cíle pár foto... + můžete odhadnout jak velká bude sklizeň??? pište tipujte a já začnu, můj tip... 2 8 0 g.. )
Relativně pěkné, ale příště bych Ti doporučil mnohem lépe využít prostor tím, že bys to pořádně rozvětvil a na růst použil třeba 400W MH, abys nepropálil tolik el. energie ve fázi růstu.
Tip 305g
"Mít rád lidi a milovat lidi, to je celé tajemství a snad jediný recept na štěstí. "
zdarec mas to pekny jen koukam ze kasles na doporuceni, ze vzduchovadlo ma bejt vys nez je roztok, kdezto ty ho mas polozeny vedle, ale je videt ze to nevadi
taak a jelikož Vánoce jsou za dveřmi, připravil jsem pro vás supr malý stromeček.. a ikdyž je malý... měl jsem jej moc rád ... co si teda budete přát pod stromeček vy?...
Cheche, kámo ty už seš jak manažeři z diskontů a hypermarketů, vánoce za dva měsíce, ale vánoční kolekce se prodávaj už v říjnu. Já sem měl to štěstí v minulosti, že jsem ozdobil stromek přímo na vánoce http://grower.cz/forum/showthread....6&pagenumber=4. Jinak tvůj grow sleduju, bublák sem jel jednou jednou v životě, byl podomácku dělanej a povedla se mi v něm celkem pěkná kytizz. Tenkrát sem to vůbec neměřil a ph muselo bejt v dost velkým rozpětí, ale i tak se to povedlo. Bublák po dlouhý době brzo zkusim a sem rád, že se tady můžu přesvědčit o tom, že to funguje dobře. K výsledku budu střídmější, než ostatní - pro mě je to 4x65=260+-něco, takže baj voko 270g. Když bude víc, tak jedině dobře, ale to bych byl nasranej, že nevyhraju pobyt v lázních. Zkus to nějak zařídit abych vyhrál , páč mám záda úplně v hajzlu . Budeš dělat nějaký fotky s vypnutým sodíkem a nějaký makra? Držim palečky do zdárnýho konce.
tak dneska je poslední den kyti a tím končí i tento příspěvek, doufám že někomu pomohl v rozhodování jakým způsobem pěstovat, někomu ujasnil to co ještě nevěděl např. Infama-fi-dead ohledně vzduchovadla (viz strana 2), a taky doufám že někoho aspoň potěšil a usmál se nad tím.. 4 kytky? Nejsi blázen? (můj dodatek) chci tímto poděkovat pár lidem oni budou vědět a také všem za příspěvky a karmu, ať se vám daří zušlechťovat konopné kytičky, mějte se Luma.